Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Tarot izbira – Napoved za mesec januar 2020

GerDukes / Pixabay
Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek
X

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

IZBERI KARTO – “PICK A CARD”

Brez premisleka izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči in šele nato preberi opise zapisane v nadaljevanju. Karte si sledijo od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.Tarot izbira – Napoved za mesec januar 2020 1

Sedem mečev – jalovost, brezplodnost

Ta karta vam v mesecu januarju nosi dvome in zavlačevanje. V vas bodo veliki dvomi v smislu, da vam nekaj ne bo uspelo, pa ne glede na to kaj to je. Lahko to zadeva ljubezensko, poslovno ali kakšno drugo področje. Karta namreč govori predvsem o našem miselnem svetu in ne toliko o resničnem dogajanju. Tako bodo vsi ti dvomi bolj v vaši glavi in v vaših predstavah, ni pa nujno da je to, kar vi mislite in si predstavljate, tudi res. Tako boste pametovali, da nečesa ne morete in da se ne bo zgodilo, da vam tudi ne koristi in podobno. Take jalove misli pa nas vedno ustavljajo in nam preprečujejo, da bi napredovali. Jalovost je namreč želja po nečem in hkratno verovanje, da tega ne moremo dobiti in tako iščemo in navajamo razloge, zakaj se nekaj ne bo ali ne more zgoditi, oziroma zakaj se ne bo posrečilo. Tako mišljenje, ki ga boste v tem mesecu deležni, pa nam prinese le obupavanje, nazadovanje in vdanost v usodo, kar lahko traja 7 dni ali tednov. To je tako čas, da razmislite, ali se vam je kaj zgodilo, ko ste bili stari 7 let, v smislu poraza ali frustracije, zdaj pa to podoživljate in se vam vse zdi vse brez smisla. Počutite se nemočni, negotovi in zato tudi negativno razmišljate. Tako vam lahko v mesecu decembru vaš um resnično nagaja in vas ovira ter nasprotuje vašim lastnim željam in idejam, zato bo lahko za vas to mesec nemoči, brezupa in bega. Raje se boste umikali kot delovali, poleg tega pa se boste še počutili krive, ker se ne boste sposobni odkrito spopasti s problemom. Zato se vam svetuje, da resnično razmislite in ste odkriti do sebe in drugih, drugače tega ne boste sposobni rešiti. Svetuje se vam pa tudi previdnost v tem mesecu, saj ta karta v določenih primerih pomeni tudi laži in izdajo. V tem primeru se vam res ne svetuje umik, ampak odkrito soočenje s problemom. Čeravno vas bo mikalo, da se s tem ne bi ukvarjali in da bi pobegnili, poskušajte raje zadevo rešiti zdaj in ne kasneje, ker lahko drugače preraste v večji problem kot je sedaj.

Dvojka diskov – sprememba

Ta karta vam v mesecu januarju nosi preobrazbo, torej obdobje sprememb, posebej na fizičnem nivoju, kar se tiče vašega telesa ali nečesa, kar se realizira v materialnem smislu, lahko financ ali česa drugega. Pri tej karti gre za simboliko jina in janga – torej pasivne in aktivne energije, ki predstavlja ravnotežje, ki pa ga dosežemo skozi dejavno spremembo, ki se vseskozi dogaja in je v nekem smislu neskončna. Sprememba je v našem življenju namreč edina stalnica. To pomeni, da tisto na kar se resnično v življenju lahko zanesemo, je sprememba. Ta bo zagotovo prišla, pa če si bomo to želeli ali ne. Karta konkretno nakazuje na neko pozitivno spremembo v našem notranjem svetu, ki pa se odrazi na ven v fizični manifestaciji. Uči vas, da se ne upirajte spremembi, temveč potujte z njo, saj se bodo stvari spreminjale če hočete ali ne. Konkretno lahko karta pomeni, da bomo v obdobju januarja najbrž bolj na tesnem z denarjem ali pa ne bomo vedeli, kam naj denar naložimo, za kaj naj ga zapravimo. Tako se bomo mogoče ujeli v prelaganje denarja sem ter tja. Lahko, da se bomo odločali med več službami, ki nam bodo ponujene ali pa bomo hazardirali z denarjem. Na primer bomo želeli vlagati v sklade ali delnice. Dogajale se bodo različne spremembe v denarju ali v dejavnostih, ki so z denarjem povezane. A dejstvo je, da bomo negotovi ali neodločni, pa ne glede na to na kaj se bo ta sprememba navezovala. Tako je možno, da vas bo ta pretiran nadzor nad denarjem ali kakšno drugo dejavnostjo izčrpaval, namesto, da bi vam prinesel konkretni dosežek. Velika nevarnost pri tem je vaša slaba presoja, ki se vam lahko maščuje, če ne boste dobro razmislili kaj in kako. Vse to lahko traja do dveh tednov ali mesecev in se zavleče še globoko v februar. Tako se vam res svetuje, da dobro prerazporedite svoje finance in omilite prehod v spremembo, ki je neizogibna. To lahko naredite z natančnostjo in pozornostjo na detajle. Tako vam bo namreč tudi uspelo, saj ta karta pomeni tudi pomoč k večji varnosti, stabilnosti in trdnosti.

Princesa diskov

Ta karta vam v mesecu januarju nosi veliko čustvene stabilnost in čustvenega zadovoljstva. Sama karta pomeni, da v sebi nosimo neko idejo, zamisel in pojem, ki jo želimo uresničiti v materialnem smislu, torej jo manifestirati v realnosti. Karta namreč pomeni nenavadno ustvarjalnost, ki se izrazi skozi kreiranje nečesa novega. Kaže na to, da bomo fizično ustvarili nekaj s čustveno strastjo in da bomo na koncu tega želi sadove svojega dela. Če smo se lotili nekega projekta, nas na koncu čaka ugoden izid in dobiček, čeprav moramo še nekaj časa počakati. Karta poleg velike ustvarjalnosti in novih idej zagotavlja tudi varnost našega početja, saj obljublja uspeh. Prinaša tudi ravnotežje med moškim in ženskim načelom, dar za intuitivno videnje in zaznavanje novih možnosti in načinov izražanja. Lahko v konkretnem življenju za žensko pomeni, da je noseča in da pričakuje otroka. Karta namreč pomeni prinašanje novega življenja, plodnost, materinstvo in nosečnost. Karta lahko nakazuje tudi, da bomo v mesecu januarju povezani z žensko, ki je noseča in bo kmalu povila otroka ali pa je po značaju preudarna, ve kaj hoče in je pripravljena pomagati drugim. Ta oseba svoje korake skrbno pretehta, je zanesljiva, druge resnično neguje ter jih čuva s ljubeznijo in pozornostjo. Torej je ta oseba lahko zares dobra prijateljica in nam lahko samo koristi.

Čarovnik / Mag

Ta karta pomeni nekoga, ki je izjemno nadarjen na vseh področjih in se z lahkoto sporazumeva z vsemi drugimi. To pomeni, da boste v januarju, če ste izbrali to karto, lahko sami deležni vseh teh darov, ki jih ta karta prinaša ali pa boste imeli možnost povezave z nekom, ki ima vse te sposobnosti ali pa eno od njih. Karta namreč prinaša tako nadarjenost za vizualne in zvočne umetnosti, na primer glasbeno nadarjenost kot tudi nadarjenost za pisno in ustno sporazumevanje. Nosilcu teh sposobnosti prinaša tudi sposobnost abstraktnega mišljenja, podajanja znanja, izredno čustveno inteligenca, dar za humor, za razpravljanje ter pošteno komunikacijo. Tako boste v mesecu januarju sami z lahkoto posredovali med drugimi, se odlično znašli v diplomaciji in v odnosih z javnostjo ter v komunikaciji. Dobro se boste znašli tudi glede financ in zato vas v tem mesecu čaka blagostanje in razvoj. Če boste želeli urediti vaše finančne zadeve, boste imeli v tem mesecu možnost, da najdete res dobrega svetovalca za denarne zadeve in boste tako z lahkoto reševali svoje denarne posle. V tem času bo tudi povečan vaš občutek za telo in boste v tem času veliko naredili za svoje zdravje. Ta karta namreč pomeni tudi skrb za svoj telesni blagor, kar lahko nakazuje, da boste v mesecu januarju obiskali zdravnika, ki je vreden zaupanja in je strokovnjak na svojem področju. Nenazadnje pa bo to tudi mesec, kjer boste z lahkoto prehajali med enim in drugim talentom, saj je čarovnik tisti, ki ima smisel za spreminjanje vzorcev sporazumevanja in hitrega prilagajanja. Tako se vam svetuje, da v tem mesecu res izkoristite te svoje danosti in samega sebe popeljete na pot razvoja in uspeha na kateremkoli področju.

Moč

Ta karta vam v mesecu januarju v vaše življenje nosi strast na vseh področjih življenja, zavedanje ter visoko stopnjo ustvarjalnosti. Karta namreč podarja živost ter v naše življenje nosi navdušenje in entuziazem. Tako bomo v tem mesecu opremljeni z večstransko ustvarjalnostjo, ki je povezana z višjimi stopnjami zavesti. To je ustvarjalnost z izredno močjo navdiha, prežeto s strastjo, slo po življenju in ustvarjanju. To je tista kreativnost, ko se človek med ustvarjanjem kar izgubi in se poveže z drugimi dimenzijami. Karta konkretno pomeni, da smo se kot posamezniki končno soočili in izgnali oziroma udomačili svoje notranje zveri; demone, strahove ter dvome in smo zdaj pripravljeni, da se razkrijemo pred drugimi, saj nič več ne skrivamo in se ne bojimo več. Lahko se odkrito in odprto izražamo brez kakršnekoli obrambe, brez vlog in mask. Zaradi prebujenega poguma bomo tako v tem mesecu lahko odprto komunicirali z drugimi, saj bomo imeli sposobnost biti razkriti pred drugimi, ne da bi nas bilo sram ali pa da bi se držali nazaj. Zato je to čas, ko lahko zasijemo na ven, ko lahko izrazimo in pokažemo svoje talente, danosti in to skozi moč, ki jo posedujemo. Ker bomo premagali strah z ustvarjalnostjo bomo lahko zdaj posedovali več osebne moči in žara v življenju. Seveda pa nam bo to prineslo tudi zdravje in telesno moč. Ta karta lahko predstavlja tudi nekoga, ki je nadarjen za gledališče in igranje, tako, da boste morda v tem mesecu imeli priložnost srečati kakšno tako osebo ali pa se boste sami spustili v igro. Lahko pa, da boste obiskali gledališče, razstavo ali kakšno drugo umetniško ali glasbeno prireditev. Poleg vsega tega pa vam lahko v januarju ta karta prinese tudi zelo dobre zaznave, izboljšanje vpogleda in ostro intuicijo. Z energijo moči boste v tem mesecu bolj veseli, srečni, v vas se bo prebudila nežna ženska energija, ki bo s seboj nosila tudi željo po odkritem sporočanju čustev in zdravi spolnosti.

Kraljica mečev

Ta karta vam v mesecu januarju nosi nepristransko in objektivno mišljenje, podkrepljeno z razumskim odločanjem, brez pretvarjanja, pa tudi brez prevelikega vpletanja čustev. Tako se boste odločali le na podlagi vašega razuma in boste želeli izključiti čustveno noto. V tem obdobju se vam lahko zgodi, da boste končno ugotovili kaj si želite, sploh na poslovnem področju in si boste začrtali jasne meje in se dobro organizirali za naprej. Ljudi, ki vam na tej vaši poti na služijo več ali pa so vas v preteklosti ranili, prevarali, vam lagali ali se do vas pretvarjali, boste z lahkoto odrezali. V tem času boste namreč okrepljeni z duševno jasnostjo, ki z bo lahkoto odstirala in rezala maske, vloge, oblike obrambe ali česarkoli, kar je nenaravno. Ta jasnost vam bo omogočila, da boste takoj prepoznali, s kom imate opravka. Tako boste hitro odkrivali pravo naravo vpletenih in vaši nasprotniki se bodo morali pripraviti na trda pogajanja, saj v tem času ne boste popuščali. Ravnali boste pošteno, na želje in čustva drugih pa se ne boste več pretirano odzivali. Bi pa lahko na trenutke v poslu tudi obupavali, saj ta karta prinaša tudi boj s okostenelimi in togimi pravili, s katerimi se boste morali spoprijeti, pa tudi nerazumevanje s strani določenih ljudi. V tem obdobju boste tudi opremljeni s hitrim razumevanjem, otroško nedolžnostjo in radovednostjo. Karta nakazuje tudi na razvoj svetovalskih sposobnosti in nadarjenost za terapevtsko delo, lahko pa tudi vi v tem obdobju obiščete svetovalca, psihologa, psihiatra ali terapevta, kjer boste dobili dober nasvet, ki vam bo razjasnil stvari. Lahko pa se vam tudi zgodi, da v tem obdobju srečate osebo, ki je močna, samostojna, se ne boji ovir in se je pripravljena boriti za svoje pravice. Je tudi poštena, stvarna, bistra ter razmišlja logično. Lahko je vdova ali pa je že dolgo samska in zato težko navezuje stik z ljudmi ter je osamljena, lahko pa tudi sramežljiva. Drugače je ta oseba verjetno redoljubna in živi po ustaljenem redu.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem