sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Tarot napoved za astrološka znamenja – Julij 2020

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

OVEN

Naj vas ne spravi v obup, če se zadeve ne razvijajo tako kot ste pričakovali in opustite željo, da bi spremenili preteklost, ker vas to drži na mestu. Bodite potrpežljivi ter imejte v mislih, da vsak položaj vsebuje tudi nekaj dobrega in zmogli boste dalje.

BIK

Pred vami je nadvse ugoden mesec za uresničitev vseh vaših srčnih želja. Uživajte v življenju in se obdajte z lepoto, užitkom in z zadovoljstvom, da ostanete v pretoku. Ne bojte se sprememb in zaupajte, da se vse razvija po pričakovanjih in v najvišje dobro vseh vpletenih.

DVOJČKA

Čeprav ljubite spremembe, je sedaj čas za počitek. Ko se boste umaknili pred svetom, napetostim in skrbem, boste krepili svoje razumske možnosti in našli rešitve, ki jih iščete. Vzemite si čas in v miru sprejmite svoje odločitve. Tudi meditacija vam lahko prinese odgovore.

RAK

Zabavajte se. To je vaš mesec praznovanja. Vse kar se vam je dobrega zgodilo, je lahko danes vzrok za praznovanje. Uživajte v prijateljstvu in se povezujte z ženskami. Bodite družabni in uživajte.

LEV

Preveč se trudite, da bi ohranjali nadzor nad situacijo in sploh niste opazili, da počasi izgubljate tla pod nogami. Ta položaj vas izčrpava. Da ne boste zaman trošili energije in ohranjali negativno stanje, je pomembno, da ste bolj igrivi in sproščeni. Bodite ustvarjalni.

DEVICA

Čeprav ste bolj razumske narave, so tokrat v ospredju globoka čustva, ki jih imate v sebi in močno vplivajo na vaše življenje. Uravnovesite jih, sicer vas bodo premagala ter ostanite na realnih tleh, da ne boste po nepotrebnem razočarani, če vaša visoka pričakovanja ne bodo izpolnjena.

TEHTNICA

Stvari ne prepuščajte več toku časa, ampak se z vnemo lotite zadev in jih opravite. Če ne boste odločno ukrepali, bo vaše življenje zastalo na mrtvi točki. Res je, da rezultati niso vedno hitri, vendar so trajni in vredni potrpljenja. Začnite delovati.

ŠKORPIJON

Ne idealizirajte, ampak se soočite z realnostjo. Imate ogromno notranje moči in lahko uresničite vse, kar si zamislite. A vendar je ta mesec čas, da se naučite ločevati med dejstvi in domišljijo. Začutite v sebi mir in spokojnost, saj intuitivno veste, kaj bo vaš naslednji korak.

STRELEC

Pred vami je uspešen čas, vendar le, če boste organizirani. Vaš odnos do življenja naj bo trezen in praktičen. Vsak korak skrbno pretehtajte in pazite, da se ne boste v zadevah prenaglili. Sprejmite priložnosti, ki se vam ponujajo in skrbno premislite o svojih korakih. Verjemite v svoj uspeh.

KOZOROG

Če čutite zastoj v svojem življenju, je to zato, ker ste preveč prestrašeni in zaskrbljeni. Pozitivno razmišljanje je trenutno bistvenega pomena. Obrnite svojo pozornost k čudovitim priložnostim, ki jih ponuja prihodnost, preteklost pa pustite za seboj. Strah je vaš največji sovražnik.

VODNAR

Ta mesec ni vas čas za bitke. Če boste šli z glavo skozi zid, bo vaša bitka izgubljena. V tem mesecu potrebujete premor za ohlajanje, ker so vaša čustva preveč razgreta. Vaše prepričanje, da ste lahko zmagovalec v bitki, vam bo pustil grenak priokus. Vprašajte se, kaj bi pravzaprav radi dosegli.

RIBI

Pred vami je čas v katerem ne smete več oklevati, ampak morate biti vi tisti, ki boste naredili odločilen korak. Res je, da nikoli ne moremo predvideti kaj nam bo neka odločitev prinesla in, da nam nihče ne more zagotoviti, da se bo vse dobro izšlo. Pa vendar je tveganje za vas neizogiben del sleherne odločitve.

  • Članki
Avatar of LidijaRepas
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij