Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Zoran Železnikar

  1. Domov
  2. »
  3. Osebna rast
  4. » Zoran Železnikar
Kontaktni podatki
Telefon: 040 424 532
Spletna stran:
Naslov:
Kranj Kranj
Področja svetovanja
Tehnike:      
Opis
Opis:

Največ, s čimer lahko človeku pomagaš, je, da mu ponudiš pomoč pri odkrivanju bogastva v njem. Odkriti in spoznati to bogastvo je najvišji smisel našega življenja. Čas je, da se prebudimo iz očaranosti z zunanjostjo in se obrnemo navznoter, k izvoru vsega. Krize, v katerih se nahajamo, nam pomagajo, da bomo lahko izoblikovali povsem nov pogled na svet.

Razlog za številne sedanje bolečine je oklepanje starega. Spomini, pričakovanja, travmatični vzorci iz otroštva, ujetost v ustaljene programe, blebetavi um – vsi ti nam zastirajo našo resnično naravo. Ni druge poti kot – odvreči to. Ni težko, le nekaj poguma in vztrajnosti potrebujete.

Pred desetletji sem začel s prevodi knjig, nadaljeval s knjigo Planet strahu in portalom www.prisluhni.si, kjer se je z leti nabralo preko 300 člankov z biseri modrosti iz skladovnice knjig. Nato sem s knjigo Človek je več želel ponuditi najboljše, kar vem in znam. Spoznal sem, da informatika ni tisto, kar radosti mojo dušo in sem se v celoti posvetil pomoči Vam.

Na individualnih svetovanjih in coachingih vam pomagam do miselnega preboja in razbremenitve psihičnih bremen. Na številnih predavanjih vam pomagam do informacij, ki doslej niso našle poti v javnost. Na prijazen in nežen način vam razlagam svet, ki ga v splošnem ne razumemo. A najpomemb­ne­je je spoznati sebe! Z vikend delavnic Iz človeka – Človek udeleženci odhajajo z velikim navdušenjem ob spoznanju svoje lepote, moči in darov, ki so v vsakomur od nas. Okrepljeni so z zavedanjem, da imajo v sebi neizčrpen vrelec ljubezni, skozi intuicijo pa dostop do kozmične modrosti; z njima noben problem ni pretežak, tudi bolezen ne.

S prijatelji smo dodelali vizijo o izgradnji novega sveta, sveta miru, ljubezni in blagostanja. Popisana je na www.enost.si. Sodelovanje pri tem načrtu je najplemenitejše, kar lahko storite v življenju.

Tu sem, če me potrebujete. Vaš napredek je moja radost in nagrada.

Pošlji sporočilo Terapevtu

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !
PIŠI NAM
Hvala za sporočilo. Skušali vam bomo hitro odgovoriti.
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase
Pridruži se nam na Facebooku
Portal Duhovnost
Portal za nove čase