Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Vizija meseca in napoved za September 2017

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

September in oktober predstavljata čas žetve naše karme

Kar se je začelo oziroma zasnovalo decembra 2016, se bo pokazalo to jesen; dobro in slabo zastavljeni projekti – skratka vse. Tako je to obdobje priložnost tudi za nas, da se zavestno ukvarjamo sami s seboj in svojim delovanjem s svojim poslanstvom – dharmo. Čas Tehtnice je čas bilance stanja našega delovanja. Preverjamo rezultate svojega življenja.Vizija meseca se izrazi skozi sledeče: ureditev okoliščin, sprememba za srečo, nenadna priložnost, novo poglavje.Vizija meseca se izrazi v močni želji po novostih, spremembah, samoiniciativi, po potovanju, pa tudi po izoliranosti in umiku vase. Ob jesenskem enakonočju je na preizkušnji ravnovesje ženske in moške energije – Jin in Jang – noč in dan, hladno – toplo, mirovanje – aktivnost, Luna in Sonce, intuicija in razum… Če smo skrenili iz ravnotežja, se to sprva odraža na našem počutju, s časoma pa neravnovesje lahko ogrozi tudi naše fizično zdravje.Po taoizmu sta Jin in Jang dva pola ene celote, ki dinamično prehajata ena v drugo, s tem da vsak pol vsebuje tudi delček (pikico) drugega. Tako, kot ni ostrega prehoda med dnevom in nočjo, tudi v moških in ženskih kvalitetah, najdemo delček drugega.

Partnersko razmerje bo na karmični preizkušnji ravno ta mesec.

Večinoma partnerskih razmerij “propade” ravno zaradi porušenega ravnovesja, saj se zakonca ne podpirata v svojih osnovnih principih. Kaj to pomeni?Ženska naj bi v osnovi predstavljala Jin kvalitete in te zagotovo so: sočutje, intuicija, razumevanje, milina, sprejemanje in pasivno delovanje. S temi kvalitetami, naj podpira svojega partnerja – moža.Kaj naj nudi moški – predstavnik svoji izvoljenki? S svojimi primarnimi Jang kvalitetami, je pravi moški. Te kvalitete so: akcija, odločnost, razum, logika, pogum in strategija.Če pogledamo osnovno dharmo človeštva iz prazgodovine, nam je slika “pravega” moškega popolnoma jasna. Si predstavljate jamskega pra-moškega s temi kvalitetami? Seveda, saj že brez poguma in akcije v lovu ne bi preživel… Ženska ima sposobnost intuitivnega zaznavanja in občutenja – potrebuje to zaznavo, saj ji je materinska vloga “dodeljena”. Tako zasluti morebitno nevarnost svojega otroka, saj je bil nekoč v njenem telesu zelo blizu srca in ta energijska vez se ohrani za vedno.Današnji svet pa je ti dve primarni vlogi postavil na glavo in iz tega stališča poznamo “možate ženske” macho woman in na drugi strani “moške copate” ali pomehkužene moške.
Mogoče te zanima  Karmični cikel od 11. do 20. 5. 2021
Današnji svet pričakuje, da ženska v poslovnem svetu tekmuje z moškimi kvalitetami, namesto da bi razvijala svoje primarne lastnosti. In ker ravno te pomožačene ženske rojevajo sinove, jih nehote “prikrojijo” v svoje nasprotje. Rezultat je moška oseba, brez odločnosti, poguma, iniciative – brez lastne hrbtenice. Posledica: za nevesto si tak sinček izbere svoje, pretirano odločno, pogumno in morda celo avtoritativno ženo. Tako je “začaran krog sklenjen”.Ta mesec je na karmični preizkušnji naša primarna Jin oz. Jang kvaliteta. Razmerje med moško in žensko energijo naj bo primerna našemu spolu. Z namenom smo se inkarnirali ali v moškem ali pa v ženskem telesu. Namen naše duše je, da te kvalitete tudi primerno izživi. Temu primerno tudi delujmo in se medsebojno podpirajmo.

Vizija meseca septembra se izrazi skozi karmo polaritete.

Ženske: Premislimo ali smo dovolj ljubeče, sočutne in razumevajoče partnerke, sodelavke, matere, hčerke in prijateljice. Ali je v našem glasu, naši telesni govorici zaznati “pravo žensko energijo”? Ali vas vaši domači občudujejo, vas obožujejo ali pa vas samo “prenašajo” oz. strokovno rečeno, vas tolerirajo?Moški: Premislite, ali ste dovolj trdna, preračunljiva in odločna opora svojim najbližjim. Ali so vaše odločitve razumne, sprejemljive in dolgoročno dobro, strateško naravnane, za dobrobit vas in vaših potomcev. Ali ste od svojih najbližjih deležni spoštovanja, ali pa ste bolj vredni usmiljenja in pomilovanja?

KRISTALI MESECAVizija meseca in napoved za September 2017 1

Tigrovo oko (rdeče, rjavo): Ima dostop do posameznikove notranje modrosti in vodstva, zato utrjuje samozavest; idealen kamen za javne nastope. Labradorit (mavrično lesketajoč na sivi podlagi): Ponazarja hram zvezd; pomaga nam prepoznati usodo in nam daje jasen vpogled vase. Pirit (zlate barve): Pripomore k porajanju materialnega bogastva, ker posameznika oskrbuje s stanovitno silo, mu meditacija s piritom poveča sposobnost uravnovešanja energij.

DHARMA OSEB ROJENIH V SEPTEMBRU

Običajno duše rojene v tem mesecu odlikujejo mnoge dobre lastnosti, ko so: intuicija, neodvisnosti, kreativno mišljenje in instinktivna osebna privlačnost. V svojem poslanstvu se skozi življenje soočajo s težnjo po praktičnem uspehu in čustveno potrebo po pasivnosti. Ko oz. če uspešno premagajo ti dve (navidezno) nasprotujoči si potrebi, izživijo svojo dharmo in zaživijo sovje sanje.
Mogoče te zanima  Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Septembrske Device:

S svojo kreativnostjo in analitičnim duhom lahko uspete na mnogih področjih. Za vas je izjemnega pomena, da vas manjši neuspehi ne omajajo, da ne “vržete puške v koruzo”. Kajti če izgubite svoj kompas ali če prenehate verjeti vase, se lahko spreobrnete v lenobo, v brezciljno osebo, ki vidi vedno in povsod kozarec na pol prazen. Izogibajte se sumničavosti, skepticizmu in iskanju “dlake v jajcu”. Vaša naloga je, da se po neuspehu čimprej spet poberete na noge in preverite dane možnosti in tako ali drugače nadaljujete. Stvarnik vam je dal analitični um in intuicijo, kot darilo za življenjsko popotnico. Vaša dharma je, da to dobro uporabljate.

Septembrske Tehtnice:

Potrebujete spremembe in raznolikost, obenem pa hrepenite po ustaljenem klasičnem družinskem življenju. Vaše življenje je polno “živih” spominov, ki jih hranite, kajti sposobni ste močnih občutkov, senzibilnosti in čutnega zaznavanja. Mnogi imate tudi fotografski spomin. Vaša dharma je soočanje z nasprotji: resnico in lažjo, mirom in hrupom, žalostjo in veseljem, vzponi in padci. Vaša dharma je, da izberete pravo pot, pravo mero, saj vas življenje preizkuša v mnogih skrajnostih. Iskanje ravnotežja v vseh stvareh, in da praznino v sebi in negativne občutke, ne nadomeščate s pretiravanjem v zadovoljstvu – npr. s hrano in pijačo.
V viziji meseca se zrcali naša pristna naravnanost – Jin in Jang, ženski in moški princip ter pravilno in harmonično vključevanje tega principa v naše vsakdane življenje. Na karmični preizkušnji bo naše delovanje; naš način izražanja, uveljavljanja, ki se najbolje izkaže v tem, kar nas moti na drugih. Mesec je zelo ugoden za novosti, nov začetek, novo razmerje, nov odnos do nas samih in do drugih. Odličen čas za potovanje, selitev, kot tudi za nove posle ali samostojno dejavnost.
P.S.: 22. septembra ob 22:02 min nastopi enakonočje. To je čas, ko sta dan in noč enako dolga, Jin in Jang v popolnem ravnovesju. Na ta dan se v meditaciji poglobimo vase in odkrivamo svoje primarne kvalitete in iščemo ravnovesje v sebi v vsem, kar nas obdaja.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem