Tarot napoved za astrološka znamenja – Avgust 2020

Tarot napoved za astrološka znamenja – Avgust 2020

Mesec avgust je mesec sprememb in mesec uresničevanja našega poslanstva.

Čeprav se nam pogosto pojavi odpor do sprememb, saj ljudje običajno ne uživamo v negotovosti, ki jih spremembe prinašajo, nam le-te lahko prinesejo svobodo. Ko premagamo svoje podzavestne in čustvene blokade, ki so povezane s spremembami, pa pogosto spoznamo, da smo veseli, ker so se zgodile.

Preberite si tarot napoved in začutite kje je potrebna vaša sprememba.

OVEN

Čeprav bi radi razširili krila in se iztrgali iz primeža okoliščin, ki vam ne ustrezajo več, je to mesec, v katerem ne uvajajte sprememb za vsako ceno. Naj se še tako trudite, se zna zgoditi, da ne boste zmogli sprejeti pravih odločitev. Če tudi je v vaši domeni, da bi radi vse naredili sami in to čim prej, je tokrat pomembno, da se prilagodite in pred delovanjem dobro premislite.

BIK

Vaše misli ustvarjajo resničnost, v kateri živite. Res pa je, da so za vas potrebne spremembe, čeprav jih ne marate. Strah, ker ne veste kaj vas čaka, ko boste zapustili cono udobja, pa čeprav vam trenutna situacija ni všeč, vam onemogoča sprejeti odločitve, ki vam lahko prinesejo novo življenje, polno sreče in zadovoljstva. Ta mesec je čas za spremembe, saj vam bodo dolgoročno koristile.

DVOJČKA

Pred vami je mesec novih začetkov in ugodnih priložnosti. Zato bodite v gibanju in nikar ne obupajte, če se pred vami pojavijo nepričakovane ovire. Cilj, ki ste si ga zastavili, boste uspešno dosegli, če boste uporabili svojo domiselnost in iznajdljivost pri lovu za rešitvami. Ohranjajte pozitiven pogled, hkrati pa pazite, da svoje energije ne boste razpršili v preveč stvari hkrati. Fokus je vaš ključ do cilja.

RAK

Ta mesec je čas, da odkrijete svoje življenjsko poslanstvo in ga izpolnite. Verjemite vase ter sledite svojim občutkom in željam, ki izvirajo iz vašega srca. To vam bo prineslo toplino in mir v duši, hkrati pa bo prispevalo k večji harmoniji in sreči v življenju. V tem času so vam odprta vrata, da spoznate svojo pravo naravo in odkrijete tista področja, na katerih lahko resnično zablestite.

LEV

V tem mesecu ostanite na trdnih tleh, da ne boste razočarani. Tokrat vas spremlja obilje čustev in močna potreba po priznanju. Hrepeneli boste po ljubezni, toplini in pozornosti, zato vas bo močno prizadelo, če boste spregledani. Ne iščite vsega tega v zunanjih okoliščinah, ker boste ostali čustveno prazni. Vaša naloga je, da to poiščite v sebi. Več kot boste dajali sebi, več tega boste dobili od drugih.

DEVICA

Delo je lahko izpolnjujoče in vznemirljivo, lahko pa nas tudi izčrpa in obremeni. Ta mesec je pred vami obdobje, ki vam sporoča, da zmanjšate količino dela in si vzemite čas zase.  Tako ste vpreženi v trenutne naloge, da se sploh ne zavedate, da ste pozabili nase in na svoje potrebe. Če je le mogoče si vzemite čas za počitek in obnovo, ker boste lahko naredili veliko več, z na novo pridobljeno močjo.

TEHTNICA

V tem mesecu si postavite trdne temelje za svoje življenje, ker vam bo to dalo občutek stabilnosti in varnosti, da boste lahko delovali bolj odločno, samostojno in do določene mere neodvisno od drugih. Ne ostajajte v senci drugih in jim ne prepuščajte odločitve o svojem življenju, pač pa prepoznajte vaše resnične želje in potrebe ter naredite načrt zanje kako jih uresničiti. Zaupajte vase.

ŠKORPIJON

Pred vami je nepopisan list življenja, kar pomeni, da je pred vami mesec raziskovanja novih priložnosti. Z zaupanjem se podajte v neznano in ustvarite nekaj popolnoma novega. Ta mesec je čas, da transformirate svoje življenje in se iztrgate od starih zamisli ali položajev, ki vam ne služijo več. Nenavezanost na materialni svet vam bo pomagala spoznati, kdo pravzaprav ste in česa si želite.

STRELEC

Če se počutite ujeti in potisnjeni v kot, je ta mesec čas za spoznanje, da se kljub ujetosti lahko vedno osvobodite, če se le zavedate, da imate svobodno voljo. Pomanjkanje svobode ste ustvarili zato, ker ste svojo moč prenesli na nekoga drugega. Ne podcenjujte se in se zavedajte, da se lahko izvijete iz primeža položaja, ki vas ne osrečuje. Najprej pa morate spoznati kakšen je resničen položaj in nato ukrepati.

KOZOROG

V tem mesecu je za vašo ustvarjalnost pomembno, da razmišljate izven ustaljenih okvirjev. Ne predajajte se pesimizmu, ampak razširite svoj pogled na svet. To vam bo pomagalo, da boste postali vodja svojega življenja in prepoznali svoj namen, s katerim boste navdihovali druge. Vaša pozitivna naravnanost in prirojena delavnost, vam bosta pomagala pri uresničevanju vaših velikih načrtov.

VODNAR

Trenutno ste zaradi svojih skrbi in prestrašenosti sam sebi največji sovražnik. Ta mesec je mesec spoznanj, da niste popolnoma sami in da ni res, da vam nihče ne more ali morda ne želi pomagati. Ta občutek osamljenosti ustvarjate sami, ker se zapirate v samoto, s tem pa se odtujujete od ljudi, ki jih imate pravzaprav radi. Povezujte se s tistimi, ki so vam blizu in se odprite za pomoč, ki je pred vami.

RIBI

Vaše srce je na pravem mestu in vredni ste zaupanja. A v tem mesecu prihajate do spoznanja, da morate v določenih situacijah kljub svoji nežnosti in občutljivosti, ohraniti pravo mero realnosti in prizemljenosti. Prepoznani ste po vaših najglobljih ter visokih idealih in prepričanjih, ki pa jih je včasih težko uresničiti v resničnem življenju. Zato ta mesec poskušajte spustite svoje visoke kriterije in postanite bolj sočutni in usmiljeni do sebe.

  • Članki
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.
Deli to s prijateljem