Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Zavod za zavestno življenje VelBi

 1. Domov
 2. »
 3. Duhovna potovanja
 4. » Zavod za zavestno življenje VelBi
Kontaktni podatki
Telefon: 031 767 545
Spletna stran:
Spletna stran:
Naslov:
Ščit 1, Litija 1275, Slovenija
Področja svetovanja
Kraj: Šmartno pri Litiji
Spremljaj nas
Facebook:
Opis
Opis:

Sandra Lamut in Danijel Trstenjak sva partnerja v življenju in delu. Pred nekaj leti sva ustanovila Zavod za zavestno življenje VelBi (wellBe) z željo, da bi delovala v dobrobit sočloveka, narave in vsega živega, ki nas obdaja. Dejavnost zavoda je tako usmerjena v razvoj in udejanjanje različnih programov, kjer skupaj z vsemi deležniki vplivamo na zavedanje, da je kakovost življenja odvisna od našega zavestnega pristopa do nas samih, ljudi s katerimi smo v interakciji, okolja in naše razširjene zavesti.

V okviru zavoda wellBe (www.wellbe.si , www.thestargateexperience.com) sva razvila tudi blagovno znamko »Connected« (www.connected.si), ki izhaja iz najinih ključnih vrednot: osebnostnega in duhovnega razvoja ter sobivanja z naravo. Nastajala in dozorevala je več let skozi opazovanje in zavedanje, kako moderen način življenja s hitrim tempom velikokrat onemogoča vzpostavljanje globlje povezave, ki omogoča samospoznanje. Sporočilnost blagovne znamke Connected je, da smo v svoji osnovi povezani z vsem, kar je nad nami, pod nami in okoli nas, le spomniti se je treba in zavestno usmeriti energijo v kakovost vsakdanjega življenja, tukaj in zdaj!

Področje delovanja:

 • Delavnice za osebnostni in duhovni razvoj »The Stargate Experience – A Doorway To Other Dimensions«; Izkušnja z Zvezdnimi vrati – prehod v druge dimenzije

 • Meditacije »The Stargate Experience«

 • Delavnice »Izdelava tradicionalnega dolgega loka«

 • Delavnice »Slikanje z naravnimi pigmenti – Bogolan tehnika«

 • Individualna srečanja za pare »Vzpostavljanje ravnovesja v partnerskem odnosu«

 • Program vadb v kombinaciji z drugimi tehnikami za vzpostavitev ravnovesja in revitalizacijo štirih teles »Body&Emotions&Mind&Soul Retreat Program«

 • Organizacija potovanj v dežele, kjer je ohranjeno staro znanje z globoko sporočilnostjo in transformacijo (Bali, Mt. Shasta…)

Pošlji sporočilo Terapevtu

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !
PIŠI NAM
Hvala za sporočilo. Skušali vam bomo hitro odgovoriti.
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase