Išči
Generic filters
stonehenge-4614639_1920-f758772b

Velika poravnava Jupitra in Saturna na zimski solsticij (djotiš)

Spremljaj objave: Andreja Pancar
X

Spremljaj objave: Andreja Pancar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

JUTRI JE POMEMBEN DAN – 21. 12.

Jutri nastopi zimski solsticij. Dan zmage svetlobe nad temo, ponovno rojstvo sonca. Od najdaljše noči v letu se bodo dnevi postopoma pričeli daljšati, več bo svetlobe. Nekoč je bil to praznik novega leta. Vsekakor pomemben dan, ko je pomembno, kaj počnemo. Simbolično lahko prižgemo kakšno svečko, še pomembneje pa je, da prižgemo svoje notranje sonce, svojo notranjo svetlobo.

Zakaj je letos ta dan še toliko bolj poseben?

Zvečer se poravnata dva najpočasnejša planeta, Jupiter in Saturn. Jupiter kot planet priložnosti, širjenja in blagostanja ter Saturn kot gospodar karme, planet discipline, trdega dela, odgovornosti. Oba dajeta modrost. A eden bolj lahkotno, medtem ko nas drugi skozi težje lekcije in preizkušnje vodi do življenjske modrosti. Jupiter in Saturn bosta potovala skupaj po znamenju kozoroga do 5. aprila 2021, ko Jupiter začasno zapusti znamenje kozoroga in se nato ob retrogradnosti vrne vanj zopet septembra in ostane do novembra 2021.

Govorijo o veliki poravnavi, o velikem poku, ker dogodek ni ravno pogost. Ta poravnava se dogodi vsakih 20 let. Tokrat v kozorogu (po vedski astrologiji djotiš) prvič po letu 1961. Naslednja njuna poravnava v kozorogu se bo zgodila čez 60 let, leta 2080. Leto 1961 je nekako najbolj zaznamovalo poglabljanje delitve sveta na vzhod in zahod. Prav tako se je precej dogajalo na področju odkrivanja vesolja.

Znamenje kozoroga predstavlja predvsem vlade, vladajoče elite, kombinacija Jupitra in Saturna lahko prinese spremembe na tem področju in hkrati povečuje razdor med tradicijo in napredkom, med politiko in javnostjo.

Po drugi strani je to čas velikih priložnosti, velike manifestacije. A tu moramo vedeti, da se to nikakor ne zgodi samo po sebi. Priložnosti in manifestacija, ki jih daje ta poravnava, je plod trdega dela, vztrajnosti, discipline in fokusa, ki smo ga (ali pa ne) vlagali v preteklem času v svojo rast, razvoj, učenje, napredek.

Vse tisto, kjer smo trdo delali, vztrajali in vztrajali, se prebijali čez ovire, a hkrati imeli občutek, da se kljub temu ne premika naprej, na teh področjih lahko pričakujemo velik napredek, več priložnosti in nagrade za preteklo delo.

Seveda vse priložnosti gredo mimo, če jih ne prepoznamo in ne izkoristimo. Kar želim povedati je, da se nič ne zgodi samo po sebi. O tem pišem že dolgo, ker velikokrat opažam, kako marsikdo čaka, da pridejo ugodne planetarne situacije, čaka, da minejo neugodne planetarne situacije, delovanje pa je enako, ne glede na to.

Enako delovanje nas vedno pelje k enakemu rezultatu. Hoja vedno po isti poti nas vodi vedno na isti cilj. Na ta način ne moremo izkoristiti ne ugodne ne neugodne podpore česarkoli.

Manj ugodne, manj prijetne situacije nam kažejo, kaj predrugačiti, nam kažejo, kje narediti spremembe. Ugodnejše situacije nam ponujajo priložnosti, a če je ne izkoristimo, smo še vedno na istem.

Torej naj bo jutrišnji dan (in vsak za tem) zares priložnost, da naredimo nekaj drugače, da se znotraj sebe odločimo drugače, da dopustimo, da gremo ven iz svoje rutine, iz misli, ki so se že davno oblikovale v navade in tečejo samodejno, brez da bi se jih sploh zavedali.

Prižgimo torej luč znotraj sebe, poglejmo, kaj je v nas, pojdimo z lučjo v vso našo temo. Ne z namenom, da smo v temi, temveč z namenom, da jo z lučjo presvetlimo, da jo spoznamo, se soočimo z njo in si jo dovolimo predrugačiti. Če se delamo, da nečesa ni, to še ne pomeni, da tega v resnici ni.

Naj nas vodi naše notranje sonce in naj nas podpre poravnava Jupitra in Saturna, mi pa vse to zares izkoristimo!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Svetovalka pri Lotos svetovanje - svetovalnica za osebno in duhovno rast (djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji)
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem