V času iskanja ljubezni se večkrat vprašamo, kdaj pride pravi, kdo je moja sorodna Duša

V času iskanja ljubezni se večkrat vprašamo, kdaj pride pravi, kdo je moja sorodna Duša

Malokdaj dobimo odgovor, ki si ga res želimo.

Zakaj? Vsaka oseba, ki pride v naše življenje je prava. Vsaka prinese svoj odtenek in s tem neko znanje, spoznanje za nas. Oseba, ki nam podari le nasmeh ob naključnem, bežnem srečanju lahko spremeni naš dan. Torej je ta oseba v danem trenutku prava.

Tako ”pravi” kot sorodna Duša sta le dve skrajnosti. Pravi je vsakdo, sorodna Duša je ena. Sorodna Duša je namreč bitje, ki nam pokaže vse naše napake. Ob tem bitju spoznamo, kdo smo, kaj nas moti, kakšne vibracije dajemo v okolje, saj nam sorodna Duša pokaže prav vse. Pogosto se dogaja, da prihaja do prepirov, do konfliktov, nestrinjanj. Brez nje moremo biti, ko enkrat spoznamo to osebo, z njo pa izredno težko shajamo.

Niti ni nujno, da bo ta oseba ostala v našem življenju, ko enkrat pride. Če se izkaže, da na to še nismo pripravljeni, bo oseba odšla ter se ponovno vrnila kasneje, ko bomo dorasli snidenju s seboj. Takrat se življenje obrne na glavo. Vse se lahko sesuje, saj potrebujemo nov začetek, ko spoznamo, kaj nas moti na sebi in kje smo lahko boljši. Vsekakor ni lahko, in če bi vedeli kaj nas čaka, si nikoli ne bi zaželeli spoznati sorodne Duše. Kasneje smo sicer hvaležni, daj s tem predelamo pomembno lekcijo v našem življenju, kar pomaga tudi na drugih področjih, ne le v ljubezni.

Smiselno je uporabljati izraz idealni partner. To je oseba, ki nas dopolnjuje, pomaga, sprejema naše napake in nas ljubi takšne kot smo. S njim je veliko lažje shajati kot z sorodno Dušo, se pa pogosto dogaja, da v naše ustaljene tire nekoliko kasneje v življenju, ko se že vse umiri in si življenje uredimo po svojih željah, pride sorodna Duša in nam življenje obrne na glavo. Točno tako, na glavo. Vse kar je bilo prej prav, je sedaj narobe in vse kar je bilo narobe, postane prav. Kaj sedaj? Odločitev je vaša. Vse je precej odvisno od tega, na kateri stopnji osebnega razvoja smo. Kako sprejemamo samo življenje, samo okolje in najpomembneje, kako sprejemamo sebe. Smiselno je, da se v težavah poglobimo vase in odgovore poiščemo v sebi. Ne dovolimo, da nam okolica narekuje tempo, ampak poslušamo svojo Dušo. Če ni pravega stika z Dušo, zna biti tole precej težko obdobje za nas. Nekoliko lažje je, če se lahko osredotočimo nase in prisluhnemo sebi.

Da pa se vrnem k prvemu, čeprav nekoliko narobe zastavljenemu vprašanju o pravi osebi oziroma o sorodni Duši. Pravilnejše bi bilo: kdaj pride, kdo je moj idealni partner?

Sam čas je precej odvisen od nas samih. Kot prvo, je nujno potrebno, da sprejmemo sebe. Dokler smo v stiku s seboj, je v življenju veliko lažje, kot pa če smo v navzkrižju s samim seboj. V samem partnerskem odnosu je izredno pomembna komunikacija, iskrenost, ljubezen drug do drugega, sprejemanje drugega. Vse to so ključi do nebes. Kaj pa ljubezen do sebe? Sprejemanje sebe, iskrenost do sebe, komunikacija s seboj? Kdo posluša in kdo govori?

Dokler ne sprejmemo sebe, nas drugi ne morejo sprejemati. Ne moremo biti ljubljeni, če ne znamo ljubiti in ne moremo komunicirati, če ne znamo poslušati. Sebe. Vse več ljudi ima težave s tem. Tudi če pogledamo z fizičnega telesa: nezadovoljstvo s postavo, z barvo las, z očmi, kožo, oblačili. Dobro, preoblečemo se lahko stokrat, shujšamo, se zredimo, se namažemo z ličili. Vse to je le maska. Pa smo zato zadovoljni s seboj? In kako naj bodo drugi zadovoljni z nami, če sami izpostavljamo napake, ki jih drugi niti ne bi smatrali kot napake, jih niti ne bi opazili?

Že star pregovor pravi: ”Kar seješ, to žanješ.”

Če daješ ljubezen, jo tudi prejemaš, če si iskren, so drugi iskreni s teboj. Če se smejiš, se ti nasmihajo drugi. Ni pomembno, kaj drugi mislijo o tebi, dokler si sam zadovoljen s seboj. In ko vzljubiš sebe, ko sprejmeš sebe kot svoj ideal, boš postal idealni partner nekomu, ki bo to tudi tebi. Ta oseba te lahko opazi le, če izžarevaš kar misliš, kar čutiš in kar si.

Postavila sem kar nekaj vprašanj. Lahko si jih izpišete in si odgovorite nanje. Bodite iskreni! Ste na pravi poti, da najdete ključ do ljubezni. Naj vam zaupam skrivnost: ta ključ ste VI. Odklenite svoje Srce in sprejmite sebe, z vsemi napakami in vsem kar ste. Nato pa le opazujte, kako bo ljubezen poiskala vas.

ScalarPrana terapevt, Sara Lukan

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem