Išči
Generic filters
Vizija meseca in napoved za November 2017

Vizija meseca in napoved za November 2017

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Vizija meseca in napoved za November 2017 7Vizija meseca in napoved za November 2017 7Vizija meseca in napoved za November 2017 7

Novembra in decembra bomo bolj kot kdaj koli prej v stiku s svojo dušo

Ustvarjali bomo novi svet. Mnogi bojo “po naključju” srečali svojo sorodno dušo. Aktiviral se bo dušni spomin in pojavile se bodo priložnosti za razreševanje težav.

Mesec November je v znamenju “kreiranja ljubezni”.

Prične se že ob dnevu mrtvih. Morda bomo potočili solze in se soočili z bolečino minljivosti. Soočali se bomo s pripadnostjo, z ljubečo povezanostjo, kot tudi z navezo na kvalitetne in nekvalitetne odnose. Simbolično mora v nas nekaj umreti, da se lahko rodi nekaj novega. To je mesec, ko lahko “iz gosenice postanemo metulj”. Ta sprememba je mnogim boleča in se jo zato mnogi izogibajo.

Vizija meseca se izrazi skozi karmo “kreativne transformacije v ljubezen”. Mesec kjer je most med predniki in potomci izjemno pomemben. Ta most pa smo ravno mi. In mi smo rezultat ljubezni.

V naravi se ta zakon izrazi v shranjevanju semen za naslednjo setev. Kmet je pripravil svojo shrambo in prebral najboljša semena svojega pridelka, ki ga je namenil za spomladansko setev. Shramba je torej polna – vendar je potrebno skrbno in ljubeče negovanje in preverjanje vsebine shrambe. V našem življenju smo že opravili bilanco stanja in se odločili, katere dele naše osebnosti, katere potenciale bomo unovčili in kaj bomo opustili. Če še nismo, je sedaj pravi čas, da odstranimo vse, kar nam ne prinaša radosti, veselja, zadovoljstva in kar ne prispeva k naši kreativni rasti. Odstranimo vse, kar ni ljubezen. Zakon “kreiranja ljubezni” se nam izrazi skozi odgovor: Česa bi se radi znebili in kaj bi želeli privabiti v svoje življenje?

“Rad bi se znebil svoje tašče”, je izjavil eden mojih pridnih udeležencev delavnice. “Morda pa bi se rad znebil slabega odnosa s taščo ali pa morda strahu pred njo”, sem dopolnila, z nasmeškom.

Svoj kreativni um uporabimo za globinski vpogled v svoje življenje, kajti to je mesec ljubezni.
Mesec v katerem lahko dosežemo “svoj preporod”. Bolj kot bomo resnični, iskreni in nenazadnje modro pogumni, konstruktivno usmerjeni in ljubeči, lažji bo.

Ta čas se lahko osvobodimo svoje boleče ljubezenske izkušnje, pa najsi bo to iz tega ali prejšnjih življenj in se pogumno podamo na pot vizije kreiranja ljubezni.

NAPOVED:

Prve dni v mesecu nas preplavi strast. Nagnjeni bomo k (pre)hitrim odločitvam. Na karmični preizkušnji bo naša tekmovalnost, rivalstvo, ljubosumje in celo želja po maščevanju. Vzporedna ljubezenska razmerja ali le nedolžno spogledovanje. Ob tem naj poudarim, da je čaščenje kulta prednikov izjemnega pomena, ki ga praktično izvajajo vse kulture. Predniki predstavljajo naše “korenine”. Ob prazniku dneva mrtvih, je stik s pokojniki izjemno močan. Na nas delujejo zaščitniško, nas vodijo in usmerjajo skozi sanje, intuitivne prebliske in skozi “naključne” dogodke. Izrazimo jim hvaležnost, prižgimo svečko in jih prosimo za vodenje in zaščito. Prosimo jih, da nam pomagajo osvetliti naše potenciale in osmisliti naše življenje, ter da bomo sposobni pravilnega razločevanja med dobrim in slabim (ločiti zrno plevela od zrnja pšenice). Tako se lahko izognimo mnogim zapletom povezanimi z našim napačnim mišljenjem.

Po 5. novembru nastopi čas, ko bo potrebno znati ločiti vizijo od iluzije.

Na preizkušnji bo kreativno razločevanje, kaj je Resnično ljubeče, božansko vodstvo od zablode, ki je običajno proizvod našega ega ali vmešavanja “temnih sil”. To je čas izumov, bliskovitih idej, ki se pojavijo iz nič, ustvarjalnosti in uspeh na intelektualnem nivoju. Ta čas lahko gospodinja izumi hitrejši in bolj zdrav način priprave jedi za svojo družino, medtem ko intuitivni šolar prejme uvid, da bi bilo smiselno prestaviti svojo pisalno mizo na območje, kjer ni škodljivega sevanja ipd. Na take in podobne načine se manifestirajo ljubeče spremembe.

Po 13. Novembru je počutje vizionarja polno navdušenja in nežnega veselja.

Duša, ki sledi svoji dharmi je podobna malemu otroku; nežna, igriva in polna optimizma. Nekateri pa se ta čas srečujejo tudi z (otroško) trmo in upornostjo. Karmične lekcije bojo te dni hude predvsem za tiste, ki ne zmorejo živeti “tukaj in zdaj”. Če večino časa preživimo ob misli, kaj se nam je nekoč dogajalo, potem smo ujetniki preteklosti in napredka transformacije ne moremo pričakovati. Ravno tako ni zaželjena pretirana usmerjenost na to kaj bo, če bo in kako bo… Sedaj pripravljamo temelje svojim bodočim projektom. Gradbeni materiali temeljev pa so naše osebne kvalitete; podedovane, kot tudi pridobljene.

Zakon “kreiranja ljubezni” se izkaže v ljubeči pripravljenosti na konstruktivno delovanje za dobrobit doma in družine, naših potomcev, ki so seveda tudi rezultat naših častitljivih prednikov.

Po 21. Novembru je čas preporoda.

To je čas širitve obzorja duha in uma. Idealen čas za učenje, osvajanje novih tehnik, kot tudi čas za uveljavljanje v družbi. S svojimi kvalitetami, dobrimi lastnostmi si neizmerno želimo predstaviti svetu. Kajti ta svet nas potrebuje. In tukaj smo z namenom.

KRISTALI MESECA:Vizija meseca in napoved za November 2017 10

Lapis lazuli: Od kraljevsko modre do temno modre z neenakomerno posejanimi drubci zlate in bele. Z odpiranjem tretjega očesa nam razširi zaznavo, s povezavo srca in glave pa v naše odnose vnese ravnovesje in naravno soodvisnost. Pomaga nam do resnice iz srca in nas vodi po poti našega poslanstva.

Hematit: Kovinsko sijoče siva. Poudarja osebno privlačnost, optimizem, voljo in pogum; krepi snovno in eterično telo in deluje kot orodje ozemljitve. Pomaga nam do stanovitnosti in varnosti.

Zeleni turmalin: Zelene barve. Kamen pomlajevanja, odpira srčno čakro in tako omogoči, da izkusimo radost in veselje do življenja, pomaga omiliti skrb in zdravi strta srca.

DHARMA OSEB ROJENIH V NOVEMBRU:

Osnovna skupna dharma oseb rojenih v novembru je spoznanje in delovanje duše. Lekcije dharme se jim odvijajo na področju soočanja z duševnostjo, duhovnostjo in misticizmom – skratka z vsem, kar je očem prikrito. Njihov pogum, karizma in sposobnost živeti v večih dimenzijah hkrati, je lahko kvaliteta ali pa slepilo, pa če se to zavedajo ali pa tudi ne. Med njimi ne manjka detektivov, učiteljev, pravnikov in umetnikov vseh vrst. Psihologija, religija, kot filozofija življenja, misticizem in naravni načini zdravljenja in prehranjevanja, so jim pisani na kožo. Mnogi se soočajo z rojstvom in smrtjo, mnogi doživljajo ekstremne vzpone in padce, ravno zato, da najdejo pravo ravnovesje v vsem.

Novembrski škorpijoni:

Njihova dharma je naučiti se in obvladati pravilno razpolaganje s svojo energijo. Čemu namenjajo svojo pozornost, kam usmerjajo svoje misli, kam vlagajo ali zapravljajo svoj denar. Vse to in še več je energija, ki jo tako zelo pogosto “zapravijo” za nekoristno in neuporabno. Kako ločiti semena plevela ljulke od pšenice – kako torej prepoznati dobrega človeka od tistega, ki svoj pravi jaz skriva za “masko dobrohotneža”. Naučiti se razločevati med “realnim življenjem” od “fantazijskega sveta”. Domišljija naj ima vendar koristne in realne temelje ter namere. Včasih je časten umik, boljši kot vztrajati v napačni smeri. Dharma jih vodi po poti spoznavanja modrosti in skrivnosti dušnega sveta. V otroški naivnosti in najstniški zaletavosti se skriva samodestruktivna osebnost, ki je izjemno pogosta ravno med rojenim v tem času. Prav tako je pomembno, da svojo strast usmerijo v konstruktivne namene. Dobra lastnost: na napakah se učijo. Bister um in sposobnost logičnega dojemanja je mnogim položena v zibko.

Novembrski strelci:

Mnoge duše rojene v teh dneh so na visoki stopnji duhovnega razvoja, tako da se svoje dharme že resno zavedajo in ji običajno tudi sledijo. Doseči ravnovesje med duhom in materijo, je izziv ki ga z veseljem opravijo. Mnoge duše so v prejšnjih inkarnacijah opravljale duhovne poklice ali bile visok religiozni predstavnik. Iz tega stališča so morda zaprisegle celibatu ali pa jim ni bilo potrebno skrbeti za finančne izdatke in materialni blagor. V tem življenju se tako lahko soočijo z lekcijami učenja služenja denarja, kot tudi z zvestobo in pripadnostjo v zakonski zvezi. Njihova osnovna dharma je služenju drugim, delitev vsega svojega znanja in modrosti z drugimi, povezovati modrost vzhodnega sveta z materialnim načinom zahodnega sveta.

Neizmerno zaupam v vaš ljubeč odnos do sebe in drugih.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem