Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Žarek, Helena Cesar s.p.

  1. Domov
  2. »
  3. Ayurveda
  4. » Žarek, Helena Cesar s.p.
Kontaktni podatki
Telefon: 031 614 898
Spletna stran:
Naslov:
Brezje pri Grosupljem 75a,, Grosuplje Grosuplje
Področja svetovanja
Tehnike:                  
Opis
Opis:

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši ŽAREK v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe. Preprosto želim na najboljši način soustvarjati lepši svet.

Ponudba je široka in vendar se lepo povezuje

  • Modrosti naravnega zdravljenja so povezane predvsem z ohranjanjem zdravja ter nasveti, kako vsak dan živeti z zakoni narave http://www.zarek-hc.si/Terapije-in-masaze/ . Ena teh oblik so tudi terapevtske masaže, ki jih izvajam. Najpomembnejši pri tem je posameznik in celosten pristop obravnave. Ne samo, da oseba dobi potrebno podporo preko masaže ali terapije, pomembno je tudi energetsko podprt prostor in pogovor, kjer poiščemo najboljšo rešitev za lastno samopomoč z vajami ali raznimi tehnikami.
    Pri delu so mi osnovne desetletne izkušnje, ljubezen do dela ter ustrezna izobrazba (NPK tuina in klasična masaža, potrdila o usposobljenosti GZS iz tradicionalnih tehnik: Ayurveda, Kitajska tradicionalna medicina, Bioterapija ter medicinske usposobljenosti).
  • V predavalnici http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/ organiziramo predavanja, delavnice in druga tematska srečanja s poudarkom na osebni rasti ter zdravem življenju. Vodim meditacije, srečanja na temo duhovnost v vsakdanjem življenju in tudi preko člankov poskušam ozaveščati ljudi in jim posredovati informacije o zdravem načinu življenja in dajati ustrezno podporo.
  • Knjige v naši založbi http://www.zarek-hc.si/Zalozba/ so 'žive' knjige saj vsebujejo potrebna orodja za pomoč pri osebnem razvoju ter spoznavanju samega sebe. Kot založnica sem ponosna na knjige Nare Petroviča ter zbirko Zveneče cedre Rusije, to so knjige o Anastasiji, ki so po celem svetu vzbudile premike v zavesti in vračanju k naravi, k sebi. Na FB sem ustanovila skupino Zveneče cedre Slovenije.
  • V trgovinici Žarek http://www.zarek-hc.si/Trgovinica/ ponujamo poleg knjig tudi izdelke za boljše počutje in kakovost življenja: glasba, kadila, naravna olja, izdelki iz sibirske cedre ter blazine in žoge za vadbo. Nudimo strokovno pomoč pri izbiri izdelkov.

Vsak teden lahko pokukate na žarek http://www.zarek-hc.si/Zarek-tedna/ in poiščete pozitiven navdih.

 

Pošlji sporočilo Terapevtu

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !
PIŠI NAM
Hvala za sporočilo. Skušali vam bomo hitro odgovoriti.
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase