Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 10Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 11Sporočilo akaških zapisov 12.8.2020 11

STOPAJ POČASI DO SVOJEGA BOŽANSKEGA CILJA

Ko si napet, ne moreš narediti vsega, kar bi moral. Vzemi si čas, bodi sam in delaj kaj enostavnega, kaj, pri čemer uživaš, vendar naj bo to v skladu s tvojo dušo in ne kopiraj drugih. Ko boš to storil, boš spoznal, da zmoreš pogledati na vse skupaj z drugačne ravni zavesti. Teža ti bo padla z ramen in odkril boš, da lahko storiš mnogo več. Imej jasne cilje, vendar naj bojo realno izvedljivi.

Uživaj vsak dan, ko stopaš korak za korakom na poti svojega cilja. Pomembno je, da temu slediš radostno in z božjim vodstvom, nikakor pa ne z napetostjo in negativnostjo. Naj se ti življenje samo odvija in to v skladu s tvojo božansko naravo in ne poskušaj manipulirati z njim. Ne razburjaj se in ne bodi nepotrpežljiv, ko stvari ne potekajo natanko tako, kot si pričakoval. Raje poišči in uvidi namen in načrt, ki tečeta skozi vse, kar se dogaja, in spoznaj, da je vse naravnano tako, kot je najbolje za tvojo božansko bit.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo
Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Tvoj komentar
Komentar
Ime
Email
Deli to s prijateljem