Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Elena Sofia Seničar

  1. Domov
  2. »
  3. Duhovna rast
  4. » Elena Sofia Seničar
Kontaktni podatki
Telefon: 051 452 964
Naslov:
Mariborska cesta 86, Celje 3000
Področja svetovanja
Tehnike:            
Spremljaj nas
Facebook:
Opis
Opis:

Elena Sofia Seničar je intuitivna terapevtka, ki je poznana po izredno učinkovitih terapijah “Intuitivnega uglaševanja” in svetovanja. Za sebe pravi, da človeku povrne izgubljeno energijo in mu pomaga, da se pretok energije sproži in povrne v ravnovesje. Na ta način spodbudi človeško telo, da začne s samozdravljenjem.

Ko jo povprašamo, kako terapija deluje, nam odgovori:

»Vsak človek so rodi z določenim genskim zapisom. Poleg zapisa v fizičnem telesu, obstaja še energetski zapis, ki znanstveno še ni priznan. Zapis deluje kot program v računalniku. Ko naša duša doživi energetski udarec (gledanje nasilja, prepirov, agresije, manipulacij, stresa, v osebnih situacijah, kot tudi po televiziji), se sproži program, ki deluje kot računalniški virus. V fizičnem telesu ga prepoznamo kot bolezen. Ljudje zbolijo in ne morejo ugotoviti vzroka za svojo bolezen.«

Jaz s svojim "Intuitivnim uglaševanjem" ugotovim "vzrok" bolezni, zbrišem energetski udarec v duši človeka, telo pa sproži naravno fizično ozdravitev. V moji prisotnosti se energije prenašajo tudi na fizično telo.
Intuitivno uglaševanje je izredno močna sedemdnevna terapija, s katero dosegam presunljive rezultate, ki pomagajo telesu spodbuditi sposobnost samozdravljenja. Tako mi je uspelo po 8 mesecih zbuditi mladega fanta iz kome, starejšo žensko po kapi (preko fotografije) – gospa je po peti terapiji odprla oči. »Gre za to, da vsaka vibracija povzroči učinek. Če je kost zlomljena, jo zdravnik nastavi, telo pa samo spodbudi ozdravitev. Če imamo poseg v telo, to samo sproži proces celjenja. Ko se rodimo, imamo odprt kanal, dostop do izvira energije – boga, višjega jaza, kakor hočete reči. V prvih tednih po rojstvu prihaja energija v človeka, po tem se teme zaraste in dotok se prekine. Kako porabimo pridobljeno energijo v času življenja, je odvisno od nas samih. Če se ukvarjamo z nepomembnimi rečmi in povzročamo negativne stvari, kršimo karmični zakon. To energijo trošimo in ko pade do spodnje čakre, pride bolezen in človek umre, ker je energetsko iztrošen. Škodljivo pa na človeka vpliva tudi omenjeni energetski udar v biopolje. Če se energijsko iztrošimo ali doživimo udarec na mentalno in fizično telo, iščemo rešitev v tabletah, toda vzroka ne izničimo, ker je v nas. Pri terapiji »Intuitivno uglaševanje« se teme ponovno odpre in omogoči dotok od 5 do 15 % življenjske energije. Učinki – po izkušnjah strank – pa so izredni.

In kako vse skupaj deluje?

»To je zvočna terapija, ki s pomočjo moje energije sproži zelo močne vibracije. Ljudje ležijo, poslušajo in se prepustijo zvočnem zapisu in glasu, sprostijo se, napolnijo se z energijo, vidijo barve in svetlobo, imajo občutek lebdenja, kroženja energije po telesu, včasih tudi zaspijo. Lahko se pojavi reakcija, ki je posledica čiščenja organizma. Sproži se reakcija in telo se samo obnavlja. V naše telo gre informacija podobno kot na primer pri informirani vodi ali bioresonanci. Ko se sproži reakcija, ljudje bolje spijo, zbudijo se s svežo energijo, njihove misli so bolj jasne, zamere izginejo, jasno vidijo nove cilje, brez živčnosti, vse se uravnoteži, tudi delovanje organov, izginejo bolezni – alergije, neplodnost, depresija, energijska izgorelost, demenca, težave z srcem, astma, težave z dihali… , vse bolezni, ki obstajajo.

Terapije trajajo 7 dni zapored, brez prekinitve, po 30 minut.
Osma, dodatna terapija pa odpravi odvisnost od alkohola ali kajenja.
V težkih primerih je potrebno terapijo ponoviti po treh mesecih.«

Na njeni spletni strani www.elenasenicar.si lahko preberete zahvale strank, ki jim je pomagala do izboljšanja zdravja in počutja. Prav tako je pomagala tudi pri živalih, za katere pravi, da ne razumejo jezika, razumejo pa energijo.

Elena Sofija Seničar je prav tako pridobila Certifikat (Bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, ki je inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Pri njih je opravljala energijski vpliv na ritem dihanja, energijski vpliv na energijske centre in pa energijski vpliv na vodo.

V svoji dolgoletni praksi je prišla do spoznanja, da ni neozdravljivih bolezni, so le neozdravljivi ljudje.

Članki iz revij in časopisov:

Revija Suzy:
PRVI DEL
DRUGI DEL

Revija Zdravje:
TERAPIJA ZA ZDRAVLJENJE DUŠE 1. stran
TERAPIJA ZA ZDRAVLJENJE DUŠE 2. stran

Pošlji sporočilo Terapevtu

Izpostavljeni svetovalci

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !