Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Tjaša Cepuš

  1. Domov
  2. »
  3. Masaže
  4. » Tjaša Cepuš
Kontaktni podatki
Telefon: 031 568 711
Spletna stran:
Spletna stran:
Naslov:
Nušičeva 5,, Celje Celje
Področja svetovanja
Tehnike:         
Opis
Opis:

Tjaša Cepuš, po poklicu univ. dipl. ekonomistka, novodobna zvočna umetnica, NPK maserka.

Z zvokom, glasbo in plesom se ukvarjam že vse življenje, čutim, da je umetnost tista, ki z lahkoto odpira srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto.

Skozi različna življenjska obdobja sem se razvijala v zvočnih delavnicah tako za otroke, mladino kot odrasle, hkrati pa posredovala dobre informacije in znanja v podjetja, kjer želim prispevati k osebnostni rasti zaposlenih in novi ekonomiji, ki temelji na povezovanju in sodelovanju v najvišje dobro.

Moj moto je: Kar kreiraš, naj je dobro za človeštvo, planet in vesolje.

Profesionalno delovanje z zvokom: 

sodelovanje na podelitvi Portala miru v Sloveniji, na političnih srečanjih (Ankaran, Nova gorica), na velikih dogodkih podjetij (Ljubljanski grad, Gorenje), izvajala sem delavnice na poletnih taborih za otroke (Kozjansko, Savudrija), sodelovala na osnovnih šolah v Celju in okolici, v vrtcih v Celju in okolici, izvajam delavnice za otroke vrtcev v Logarski dolini in v okviru Pravljičnega gozda, izvajala sem novodobne zvočne delavnice za otroke v okviru prireditev Noč branja v šolah (OŠ Vojnik, OŠ Ljubečna), izvajala delavnice za dijake na srednjih šolah (Srednja zdravstvena šola Celje, Srednja zdravstvena šola Maribor), so-izvedla Celostne delavnice za izboljšanje vsakdanjika v šolah za učitelje, izvajala zvočne kopeli po različnih krajih v Sloveniji (največ v Celju – Top fit, Bled, Ljubljana, Velenje, Maribor…).  Zvočne tretmane sem izvedla za otroke s posebnimi potrebami na Gorenjskem, kjer sem spoznala čutnost in odprtost mladih ter na zdravstvenih srečanjih medicinskih sester v Logarski dolini. Izvedla sem tudi delavnice v okviru medgeneracijskih dni v Logarski dolini. S soizvajalkami Ingo Ulokino (violina) in Jadranko Juras (vokal) smo izvedle nove seminarje naravne improvizacije za glasbenike (Unisono poletna glasbena akademija), s Plesnim forumom Celje, Jadranko Juras in Ingo Ulokino projekt INFINITI (predstava neskončnih dimenzij plesa in glasbe), z Ano Kovačič (orientalski ples) ter Ingo Ulokino predstavo Oceanija – preplet plesa, glasbe in valov. V zadnjem času sva skupaj z Bojanom Križancem (slike in gongi) izvedla doživljajske trenutke energijskih slik in zvokov gongov (Hiša Acman, Festival Lent, Duhovno središče Šambala Maribor), z Vidom Ruparčič Polončičem – kitara in Romanom Grdino – didgeridoo izvajamo glasbeno-zvočne koncerte v Ljubljani in Sloveniji ter tudi medgeneracijske delavnice z zvokom. Sodelovala sem na dogodkih SIQ, konferencah podjetja Omnium (Hotel Mons), na podelitvah priznanj (Celjski sejem, Energetska občina, Slovenski forum inovacij). Sodelovala sem na Slovenskem forumu inovacij v Ljubljani, na dogodku 500 podjetnic v Ljubljani (katerega se je udeležil tudi predsednik, g. Borut Pahor) in drugih dogodkih.

Soustvarjala sem razstavo slik Zdravilna energija dreves fotografa Pavla Kumerja iz Društva Svit (Laško 2011, Celje  2011 projekcija v Kinu Metropol, Hotel Rosa, Terme Olimia, Terme Zreče, Osrednja knjižnica Celje) ter izvedla nekaj delavnic na to temo.

V podjetja vpeljujem LUMINA programe in metodologijo LEARNING PATHS, za učinkovito poslovanje na podlagi osebnostnih lastnosti zaposlenih in procesa dela na delovnem mestu.

Pošlji sporočilo Tjaša Cepuš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !