Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Bitje svetlobe, Jožica Peljhan Korošec

  1. Domov
  2. »
  3. Kristaloterapija
  4. » Bitje svetlobe, Jožica Peljhan Korošec
Kontaktni podatki
Telefon: 070 141 800
Naslov:
55 Cesta v Mestni log, Slovenija 1000 Ljubljana
Področja svetovanja
Tehnike:      
Kraj: Ljubljana
Spremljaj nas
Facebook:
Opis
Opis:

Poti za dosego cilja je veliko, vsi pa stremimo samo k eni stvari: k uresničenju samega sebe v tem življenju, stremimo k temu, da bi doživeli vsak trenutek in mu dali pomen. V centru duhovne rasti Bitje Svetlobe je ponujena možnost za začetek vašega duhovnega popotovanja ali za nadaljnjo rast.

Naš namen je ponuditi usmeritve, opcije, ki so vam lahko v pomoč pri vašem iskanju čustvenega in duhovnega blagostanja. Tu smo, da vas usmerimo in podpremo.

S tečajem kristaloterapije vas vabimo na duhovno popotovanje in odkrivanje duše s pomočjo kraljestva kristalov. Spoznamo kristale, njihovo energijo in mogočno delovanje, a hkrati preobrazimo tudi našo dušo in telo, da se odpre višjim zavedanjem in vstopimo v nove duhovne dimenzije. Na tečaju boste korak za korakom, pridobili znanja, kako postanete domači in uglašeni z lastnostmi kristalov, uporabljate kombinacije več enakih in različnih kristalov kot učinkovito orodje za harmonizacijo telesa in kot dopolnilo drugim tehnikam uravnovešanja energij, postavite kristalne mreže za podporo pri uresničevanju različnih ciljev, v delo s kristali vnesete zvočno terapijo in z različnimi oblikami kristaloterapije izvedete duhovno preobrazbo.

Organiziramo delavnice Prebujanja intuicije s kristali (Lahkotnost, Harmonija, Mir, Ljubezen in Intuicija) ter kristalno zvočne meditacije, kjer se odkrivate plast za plastjo in sprostite ob zvoku kristalnih skled, kristalnih piramid in himalajskih posod.

Tečaj meditacije. Meditacija kot dnevna duhovna praksa nam pomaga vzpostaviti naš notranji steber in ga ohraniti. Harmonizira nas na vseh nivojih naše duše in telesa. Največje darilo meditacije pa je, ko naš ves dan, celotno naše delovanje – postane meditacija. Na tečaju se naučite, kako pripraviti optimalne razmere za meditiranje, tudi v nemogočih pogojih, 15 različnimi tehnik meditacije, pridobite nasvete, kako začeti (tudi če niste še nikoli meditirali), da vam bo uspelo, znali boste prepoznati pravo tehniko meditacije in ugotoviti, kdaj je čas, da neko tehniko lahko opustite, ker vam ne ustreza več, spoznali največje pasti, zaradi katerih ne moremo meditirati, v svoje življenje boste privabili več miru in radosti, poglobili boste svojo intuicijo in se povezali s svojim resničnim jazom.

Tečaj »Magični vilinski svet« vas popelje v svet elementalov: vil, samorogov, morskih deklic, palčkov, rastlin in kristalov. Spoznamo in povežemo se prav z vsakim in jim pomagamo pri njihovem glavnem poslanstvu: varstvu in ohranjanju narave. Na tečaju se naučimo odpreti portal v vilinski svet, uporabljati svojo čarobno palico in kristal, prepoznati energije vil, samorogov, morskih deklic, palčkov in drugih elementalov ter sprejemati njihova sporočila zase in za druge, aktivno pomagati pri skrbi za naš planet, v svoje življenje privabiti več radosti ter poglobiti svojo intuicijo in stopiti v novo duhovno realnost.

Nudimo tudi osebna svetovanja:
kristalno uglaševanje čaker
angelsko-kristalni nasvet
e-mail svetovanje

Dovolite svetlobi, da posije v vaše srce, ki se bo odprlo in ljubezen bo sijala skozi vas. Doživimo vsak trenutek z zavedanjem in namenom. Osredotočimo se na Ljubezen in Svetlobo.

Pošlji sporočilo Jožica Peljhan Korošec

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !