Videnja NLP po vsem svetu

ZDA – med 1. in 9. julijem 2010 je Državni center za NLP iz Seattla v zvezni državi Washington prejel skoraj sto poročil o podobnih opažanjih NLP. Peter Davenport, direktor centra, je na svoji spletni strani opisal poročila o NLP:

“Priče so opisala videnja neznane rdeče, oranžne ali rumene “žareče krogle”, ki so jih videli ali lebdeti ali pa švigniti na nočnem nebu, včasih posamično včasih pa v skupini. V nekaterih primerih so predmete opazili na jasnem nebu brez oblakov, v drugih primerih pa pod zmerno do pretežno oblačnostjo.

Kentucky, ZDA – na Youtubu je video žarečega oranžnega predmeta na nebu, ki ga spremlja naslednji opis: “4. julija 2010 sem medtem, ko sem pred svojo hišo gledal ognjemet, na nebu opazil ta oranžen žareč predmet v obliki košarkaške žoge. Pomikal se je od juga proti severu. Bil je brez hrupa. Kaj je to???”
Vir: YouTube: Guitarlicks4u2
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bil ta NLP z Marsa.)

Missouri, ZDA – 9. maja 2010 je družina iz Missourija poročala o videnju ladje cilindrične oblike, ki jo je opazila ob petih popoldan. Oče in trije sinovi so videli vozilo, medtem ko njegova žena tega ni hotela priznati. “Govoril sem mu: ‘Pridi, pridi sem dol … Vidim te tam gor’, in ko sem to izgovoril se mi je zazdelo, da je postalo svetlejše in odkrožilo proti severozahodu. Ni se premaknilo gor ali dol, ampak je ostalo na isti višini, tako da to niso mogli biti baloni. In še takrat, ob dnevni svetlobi, je bilo videti kot nekaj zelo svetlečega na nebu. Upam, da je to videl še kdo v bližini.”
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bil predmet vesoljsko plovilo z Marsa.)

Poljska – 26. junija 2010, okrog sončnega zahoda, je bilo nad poljskim mestom Lowitz videti nekaj žarečih lebdečih krogel. Eden od predmetov je bil temne barve in se je bliskovito pomikal od ene žareče krogle do druge.
Vir: YouTube: Elmateees
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so bili to NLP z različnih planetov.)

Tajska – Pri novicah v Čjang Mai na Tajskem so poročali o NLP. Lokalni prebivalci so ponoči opazili luč na nebu. Medtem, ko so očividci mislili, da gre za NLP ali zvezdni utrinek, je astronom docent Boonraksa Soontorntham rekel, da je bila svetloba posledica vzleta ruskega vesoljskega plovila.
Vir: Channel 7, Tajska
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bil to NLP.)

Tajvan – 12. julija 2010 ob deveti uri zvečer so videli NLP, ki se je spreminjal v mnoge impulzivne barvne kombinacije. Nahajal se je nad cesto Greenwood v okrožju Gushan v mestu Kaohsiung. S sedmih jasnih fotografij z YouTube videa “Is a UFO it?”, je razvidno, da je predmet nenadno spreminjal barve in oblike.
Vir: YouTube: yuna588
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da sta bili to dve različni vesoljski ladji z Marsa, ki sta hitro spreminjali barve.)
Zürich, Švica – v noči s 26. na 27. junij 2010, ob 4:30 zjutraj, je bil nad Zürichom eno uro viden svetleč, oranžen, izmenično utripajoč NLP trikotne oblike.
Vir: YouTube: bogush31
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so bile to vesoljske ladje z Marsa.)

7. julija 2010 je bilo letališče Hangdžou na vzhodu Kitajske zaprto eno uro, potem ko je radar zaznal ta neznani predmet. Lokalni prebivalci so sijoči predmet, ki ga je obdajala zlata svetloba, fotografirali. Vozilo so iz nekega letala posneli tudi z video kamero.
Vir: allnewsweb.com; YouTube, uforeport2009; gawker.tv; Abc News, Avstralija; Shanghai Daily, Kitajska; The Daily Mail, V. B.
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bilo vesoljsko plovilo z Marsa.)

Belfast, Severna Irska – 14. maja 2010, ko je bil Richard Barr na obisku pri svoji materi, je njegovo pozornost pritegnila “ogromna oranžna luč”. Čeprav ni bil daleč od letališča George Best Belfast City, devetindvajset letni Barr vztraja, da to ni bilo letalo, ampak “nekaj nerazumljivega. Sedel sem in gledal televizijo, kar naenkrat pa se je pojavila ogromna oranžna luč.” Richard in njegova mama sta osupla nad videnim odšla na vrt raziskat in odkrila sta, da je na nebu le še več neznanih lebdečih luči. “Potem so se prek neba pojavile štiri oranžne luči in videti je bilo, da tvorijo nekakšen vzorec. Nekaj časa so še lebdele, nato pa izginile. Potem sva na nebu videla tri trikotne luči, mama je šla po kamero in jih posnela.” Richard Barr pravi, da popolnoma verjame v zunajzemeljsko življenje in dodaja: “Mislim da bi bili v težavah, če bi bila človeška bitja vrh vsega stvarstva. Verjamem v inteligentno življenje drugod, ali bi oni obiskali Zemljo, je pa drugo vprašanje.”
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bil predmet vesoljsko plovilo z Marsa.)

21. marca 2006 je g. Keita Tačizava, ki je fotografiral številne posnetke sončnega vzhoda, čakal da vzide sonce nad japonsko sveto goro Fudži. Nad goro se je tik pred vzhajajočim soncem pojavila vesoljska ladja.
Zanimivo je dodati, da je po Benjaminu Cremu to matična ladja “srednje velikosti”, medtem ko vrh gore Fudži v premeru meri več kot kilometer. (Fotograf: Keita Tačizava, Japonska. www.feelthefuji.com)
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je vesoljska ladja z Venere)

Iz septemberske 2010 revije Share International
Vir: www.share-international.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: