Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

TRANZIT JUPITRA skozi STRELCA – 4. november 2019 – po vedski astrologiji – JYOTISH

jupiter-1009305_1920
Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek
X

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Jupiter bo prestopil iz astrološkega znamenja Škorpijona v znamenje Strelca 4. novembra 2019. V tem znamenju bo ostal do 20.11.2020, torej približno 1 leto. Vmes se bo pomaknil nazaj, iz znamenja Strelca v znamenje Kozoroga, zaradi retrogradnosti, a o tem več v drugem prispevku.

Seveda pa na vsakega posameznika Jupiter vpliva drugače, saj je njegov prehod – tranzit odvisen od postavitve Jupitra v vaši rojstni  karti.

Jupiter je vstopil v astrološko znamenje Strelca, ki v osnovi v karti predstavlja 9. hišo, hišo naših vrednot, idealov, moralni kompas in notranjega učitelja. Predstavlja pa tudi filozofsko razmišljanje in filozofski red v življenju. Tukaj se Jupiter počuti izjemno dobro in postane močan, saj vstopa v svojo hišo, ker znamenju Strelca vlada. Prav zato tudi prinaša večje možnosti vsem nam, kot pa drugače. Sam Jupiter označuje željo po učenju, pridobivanju znanja in izobraževanju. Predstavlja ne le učitelje, ampak tudi otroke, poleg tega pa nakazuje tudi na materialno blagostanje in vse, kar je v življenju dobrega. Sam Jupiter vlada še modrosti, tradiciji, našemu moralnemu kompasu, optimizmu, podjetništvu in tudi financam. Postavitev v znamenju Strelca nam prinaša možnost, da se učimo višjih znanj, sposobnost, da v nekaj verjamemo in imamo upanje. V osnovi znamenje strelca namreč predstavlja zakone v družbi, pravico, resnico, pravičnost, religiozne študije, akademske dosežke, privilegije v študiju, naslove, ki jih lahko v študiju pridobimo, predstavlja tudi naše odnose s učitelji in odnos do vrednot v družbi.  Skupaj z Jupitrom  nam bo dal še večjo željo po učenju, pa tudi željo po pridiganju in poučevanju drugih, saj Jupiter stvari razširi in poveča. Poleg tega bo v Strelcu navdahnil ljudi, da se jim bodo porajale nove ideje, ter želja po potovanjih.

Na globjem nivoju se bodo v tem času zgodili pomembni premiki, saj se bodo, ko se bo Jupiter premaknil v Strelca, začeli razreševati globoki karmični vzorci in ljudje se bodo prebudili in se transformirali skozi verovanja in religije, saj se bo ta planet premaknil iz vode (znamenje Škorpijona) proti ognju (znamenje Strelca), kar bo povzročilo učinek pare. Učinek pare pomeni združitev dveh nasprotujočih se silnic oziroma nasprotij, ki prispevajo k razvoju naše osebnosti ter nas potisnejo v razreševanje globokih, potlačenih vzorcev. Strelec, v katerega se bo Jupiter premaknil, nas spominja, da lahko razrešimo vsako opazno nasprotje ali konflikt v nas, ki se v teh vzorcih zrcali, če le pobrskamo po svoji podzavesti ter skušamo ta nasprotja povezati, se jih zavedati in na koncu rešiti. Tako se karma tudi razreši. In ta karma je res globoka, saj Strelec predstavlja naše prednike in vse kar je z njimi povezano, se v tem času rešuje in razpleta. Poleg tega pa se bodo povečale tudi možnosti povsem novega gledanja na svet glede religij in verovanja.

V ta namen je v tem času priporočljivo obiskati grobove in cerkve ter prižgati kakšno svečko, saj se preko ognja čistijo negativnosti (po možnosti brez prisotnosti plastike, da varujemo okolje).

Jupiter se bo v Strelcu srečal tudi s Saturnom in Ketujemjužnim Luninim vozlom, kar je kar dobra pozicija zanj. Vendar samo, če se zavedamo svojih dejanj in delamo  v dobro drugih ter sebe. Če pa ne delamo na sebi, se ne posvečamo delovanju v dobro drugih, pa je Jupiter v tej poziciji za nas zahteven, kar pomeni, da je to obdobje lahko zelo težko. Tako nas lahko v tem času pošteno zamaje, nas stre in nam odreže najljubše ljudi, ki jih imamo radi ter tudi stvari, ki jih posedujemo v življenju.

Zato je vedno priporočljivo, da se na kakršenkoli način posvečamo duhovnemu in da se zavedamo, da so naša življenja podvržena večnemu kozmičnemu zakonu, ki pravi: »Kar seješ, to tudi žanješ!« Le tako se bomo zaščitili pred negativnimi energijami – dogodki, ljudmi, saj bolj kot duhovno rastemo, bolj se zavedamo sveta okoli sebe in preko višjega zavedanja delamo manj napak. S tem namenom smo tudi prišli na zemljo. Da rastemo in se učimo, da se razvijamo v osebnosti, ki se zavedajo, da na svetu niso pomembne le strasti, želje ter materialno, ampak tudi duhovna sfera ter dajanje drugim. To je torej čas, ki je namenjen učenju, razumevanju našega obstoja in raziskovanju naše notranjosti.

Seveda se bo zgoraj navedeno konkretno odražalo na področjih, ki se jih bo prehod dotaknil. Tako je zelo odvisno katero hišo v vaši natalni karti bo Jupiter prehajal.

Razlaga je za določeno znamenje splošna in ne konkretna, saj je odvisna od postavitve planetov v vaši natalni karti.

Sledi razlaga kaj pomeni prestop Jupitra – Guruja po Vedski astrologiji za določena znamenja, oziroma za vaš ascendent, razlaga pa velja tudi če imate v določenem znamenju postavljeno vašo Luno.

STRELCI – JUPITER bo prehajal vašo 1. hišo; kar vam bo prineslo občutek novega zadovoljstva, veselja in upanja, saj vam bo Jupiter pomagal, da se otresete nekaterih težkih stvari, ki ste jih morali prenašati do zdaj. Predvsem resnosti in odgovornosti. Tako boste bolj živahni in srečnejši, saj boste spet lažje zadihali. Na vas bo res deloval pozitivno in vam bo prinesel veliko duhovnega zadovoljstva, lahko pa tudi duhovno prebujenje. Jupiter v strelcu se namreč povezuje z verovanji in religijo, tako, da boste zagotovo bolj usmerjeni v duhovne stvari, kot pa ste bili do zdaj. Jupiter bo prinesel tudi nove priložnosti in možnosti za nove začetke, saj se vam bodo porajale nove, zanimive ideje, ki jih boste želeli uresničiti.  Zdelo se vam bo, kot da ste se zbudili iz sanj in se je zdaj življenje spet začelo odvijati. Ko da bi se na novo prerodili. Bolj boste samozavestni, svobodni in optimistični ter boste privlačili druge ljudi, ki bodo radi v vaši družbi. Ne boste več osamljeni in radi boste zahajali v družbo in med ljudi. Lahko se vam poveča teža, zato pazite pri prehrani, drugače pa se boste počutili bolj zdravi kot ponavadi. Želeli se boste učiti nove stvari in bolj boste ustvarjalni. Mikalo vas bo tudi, da bi potovali, saj vam bo svet postal zanimiv. V tem času bodo vaše veze in partnerstva lažja in bolj uspešna. Odnosi, ki so bili v preteklosti težji, se bodo začeli zdraviti in bodo bolj osrečujoči za vas. Povečale se vam bodo tudi možnosti na področju denarja in tudi tu je možen uspeh. Če že imate družino in otroke, boste z njimi v vašem domu praznovali in se počutili srečnejši. Lahko bi tudi povečali dom ali ga prenovili. V tem času boste imeli tudi možnost, da ustvarite skupen dom zase ali skupaj z ljubljeno osebo.

ŠKORPIJONI – JUPITER bo prehajal vašo 2. hišo; kar bo za vas obdobje širitve premoženja, saj je Jupiter, kateremu glavna naloga je širjenje, v 2. hiši premoženja več kot dobrodošel. Jupiter vam torej v tem obdobju lahko prinese premoženje in denar, kar pa bo za vas res pozitivna sprememba, saj ste se do zdaj borili v povezavi z denarjem in zaslužkom in ste na tem področju kar veliko prestali. Do zdaj finančno namreč niste imeli občutka varnosti, kar pa se bo z vstopom Jupitra v 2. hišo močno spremenilo. Finančno boste tako bolj varni, saj boste zaslužili precej več, kot ste do sedaj. Boste pa tudi samozavestnejši, kar pomeni, da bo tudi vaša beseda štela več kot do zdaj. To je čas, ko le povejte svojo resnico, torej tisto, kar vi mislite da je prav, ne kar se drugim zdi pravilno. V tem obdobju ste namreč navdahnjeni z resnico in prav je, da jo delite z drugimi. Ljudje vam bodo zagotovo prisluhnili, posebej če bodo vaše besede usmerjene v pravico in duhovne resnice. Zagotovo imate veliko za povedati in na ta način lahko pomagate drugim, da se učijo kaj je prav in kaj ne, ter jim date pravi nasvet za življenje. Posebej se bodo k vam usmerjali ljudje s težavami in vi jim lahko v tem obdobju res pomagate. Torej če ste svetovalec ali terapevt, boste v tem času imeli resnično več priložnosti pri poslu in tudi zato se bo vaša finančna slika tako zelo izboljšala. 

TEHTNICE – JUPITER bo prehajal vašo 3. hišo; kar vam v tem času ponuja veliko možnosti za potovanja in za izobraževanje. Tako boste v tem času najbrž obiskali kakšen tečaj ali pa se vrnili v šolo, saj boste želeli razširiti in poglobiti svoja znanja. Hoteli boste razviti svoje talente in naravne danosti, saj vas bo mikalo, da jih ustvarjalno izrazite. Tako boste v tem času  zelo kreativni in dobro vam bo šlo tako slikarstvo, šivanje, pletenje kot tehnične spretnosti ali igranje instrumenta. Zanimala vas bodo nova znanja, znanja, ki jih še ne poznate in katera boste zdaj želeli odkriti in se jih naučiti. Veliko boste tudi potovali, a predvsem na krajše razdalje. Tako učenje kot potovanja pa bodo lahko povezana tudi s prodajanjem, komunikacijo ali pa z obiski vaših mlajših sester in bratov, če jih imate. Če se ukvarjate s prodajo in marketingom, boste v tem času uspešnejši kot ponavadi. Odnosi z brati in sestrami se bodo poglobili in izboljšali, tako da če so bile v odnosih prej težave, se bodo sedaj razrešile in pozdravile. To je tudi čas, ko se lahko lotite branja knjig ali pa pisanja in na ta način izrazite svojo kreativnost. Mogoče vas bo potegnilo v pisanje člankov za časopis in preko tega se vam lahko vaše življenje pozdravi in zaceli. Pisanje bo za vas kot nekakšna terapija, s katero se lahko naučite kdo ste in kaj hočete od življenja ter se pomirite sami s sabo. To je namreč čas, ko se bodo močno razpletali in zdravili tudi vaši odnosi, ne samo z mlajšimi brati in sestrami, ampak tudi s očetom, partnerjem in prijatelji.  

DEVICE – JUPITER  bo prehajal vašo 4. hišo; kar vas bo v tem obdobju močno povezalo z domom in vašo družino. Odnosi v družini se bodo celili in zdravili, kar vas bo naredilo srečnejše in bolj polne upanja. Posebej boste usmerjeni v odnos z mamo, ki bo v tem času boljši in srečnejši. Preko mame vas tem obdobju čaka velika sreča in nove priložnosti, pa tudi vaša mama se bo bolje počutila in bo bolj zadovoljna. Lahko vam Jupiter v tem času prinese tudi možnost, da se preselite ali pa razširite svoj dom in ga prenovite. Svoj dom boste naredili res domačega in ga opremili po svojih željah, tako da se boste dobro počutili v njegovem zavetju. Imeli boste tudi občutek varnosti in sprejetosti, kar že nekaj časa niste imeli. Zato dobro izkoristite ta čas, da se boste spočili in si nabrali novih moči za spopadanje z zunanjim svetom. Doma boste uživali in zagotovo preživeli več časa, saj bo tu več bo praznovanj in prijetnih druženj, posebej z vašo družino in otroki. Bolj boste povezani tudi s svojim partnerjem in vajin odnos se bo v tem času zagotovo izboljšal. Boste pa predvsem povezani z ljudmi, s katerimi se družite preko družinskih vezi in doma, ne pa toliko s službo in poslom. V tem času vas bo bolj zanimala tudi duhovnost in duhovne vsebine, kar pomeni, da se boste lahko lotili kakšne knjige na to temo ali pa obiskali kakšne tečaj, povezan z duhovnimi vsebinami. V tem obdobju boste namreč bolj povezani s svojo dušo in njenimi željami in ne toliko z umom, ki vas drugače vedno usmerja v življenju. V glavnem to obdobje za vas prinaša več samozavesti in miru. To je dober čas za nakup novega avtomobila ali posesti.

LEVI – JUPITER bo prehajal vašo 5. hišo; kar je odličen čas za povečanje družine in rojstvo otroka, če si ga želite. Če pa otroke že imate, je to čas, ko se bodo v povezavi z otroki zacelile stvari, ki do zdaj niso bile dobre. Na splošno bodo vaši otroci uspešnejši kot ponavadi, lahko dobijo celo kakšno nagrado ali priznanje za svoje dosežke. 5. hiša je tudi hiša kreativnosti, zato boste imeli v tem času nove ideje, ki se bodo lahko realizirale skozi vašo neustavljivo ustvarjalnost. Tako se bodo pokazali vaši talenti, zato bi lahko v ta namen obiskali kakšno umetniško delavnico ali atelje. Velikokrat vas bodo v tem obdobju prosili za nasvet ali pa vas povabili na zabavo in druženje. Obeta se vam večji obisk športnih ali glasbenih prireditev, gledališč ali umetniških predstav, saj Jupiter v tej hiši aktivira tudi zabavo. Tako se boste tudi veliko družili tudi s vašimi prijatelji. Preko teh stikov pa se vam lahko zgodi tudi ljubezen, kakšna kratka romanca ali pa samo druženje z nekom, ki vam je všeč.

RAKI – JUPITER bo prehajal vašo 6. hišo; kar bo vplivalo predvsem na vaše zdravje. Želeli boste izboljšati svoje zdravje in boste bolj optimistični glede tega področja. Na vaše zdravje boste gledali bolj zavzeto in resno. Tako bo to mišljenje vplivalo na vaše prehranske navade, ki se bodo v tem času izboljšale. Lahko, da se boste odločili za dieto, kar vam bo izboljšalo konstitucijo vašega telesa in imunski sitem. Če ste bolni, vam bo Jupiter dal upanje za ozdravitev, saj boste hitro ozdraveli in šlo vam bo na bolje. V tem času boste bolj delavni in tudi dela boste imeli veliko. To delo pa bo za vas lažje, saj boste delali stvari, ki vas veselijo in osrečujejo. V službi se boste tudi bolje razumeli s sodelavci in na splošno vam bo lažje, saj boste v tem času dobro sodelovali z drugimi. Če potrebujete koga za delo, ga zaposlite zdaj, ker boste našli zanesljivo in sposobno osebo, ki vam bo precej v pomoč. To je dober čas za hišne ljubljenčke in v tem času lahko kakšnega posvojite. Želeli boste pomagati živalim, pa tudi ljudem, ki bodo potrebovali vašo pomoč, saj je 6. hiša tudi hiša pomoči in dela za druge ljudi. Lahko se boste lotili svetovanja drugim, posebej spiritualnega svetovanja ali pa pomoči ljudem v zdravstvene namene, lahko z energijami ali zdravilnimi zelišči. V tem smislu boste bolj nagnjeni k naravnemu, alternativnemu zdravljenju drugih kot pa zahodnim metodam. Pomagali pa boste drugim tako na fizičnem kot psihičnem nivoju. Če imate sovražnike ali koga, ki vam nasprotuje, je to čas, ko se jim lahko uspešno postavite po robu. Na splošno se bodo vaše težave, ovire in problemi zmanjšali. To je tudi obdobje uravnotežanja vaših financ in razmišljanja o stroških, ki se lahko pojavijo. A ker se vam bodo finance najbrž povečale, boste stroške lažje plačevali in s tem ne boste toliko obremenjeni, kot ponavadi.

DVOJČKI – JUPITER bo prehajal vašo 7. hišo; kar pomeni, da se vam bo v tem obdobju največ dogajalo na področju odnosov in partnerstva. Lahko da se boste ukvarjali z obstoječim partnerstvom, ki je za vas zelo globoko in v katerem boste dobili priložnost, da ga izboljšate in pozdravite. Če pa ste samski, boste zase v tem času našli pravega, resnega partnerja. In ko boste v tem času takega srečali in se zaljubili vanj, boste imeli občutek, da je to za vas partner, ki ste ga od nekdaj čakali in upali nanj. Lahko pa se vam zgodi tudi, da se vrne nekdo iz preteklosti, na katerega še niste pozabili. Vendar je tu potrebna pazljivost, saj ta oseba, ki se bo vrnila, mogoče ni najboljša za vas, čeprav vas bo močno privlačila. Lahko pa da bo ta oseba tudi precej duhovna, kar boste spoznali šele po druženju z njo. Če pa ne, so pa s to osebo lahko povezane prevare in iluzije, zato raje počakajte, da se prepričate kakšna je v resnici ta oseba in se šele potem odločite. V tem obdobju bodo tudi zelo velike možnosti za srečanje dobrih poslovnih partnerjev, ki bi vam lahko pomagali pri vašem poslu in karieri. Poleg tega pa se vam kaže tudi napredek v poslu ter uspeh na delovnem mestu, saj je 7. hiša tudi hiša posla. V službi boste tako v tem času lahko sklepali nove in uspešnejše dogovore in pogodbe.

BIKI – JUPITER bo prehajal vašo 8. hišo; kar vam lahko prinese globoke spremembe in to v povezavi z denarjem. Jupiter vam lahko v tem času tako prinese finančno korist preko drugih ljudi, posebej v povezavi z dediščino, zapuščino ali pa celo dobitek na lotu. 8. hiša je tudi hiša globokih metafizičnih znanosti, je pa tudi hiša raziskav in analiz, tako da se vam lahko zgodi, da v tem času postanete del kakšne raziskave ali pa preiskovanj. Lahko pa se bo to pri vas kazalo kot želja po raziskovanju globokih psiholoških vzorcev in vas bo najbrž potegnilo, da se boste ukvarjali tudi s svojimi bremeni iz preteklosti. Iskali boste globje in bolj zavzeto, saj bo to obdobje, ko se boste hoteli znebiti starih, potlačenih vzorcev iz vaše družine. Zato je to odličen čas, da obiščete psihiatra, psihoterapevta, astrologa ali pa strokovnjaka za regresijo. Jupiter bo namreč prinesel tudi povezavo s spiritualnim, okultnim, mističnim in skritim znanjem, kar vas bo v tem obdobju res zanimalo. Vaše znanje se bo v povezavi s tem širilo, nadgrajevalo in dopolnjevalo. Lahko boste imeli kakšna videnja ali pa boste bolj usmerjeni v nadnaravno, saj bo vaša intuicija v tem času res močna.

OVNI – JUPITER bo prehajal vašo 9. hišo; kar vas lahko potegne v daljna potovanja v tuje, neznane kraje in dežele. Lahko, da se boste v tem času vrnili v šolo, kjer boste nadaljevali študij ali pa začeli s novim študijem, povezanim predvsem z religioznimi, duhovnimi vsebinami ali pravom. Želeli si boste novih informacij in širitve obzorij preko učenja in študija. Najbrž se boste vpisali na kakšno univerzo, lahko pa tudi tečaj, saj boste želeli večati in razvijati svoje znanje ter sposobnosti. Učili pa se boste tudi preko potovanj, ter si tudi na ta način izredno širili obzorja. Zanimala vas bodo tudi znanja povezana z  duhovnostjo. Duhovno boste bolj globoki in predani resnici in višjemu poslanstvu. Imeli boste tudi podporo učiteljev, ki vam bodo bolj na voljo kot ponavadi in vas bodo bolj razumeli. Pojavile se bodo transformacije v načinu vašega razmišljanja, kar bo vplivalo tudi na vaše razumevanje in delovanje. Z vašim očetom se boste v tem obdobju bolj razumeli in vaš odnos z njim, če je bil težak, se lahko končno izboljša in pozdravi. Bolj boste povezni z njim in lahko ga boste večkrat obiskali, če živite že stran od doma.

RIBI – JUPITER bo prehajal vašo 10. hišo; kar vam nosi nove možnosti v poslu ter karieri ter velike priložnosti pri napredovanju in širitvi vašega posla. Lahko se vam v tem času pojavijo najrazličnejše izboljšave v poslu, lahko pa dobite tudi povišico. To je res odličen čas za kariero in uspeh. Vse se bo spremenilo na bolje, saj do zdaj za vas časi v službi in karieri niso bili ravno najboljši. Lahko, da ste v preteklosti zamenjali službo ali kariero, kar je bil najbrž precejšen izziv. Toda zdaj boste v službi, novi ali stari, imeli boljši položaj, lahko pa boste dobili tudi priložnost, da se zaradi službe, preselite drugam in zamenjate bivališče. V tem času boste končno prepoznani od vašega nadrejenega in ta bo z vami v službi precej bolj zadovoljen kot do zdaj, lahko se tudi zbližate s svojim šefom ali pa tudi vi postanete vodilni v službi in tako napredujete. Lahko pa dobite tudi novega šefa, s katerim boste zelo zadovoljni in srečnejši. Še vedno pa boste imeli tudi možnost, da dobite novo, boljšo službo ali pa da začnete svoj, privat posel. To obdobje bo dobro tudi za finance in premoženje ter za boljše odnose s sodelavci. V vaše življenje lahko vstopijo pomembni ljudje, ljudje, ki vam lahko v poslu in pri financah pomagajo.

VODNARJI – JUPITER bo prehajal vašo 11. hišo; kar vam v tem času nosi več denarja, ki ga boste zaslužili preko službe in vašega dela, saj je 11. hiša v astrologiji hiša velikih dobitkov ter prihodkov. Tako lahko v tem obdobju pričakujete, da boste bolj produktivni glede denarja, Jupiter pa vam bo prinesel tudi več poznanstev, prijateljev in pomembnih ljudi, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaših željah. To je čas, ko bo bogastvo prišlo od novih ljudi in novih prijateljev. V tem času se vam lahko uresniči želja po otroku, če si želite povečati vašo družino. Srečnejši časi pa se v tem času lahko dotaknejo tudi vaše veze, saj je to tudi dober čas za poroko. Samski pa bi v tem času lahko zaljubili in spoznali partnerja, ki bo bolj resen in predan njim in vezi, ki jo bosta skupaj ustvarila. Takega partnerja pa bi lahko spoznali preko znanstev in prijateljev, s katerimi se boste v tem obdobju precej družili. Zelo boste namreč dovzetni za družabne dogodke, prireditve in srečanja in tam lahko spoznate novo osebo. Radi boste tudi komunicirali z drugimi, vam bo pa v tem obdobju zelo pomembna tudi družina, primarna ali pa ta, ki ste jo sami ustvarili.

KOZOROGI – JUPITER bo prehajal vašo 12. hišo; kar vam nosi konec in zaključevanje določenih stvari. To je torej čas za dokončanje projektov in stvari, ki ste si jih zamislili in ki jih boste v tem obdobju pripeljali do konca. Ker se bodo nekatere stvari končale, si boste lahko oddahnili ter si odpočili. Zaključevanje projektov vam bo dalo tudi samozavest, da ste bili sposobni stvari pripeljati do konca in jih zaključiti. Če ste starejši, se lahko v tem času upokojite ali pa končate nek posel ali službo. Vaše sanje bodo v tem času zelo intenzivne in žive, pa tudi spali boste bolje, saj je 12. hiša spanja in počitka. Zato se vam v tem času svetuje, da ste na sanje pozorni, saj vam bodo pomagale pri razreševanju podzavestnih vzorcev. V tem času boste imeli možnost, da potujete v tujino, v daljne dežele, najbrž preko vode – morja, kjer se lahko povežete tudi s tujci. To je tudi obdobje, ko boste posvetili sebi, svojemu miru in počitku, lahko pa se boste posvetili meditaciji  ter drugim tehnikam za dvig zavesti. Zelo dovzetni boste namreč za najrazličnejše duhovne izkušnje. Bodite v tem času pazljivejši kaj jeste in če se dovolj gibljete, saj je to čas, ko morate paziti na svoje zdravje. V tem času vas lahko začnejo privlačiti spiritualne ali pa dobrodelne organizacije, katerim se lahko pridružite ali jih obiščete. Vaši prihodki so v tem času lahko povezani s korporacijami, tujimi organizacijami, podjetji ali pa zaprtimi ustanovami (na primer bolnice, šole, zapori), kar pomeni, da bi se lahko tukaj tudi zaposlili. To je tudi čas, ko boste želeli investirati v tujino ali na borzo v povezavi s tujino, vi ali pa nekdo iz družine pa se lahko tudi v tujino preseli, najbrž vaš mlajši brat ali sestra, če ga imate.

Zapisala: Uršula Zakrajšek – Oracle of Light (vedska astrologinja, Tarot svetovalka, dōTERRA wellnes Advocate)

Več na: www.oracleoflight.eu & www. ursuline-zvezde.si

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem