Vizija meseca in napoved za oktober 2017

Vizija meseca in napoved za oktober 2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Oktobra izdelujemo »bilanco stanja« naše letne karme, kajti ciklus se zaključuje. Kmet veselo pobira še svoje zadnje pridelke in pripravlja zemljo za naslednji letni ciklus. Sonce nas greje s svojimi nežnimi žarki, in narava se počasi, vendar vztrajno iz aktivne Jang – moške energije prevesi v pasivno, nežno žensko energijo.

Vizija meseca se izrazi skozi sledeče pojme: pravica, morala, resnica, analiza stanja – karmična izravnava, rodnost oz. plodnost in predniki.

Vizionar se ta mesec poglobi vase in se vpraša:

  • Kakšen in kolikšen je moj letni pridelek?
  • Ali sem sledil(a) svoji dharmi?
  • Ali poznam dobro in tudi izkoriščam svoje kvalitete, sposobnosti in možnosti?
  • Ali s svojim delovanjem prispevam za svoje in širše dobro?
  • Ali sem gospodar svojega življenja ali sem žrtev manipulacije drugih?
  • Ali pogosto krivim druge ljudi (usodo, višjo silo) za svoje neuspehe?
  • Ali imam vizijo boljše prihodnosti?

»Če smo resno skrenili »s poti«, če delujemo proti božanskemu namenu, zaradi katerega smo se utelesili tukaj in zdaj, potem lahko v tem mesecu naletimo na ovire, ki se pojavijo kot skrite nevarnosti in težave od drugih, s katerimi imamo neporavnane karmične dolgove«.

V prvi polovici pretehtajmo svoje želje z možnostmi, v drugi polovici pa iščimo poti do izpeljave novega plana.

Mesec je primeren za osvobajanje nerazrešenih čustev (zamere, zaprisege), ki jih naša duša še vedno hrani in nam povzročajo zastoje pri samo-realizaciji in sledenju naši dharmi. Odpravljanje preživelih miselnih vzorcev, ki kot neuporabna oblačila v omari zasedajo dragoceni prostor, je odlična naložba, kajti za sprejem novosti moramo imeti proste kapacitete.

KRISTALI MESECAVizija meseca in napoved za oktober 2017 7

Obsidian črni: Nudi nam naravno zaščito, še posebej hiper – senzibilnim posameznikom, razblinja negativnost in bolečine, odganja nezaželena čustva.

Obsidian mavrični: Pomaga nam razumeti sedanjost v odnosu do preteklosti ter se odreči starim prepričanjem in sodbam.

Ahat (pisano – pasasti): Izjemno orodje za obnovitev stika z materjo Zemljo, ko moramo pozornost nameniti številnim opravkom, nam prinaša občutek ozemljenosti. Okrepi um in telo, pomaga prepoznati resnico, ahatne plošče pa posrkajo škodljiv elektro – magnetni smog.

 

DHARMA OSEB ROJENIH V OKTOBRU:

Te osebe so rojeni liderji. Drugi jim radi sledijo, kajti njihov nastop, govor, kot tudi tisto, kar prihaja od znotraj njih, je ena sama karizma. Premorejo mnogo vere v dosego svojega cilja in znajo pustiti času čas in počakati na pravi trenutek. Za dosego svojega cilja se borijo mirno in vztrajno. Gostoljubnost in romantičnost sta še dve dobri lastnosti, rojenih v tem mesecu. Njihov optimizem pa se pogosto spremeni v otroško naivnost. Njihova dharma – poslanstvo je, da ustvarjajo lepoto in harmonijo. Zato med njimi najdemo odlične obrtnike, pa tudi pravnike – mediatorje. Skrajni primeri teh oseb se izkažejo kot »outsiderji«, novodobni umetniki, ki čakajo na svoj oder, kjer bojo nekoč zasijali v soju luči. Ob sebi zato potrebujejo intuitivnega partnerja.

Oktobrske tehtnice:

V tem času se rodijo osebe, ki so rojeni borci za pravice, pa najsi bo to kot pravnik ali mati gospodinja. Vedno vas karma testira na področju »pravice«. Za vašo prijetno in milo zunanjostjo, se skriva trda in odločna osebnost. Glasba, ples in igra so vam dani kot orodje Stvarnika, da z njimi sproščate svoje ventile in tako osrečujete sebe in druge.

Oktobrski škorpijoni:

V to življenje ste se rodili v tem času, da naredite most med preteklostjo in prihodnostjo in se učite kontrolirati svoj »notranji ogenj«. Mnogi med vami ste ljubitelji ali profesionalni zgodovinarji, arheologi in arhitekti… skratka osebe, katerih dharma je pomen preteklosti prenesti na prihodnje rodove. Šport je pravi način za odvajanje odvečne ognjene energije. Življenje vas testira na področju »tveganja«, boste konstruktor ali destruktor svojega življenja?

Ta mesec bo naša podzavest izjemno močna.

Mnogi boste sanjali preroške sanje, mnogi boste doživljali vizijo »preporoda«.

Mesec je odličen za umetnike, ker bodo umetnine iz dna duše preprosto privrele na dan. Prav tako je mesec naklonjen izumom, ki se navezujejo na električno energijo in sodobne tehnične pripomočke. Vsi nedokončani projekti bodo ta mesec lahko zagledali »luč sveta«.

Mesec konca in novega začetka: Prekinitev pogodb in novo delovno mesto, razveza ali nova ljubezen, odvajanje od odvisnosti in nov bolj zdrav način življenja ipd., nas bodo zamikale in z močno voljo se soočimo s svojim resničnim jazom in sklenemo nov pakt s samim seboj.

Za karmične mesece, kot sta september in oktober, nikoli ne vemo, ali sta dobra ali slaba. Preprosta je le resnica, da pobiramo sadove svojega delovanja, tako iz tega življenja, kot iz prejšnjih inkarnacij.

Mesec nas sooča z vizijo bilance stanja.

Najpomembnejše je spoznanje tega meseca ali smo žrtve manipulacije drugih ali pa smo gospodarji svojega življenja.

Pomembno je odpraviti negativna čustva in nadomestiti preživele miselne vzorce z novimi, s takimi, ki so v skladu z našim poslanstvom, zaradi katerega smo se utelesili tukaj in zdaj. In ne nazadnje smo le del verige med našimi preminulimi predniki in našimi nasledniki. Ob tej priložnosti izrazimo hvaležnost, da pomirimo pokojne duše. Osvobodimo se očitanja, češ, zakaj nas je zapustil. Hvaležnost osvobaja.

Hvaležna sem vam, ker z vami delim svoje vizije.
Hvala, ker ste.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem