Sporočilo akaških zapisov 7.5.2020

Sporočilo akaških zapisov 7.5.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Življenje kot mirno morje

Naj bo središče v tebi kot mirno morje, tako da lahko brez kakšnih koli izkrivljenj odsevaš vse najboljše. Samo tako boš lahko izžareval najbolje tudi navzven.

Ne dopusti, da bi te kaj vznemirjalo in motilo; vedi da vse poteka v najlepšem redu in brez truda. Nauči se smejati samemu sebi, posebno ko opaziš, da postajaš preresen in preobtežen z dogajanji na svetu. Ko se zaveš, da si postal preresen, se sprosti in začni uživati življenje. Spoznal boš, da bo vsa napetost izginila. Če se počutiš preobteženega, ker nosiš pretežko breme na ramenih, ga nemudoma odvrzi, spočij se in sprosti. Odkril boš, da v stanju počivanja in sproščenosti lahko narediš dosti več kot takrat, ko si raztegnjen kot elastika, hudo napet in pripravljen, da udariš nazaj.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole  

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem