Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Tanja Kašlik-Taisha s.p.

  1. Domov
  2. »
  3. Bioterapija
  4. » Tanja Kašlik-Taisha s.p.
Kontaktni podatki
Telefon: 041 743 500, 090 60 16
Spletna stran:
Skype: tanja.kaslik
Naslov:
Dvorakova ul.08, Maribor
Področja svetovanja
Spremljaj nas
Facebook:
Opis
Opis:

Opis dejavnosti: ALTERNATIVNA MEDICINA

Mojim cenjenim strankam omogočam zdravljenje, ki ga izvajam na različne načine, pri čemer v vseh dejavno sodelujejo telo, um in duh. Uporabljam zdravile tehnike in metode, kot so: biološka medicina, vizualna diagnostika, iridiolgija, bioenergija, polarna terapija, aromaterapija, refleksoterapija, manualne tehnike, metamorfna metoda, psihoenergijska analiza avre, prehrana in druge vede …

Delavnice, Individualna svetovanja in inštruiranje

Kaj lahko storite sami zase s celostnim pristopom zdravljenja. Prehrambni načrt po meri vaše konstitucije, barve oči in metabolizma…Samoopazovanje je zelo pomembno in ni enako zatopljenosti vase. To je opazovanje vsega v sebi in okrog sebe kar se le da natančno. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč vizualna diagnostika, psihoenergijsko branje avre, medialno svetovanje, iridodiagnostika (iridiologija), biološka medicina, polarna metoda in prehrana.

Tečaji,  Seminarji, Predavanja

Moji tečaji, seminarji in predavanja so usmerjeni k praktični uporabi. Uporabljam zanimiv, dinamičen in izredno učinkovit način usposabljanja, ki temelji na spoznavanju samega sebe – samozavedanju. S tem podpirate svoje notranje in zunanje ravnotežje in pomagate povečevati svojo ustvarjalno moč in razumevanje samega sebe.

Svetovanje

Vsi potrebujemo nasvet za zdravje in zdravo življenje. Če svojemu problemu ne vidite konca,  ponujam možnost strokovnega posveta. Da bi vam pomagala premostiti razkorak med teorijo in prakso življenja, združujem starodavne modrosti, ki ležijo v vseh nas  in moderno znanje današnjega sveta. Pri posvetu boste dobili idejo za rešitev vašega problema oz. bom vaš problem osvetlila z drugega zornega kota in ga boste tako lažje rešil.

Terapije

S svojo senzibilnostjo združujem različne pristope v učinkovite terapevtske tehnike, ki človeka obravnavajo kot celoto, upoštevanje njegov fizični in energetski ustroj ter pripomorejo k boljšemu zdravju in povečanju življenjske moči za stvari, ki dajejo življenju smisel in človeško dostojanstvo.

Uspešno vam pomagam v vas prebuditi notranjo moč zmagovalca, kar bo v vaše življenje prineslo vsestransko učinkovitost. Ne glede na to, ali gre za ponovno pridobitev izgubljene moči, kreativnosti, delov duše iz preteklih travm, reintegracijo delov osebnosti ali pa razreševanje težavnih odnosov, finančnega stanja, telesnega zdravja …. je cilj terapije vedno isti: povrniti zdravje, strasti, kreativnost in učinkovitost v sleherno manifestacijo življenja.

Telefonsko medialno svetovanje  ‒ ko potrebujete odgovor

Telefonsko medialno svetovanje je prilagojena oblika osebnega svetovanja z jasnovidnim vpogledom. Še posebej je primerna za klic v sili in v primerih, ko predstavlja razdalja preveliko oviro za direkten stik z medialno svetovalko.

Medialna intuicija je nevidna čudovita sila, predispozicija, kot moja sposobnost videti v prihodnost in  se dedujejo v naši družini že nekaj generacij.

Medialno svetovanje nam odklene najgloblja sporočila življenja, odpre uvid v dogodke in izzive, s čimer posežemo v izvor svojih problemov, odkrijemo nove perspektive in se mirneje odločamo v pomembnih situacijah. Ponuja odgovor na številna vprašanja, ki jih v šolah in svojih primarnih družinah po večini nismo dobili, a so ključnega pomena za uspešno in zadovoljno življenje.

Najsrečnejši ljudje so tisti, ki so spoznali, da življenje ni popolno in da so sami odgovorni za svojo srečo.

Pošlji sporočilo Terapevtu

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !
PIŠI NAM
Hvala za sporočilo. Skušali vam bomo hitro odgovoriti.
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase