Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Venera v raku – potreba po čustveni varnosti

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LidijaRepas
X

Spremljaj objave: LidijaRepas

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Venera v raku poskrbi za romantiko in nežnost, a tudi za naša povečana čustva.V znamenju rak se nahaja že od 7.08.2020 in bo v tem znamenju vse do 6.09.2020, zato smo lahko v tem času tudi precej čustveni in zato bolj občutljivi.Venera v znamenju Rak v rojstnem horoskopuOseba z Venero v tem vodnem znamenju je globoko predana svoji družini oziroma ljudem, ki jih šteje za družinske člane. Je zelo zaščitniška in za svoje drage pripravljena narediti vse, kar se zdi, da je potrebno. Jih varuje, neguje in na drugačne načine poskrbi za njihove potrebe, celo do te mere, da na koncu enostavno pozabi nase.Zanjo je zato poseben izziv, da razvije zdravo distanco do svojih bližjih in seveda poskrbi tudi za lastne potrebe. Kajti zlahka se zgodi, če le-te niso zadovoljene, da postane precej muhasta in vase zaprta ter pogosto razočarana in žalostna uteho najde v sladkarijah.V odnosu z drugimi, predvsem pri partnerju išče čustveno varnost, podporo, ljubljenost in sprejetost. Zelo veliko ji pomenijo drobne pozornosti in spomini na pomembne dogodke. Presenetite jo ob rojstnem dnevu, obletnici ali pa kar tako in ji izkažite skrb in pozornost, kajti to je bistveno za srečo in uspeh v odnosu z osebo rojeno z Venero v znamenju rak.

Zaradi občutljive narave in močnih čustev je hitro prizadeta, zato takrat stvari vidi veliko večje in težje, kot so v resnici. Takrat ji bodite v oporo, ji prisluhnite in ji z nežnim, prijaznim in nepristranskim nasvetom pomagajte, da se njena čustva pomirijo.

Venera kot ogledalo našega jaza skozi partnerske odnoseTežave s partnerjem vedno pomenijo težave z lastnim jaz-om. To kar nas pri partnerju najbolj moti, je v bistvu naša ranljiva točka, točka na kateri moramo delati, če želimo rešiti težave v odnosu. Partnerski odnosi, pa tudi druge vrste odnosov, so ogledalo v katerem se pogosto ni prijetno prepoznati, a je ključ za našo osebno rast. Pogosto preko partnerja poskušamo nadomestiti tudi svoje šibke točke, ki pa jih pravzaprav moramo razvijati v sebi.
Mogoče te zanima  Prihaja sezona mrkov - Lunin mrk
Izboljšaj odnose z Venero v znamenju Rak v aspektih
  • Venera sekstil Uran (18.08.2020)
V ospredju je potreba po svobodi v odnosih. Bodite svojemu partnerju prijatelj in svobodno izrazite svoje občutke. V odnosih, ki dušijo, lahko pride do ločitve, zato bodite bolj odprti in naravni ter se s svojim partnerjem povežite na intelektualni in duhovni ravni.
  • Venera opozicija Jupiter (26.08.2020)
Tokrat so vaša čustva okrepljena, zato lahko nihate iz ene skrajnosti (pozitivne) v drugo (negativne) in obratno. Najdite ravnovesje v sebi in se naučite v odnosu dajati in prejemati enako mero ljubezni.
  • Venera trigon Neptun (27.08.2020)
Nežnost, romantika in globoki ideali ljubezni. Tokrat ste se sposobni popolnoma stopiti s partnerjem ter nagonsko zaznati njegove potrebe. Vajin odnos lahko dvignete na duhovni ravni.
  • Venera opozicija Pluton (30.08.2020)
Močna čustva, zaradi prizadetosti pa mučna tišina. Vaš partner je tokrat ogledalo vaše osebne rasti. Ozavestite strahove, ki jih nosite v sebi ob morebitni izgubi svojega partnerja. To je čas za zdravljenje odnosov.
  • Venera opozicija Saturn (2.09.2020)
Možnost ohlajanja čustev v odnosu, kar pa lahko prinese veliko negotovost in pomanjkanje občutka varnosti. To je čas karmičnega dolga. Poiščite varnost v sebi in je ne poskušajte nadomestiti skozi partnerski odnos.
  • Venera kvadrat Mars (4.09.2020)
Prinaša preobčutljivost, razdražljivost in prepire. Razočarani in prizadeti boste odgovorili z jezo, besom in slabo voljo. Težko boste kontrolirali svoja čustva, zato sproščajte čustveno napetost z dovolj fizične aktivnosti.Za bolj produktivno, polno in zadovoljno življenje začni pri sebi in ozavesti svoje ravnanje, nato pa deluj drugače, ker … vpliv mine, spoznanje ostane.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem