Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Aleksandra Saša Drole

 1. Domov
 2. »
 3. Angeli
 4. » Aleksandra Saša Drole
Kontaktni podatki
Telefon: 068 148 298 (za SMS sporočila)
Naslov:
Kanal ob Soči, Nova Gorica, Slovenija
Področja svetovanja
Spremljaj nas
Facebook:
Opis
Opis:

Karmična analiza: Razlaga osebno karmo s poudarkom na slabostih in kvalitetah, ki jih je posameznik »prinesel« v to življenje – z namenom, da jih še izboljša, oz. popravi. Izdelam na daljavo, pošljem v elektronski obliki. Osebno karmo lahko nadgradim še s partnersko, poslovno, karmo oziroma karmo odnosov med komerkoli npr. starš otrok, sorejenci, prijatelji.

Dharma – življensko poslanstvo: Predstavlja delovanje duše skozi katerega se bo uresničila karma. Slednje ni le poklic, temveč širše delovanje. Pošljem po pošti, prisotnost na kraju ni potrebna.

Os. analiza elementov (zemlja, ogenj, voda, kovina, les): Razlaga, ravnovesje elementov v nas, določa ugodne smeri neba, močne oz. šibke telesne organe, odlična tehnika za pomoč pri kristaloterapiji. Izdelam na daljavo, prisotnost ni potrebna.

Hiromantika – usoda iz dlani: Rodili smo se z določeno pred-usodo, ki predstavlja naše potenciale, možnosti in obeti, vendar ne definira našega življenja do podrobnosti. Novost je telefonska razlaga preko fotografije dlani na e- mail.

Kristaloterapija: Kristali so odlični naravni pripomočki in dodatki drugim zdravilnim tehnikam. Pregled vašega stanja (fizično telo, astralno, mentalno, poškodbe v auri) pregledam in preverim na daljavo, kristaloterapijo izvajate lahko sami z navodili.

Angelska terapija: Zajema vidno (fizično) in nevidno (avrično) telo. Izvajam osebne in skupinske angelske terapije, nudim tudi pomoč in mentorstvo za samostojno delo.

Reiki: Reiki je bela ali božanska magija. Ob upoštevanju reiki načel dosegamo izjemne rezultate. Z reiki terapijo zdravim tudi travme, katerih vzrok sega v prejšnje življenje.
Kanalizirana sporočila: potekajo osebno ali na daljavo – telefonsko. Sporočila prejemam iz dušnega sveta pokojnikov, kot tudi iz sveta božanskega kraljestva; angeli nadangeli, vnebovzeti mojstri in druga božanstva Luči.

Radiestezija: Uporabljam jo za natančne meritve energije človeka, kot tudi bivalnega prostora kot so destruktivne, kaotične energije, entitete v avri človeka ali prostora, in meritve primerne za novogradnjo, pred selitvijo ipd.

Refleksoterapija: Je ena izmed redkih alternativnih tehnik, ki jo priznava tudi uradna medicina. Z masažo stopal, odlično odpravim in / ali saniram bolezenske težave – fizičnega vzroka, pa tudi psihičnega izvora.

Orientalska masaža: Masaža celega telesa za vzdrževanje zdravja, mladostnega videza, kot tudi pomlajevanja in odpravljanja globljih vzrokov neharmoničnega delovanja na telesni ravni.

ALEKSANDRA SAŠA DROLE – PREDSTAVITEV:

Od otroštva do mladostniških let

Močan duhovni potencial, ki je predpogoj za razvoj intuicije in kasneje prejemanje božanskih sporočil - med njimi sta pri meni najbolj izraženi jasnovidnosti in jasnočutnost, sem podedovala. Že kot šest letna deklica sem zaznala bližajočo nevarnost in opozarjala na to vse svoje družinske člane. Tako sem na svojevrsten način napovedala potres na primorskem leta 1977.

Že v najstniških setih sem se seznanila s tehnikami komunikacije s pokojnimi dušami, ter gledala v usedlino kave tako svojim vrstnicam, kot tudi njihovim mamam. Njihovo navdušenje nad mojimi napovedmi mi je vlivalo voljo, da v teh duhovnih sferah nadaljujem.
V zgodnjih mladostniških letih me je bolj "golo napovedovanje prihodnosti", zanimal vpliv posameznika na potek dogodkov. Kaj lahko storimo za svojo boljšo prihodnost? Nam je res vse v naprej določeno? Če ne, kakšen je naš vpliv na potek sedanjih in bližajočih dogodkov?
Ker sem racionalna kozoroginja z mističnim škorpijonovim vplivom, sem te odgovore iskala in jih še raziskujem.

Moji učitelji in duhovni mojstri so vseh ras: bele, črne, rdeče in rumene

Pri svojem delu sem se srečala z velikimi mojstri in duhovnimi učitelji, tako z "rdečekožim" staroselcem (indijancem) iz plemena Navaho, kot tudi s "temnopoltim" Joruba šamanom. Afriški šamanizem sem opustila, saj se s »krvavimi« daritvami in žrtvovanjem ne strinjam. Afriški šamanizem uporablja poleg bele magije (božanska, čista ljubezen, še črno – (destruktivno) in rdečo (povezano s krvjo) magijo. Slednje pa povzroči duhovnemu človeku več škode, kot koristi.

S študijem na duhovni univerzi sem si pridobila vsa strokovna znanja in osnove delovanja naše karme, dharme ter ostalega znanja ezoterike, katerih osnova je indijska filozofija. Moj "naj ljubši" duhovni vodja s tega področja je Satja Sai Baba, katerega nauke neizmerno cenim in spoštujem.

Duhovni učiteljici "bele kože" pa sta dr. Doreen Virtue ter Diana Cooper. Iz ljubezni do njihovega delovanja in komunikacije z angelskimi sferami, sem pod mentorstvom njihovih učencev pridobila dve diplomi in sicer s končano šolo za angelskega terapevta ter diplomo intuitivnega angelskega svetovalca.

Seveda ne smem izpustiti ene izmed mojih privih zdravilnih terapij – reiki. Reiki je bela – to je božanska energija. Deluje pa le takrat, ko je resnično od boga. V tem je skrivnost »čistega kanala« oz. mojstra, kot prevodnika božanske energije. Za očeta reikija imenujemo japonca z imenom Mikao Usui – to je moj »rumeno polti učitelj«.

Moja velika strast je tudi hiromantika – usoda iz dlani, katere osnove oz. začetki segajo v Indijo, vendar so jo nomadska plemena – po večini romi, približali našim krajem. Dlan je kot zemljevid življenja in nam služi pri orientaciji napovedovanja prihodnosti, prepoznavanja potencialov in naših šibkih točk.

Ljudje smo povezani z okoljem, in vpliv okolja ter soljudi v našem življenju v mnogočem izoblikuje naš značaj ter s tem tudi prispeva svoj delež k naši samo-realizaciji. V kakšnem okolju bivamo? Nas energije podpirajo ali zavirajo?! Pri tem delu uporabljam kapljično nihalo priznanega mojstra bioenergetika in radiestezista. Energije okolja in človeka s tem nihalom lahko odčitam tudi na daljavo.

AKTIVNOSTI:
Individualno svetovanje: osebno - telefonsko ali preko elektronske pošte.
Skupinske terapije: video vsebina, izdelki za samopomoč, tudi na daljavo
Druge aktivnosti:
• Vizionar – brezplačna e- revija

IZDELKI:

 • Zmenek z usodo – knjiga, avtor Aleksandra S. Drole
 • Energijske vaje – priročnik, avtorja Aleksandra in Dimitrij Drole
 • Runske karte – Mistik, avtorja Aleksandra in Dimitrij Drole
 • Meditacija Pot do ljubezni – CD, avtor Aleksandra S. Drole
 • Meditacija Uglasitev čaker– CD, avtor Aleksandra S. Drole
 • Meditacija in praktikum jasnovidnosti – CD, avtor Aleksandra S. Drole
 • Izboljšajmo svoj vid – DVD, avtor Aleksandra S. Drole
 • Meditacija Vidim jasno – CD, avtor Aleksandra S. Drole
 • Vizionarjev koledar 2017, avtorja Aleksandra in Dimitrij Drole
 • Zmaga Luči – meditacija za razreševanje karme, avtor Aleksandra S. Drole

Aleksandra S. Drole, poznana kot TV voditeljica oddaje Sašine vizije, gostja mnogih oddaj z alternativno in duhovno vsebino, avtorica raznih člankov v revijah in časopisih, predavateljica in organizatorka duhovnih delavnic…, po treh letih premora, ponovno z vami. Tokrat vam z video vsebino, e- revijo in tv oddajo, želim približati KARMO. Razlaga karme – tudi na daljavo, je hit lanskega leta, katerega še nadgrajujem in izpopolnjujem.

Novost je poslovna karma, namenjena je vsem podjetnikom, obrtnikom, samostojnim ustvarjalcem in vam pojasni vaše karmično ujemanje s podjetjem v katerem delujete.

KONTAKT PRIPOROČILO:

Vsi v sebi skrivamo svoj potencial, vsi nosimo v sebi vizije uspeha... Mnogi ste to že odkrili, prepoznali, da ima vaše življenje globlji pomen.

Priporočamo prijavo na brezplačno e- revijo VIZIONAR, na spletni strani www.vizijeuspeha.com

Pošljite e- mail in priporočali vam bomo najboljšo možno rešitev za vaš problem.

Vizionarka, jasnovidka in zdravilka
Aleksandra S. Drole

Pošlji sporočilo Aleksandra S. Drole

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !