Išči
Generic filters
foto pixabay.com

V času med mrki lahko spreminjamo usodo

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Smo globoko v obdobju med dvema mrkoma, kar se pošteno čuti tako v nas, kot zunaj nas.
 
V času med mrki lahko spreminjamo usodo, saj sta osvetljena severni in južni vozel, ki predstavljata karmo in dharmo.
 
Sončev mrk, 14.12. bo v konjunkciji z Merkurjem, kar odpira eno zelo zavestno obdobje odprte, zavestne in odkrite komunikacije.
 
Že sedaj lahko vidimo, da se ljudje pogovarjajo o energijah, manifestacijah, planetih- takšnih in drugačnih duhovnih znanjih.
 
Merkur je tudi vladar severnega sečišča, mlaj v obliki Sončevega mrka pa v znamenju strelca, torej v ospredju je Jupitrova energija.
 
V obdobju med mrki bodite v notranjem miru, da se lahko zavestno povežete z energijami nove dobe, da ste povezani s svetlimi energijami, s Spiriti, ki so tu in želijo pomagati, v tem času prehoda. Le če smo v notranjem miru, se ta stik lahko dogodi v popolnosti.
 
Tiste stare stvari, ki so nas v tem tednu omejevale ali pa če smo naleteli pri sebi na nek star način obnašanja, katerega smo se oprijeli, pa zavestno spustimo, da naredimo prostor za tisto pravo stvar, ki je zagotovo povezana z Ljubeznijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem