Išči
Generic filters
vizija meseca
foto: splet

Vizija meseca – Junij 2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Vizija meseca se izrazi skozi sledeče: nadzor nad egom, modre odločitve, premagane težave in ovire, kompromisi, prava pot odločitve.
JUNIJ bo še vedno zelo naklonjen energiji zemlje, katere delček je tudi naše telo, zato bomo pod vplivom energij želeli narediti nekaj zase, za lepoto, zdravje, počutje ipd. Energije bodo naklonjene novim skupnim potem in poroki. Previdnost ne bo odveč pri avtoritetah (učitelji, delodajalci, zakoni, predpisi …)
Ta mesec bo po karmičnem zakonu na preizkušnji naša sposobnost nadzora nad svojo notranjostjo, kar nam zrcalo pokaže odziv našega okolja. Bolj kot imamo razvito čelno čakro – čakro tretjega očesa, bolj lahko nadziramo svoje nižje strasti, manj se vpletamo v ego igrice, kot so na primer, kdo bo boljši, kdo bo zmagal oz. čigava bo obveljala ipd. Če to vemo, potem lahko razumemo najstnika, ki ga tako radi obsojamo za nespoštljivega, ker svojemu staršu brez premisleka zabrusi kakšno ostro besedo. Pa kako mladi ljudje težko brzdajo svojo spolno energijo…Če nismo uspeli »odrasti« v duhovnem pomenu, potem se bomo ta mesec srečevali s težavami značilne za najstnike – kajti čakra 3. očesa se popolnoma razvije šele po 21. letu starosti (nekaterim pa nikoli, vsaj ne v celoti).Imeti vedno prav in to za vsako ceno, pogosto ni modro. Modrost, ki je kvaliteta duše in seveda močno vpliva na nadzor nad našim vedenjem (npr. naš način govora ali z besedami druge prizadenemo ali želimo le uveljaviti svoj prav ali v komunikaciji iščemo rešitev za vse dobro, za dolgoročno dobro). Modrost je nasprotje norosti. Ta mesec bomo kot po naključju, srečali kar nekaj norih ljudi. Se bomo z njimi zapletli v nesmiselne diskusije? Bomo v vlogi ta pametnega, ki hoče nekoga na vsak način nekaj naučiti – beri: mu vsiliti svoje ideje?Verjemite, da modrec in norec ne sedita skupaj za isto mizo. Razčistimo torej pri sebi – kajti naše okolje je le naša zrcalna slika. Ali z drugimi besedami: Smo rezultat petih ljudi s katerimi se največ družimo.Ta mesec bomo (spet) kot najstniki :). Poudarjeno bo zanimanje za našo zunanjost, torej lepotilni saloni, kozmetika in rekreativne dejavnosti, lahko pričakujete porast prometa. Optimizem, hitro navdušenje za kakšno stvar, obdobje ki od nas pričakuje hitro odločitev in seveda ne nazadnje flirtanje, koketiranje, simpatiziranje, vse to se izrazi v viziji tega meseca.Energija meseca bo podpirala umetnike vseh vrst; izumitelje, glasbenike, gledališke igralce, fotografe, oblikovalce ipd. Pod dobrim okriljem bodo vsi, ki opravljajo dejavnost povezano z zemljo kot so: cvetličarji, poljedelci, kuharji ipd. Karma meseca bo podpirala na zdravih temeljih zasnovana družinska podjetja. Slednji bodo želi sadove preteklega dela.Pod drobnogledom karme, bodo odnosi vseh vrst – predvsem bo bistvo temelj odnosa. Spoštovanje, zaupanje, občutek pripadnosti, strpnost in tudi vztrajnost, ko ga razmerje potrebuje. V partnerstvu se bodo mnogi znašli pred dilemo: ali okronati svoje razmerje z zakonsko zvezo, ali pa oditi vsak po svoje. V odnosih se priporoča modra presoja, z temelji dolgoročne vizije odnosa. Prav tako se odsvetuje flirtanje z drugimi, če ni namen resna ljubezenska zveza. Pozor najstniškim hormonom, ki se bodo v največji meri pokazali prav osebam nekaj čez 40 let starosti.

POLNA LUNA V JUNIJU – ALI PRAZNIK VESELIH LJUDI

Polna luna ob sončevem znamenju Dvojčka bo v torek 9. junija. V ezoteričnih kulturah vzhoda (Indije), velja za praznik veselih ljudi. Na ta dan si privoščimo (če je le mogoče) več smeha, zabave, skratka prisrčne komunikacije. Prebudimo »otroka« v nas. Vsekakor pa velja, da se popolnoma odpovejmo kakršnemu koli škodljivemu govorjenju, kot je opravljanje, cinično govorjenje ipd. Meditacija v času do poletnega solsticija, ki letos nastopi 21.6., nam močno odpre pot v svojo dušo, jo prečisti in okrepi. Močna duševnost pa je ključ do uspešnega premagovanja življenjskih preizkušenj. Vsi starši želimo svojemu otroku vse najboljše in najlepše. Vendar si poglejmo iskreno v svojo dušo, še posebej, če naš otrok ni med ta dobrimi učenci. Besede spodbude, besede moči, bodo pravi balzam za tiste, ki jim je v šoli spodletelo. Ne poškodujmo nežne otroške duše z primerjanjem z drugimi, z kritiko… Ocene se lahko hitro popravijo, težje se zacelijo duševne rane.

DHARMA OSEB ROJENIH V JUNIJU

Dharma ali poslanstvo oseb rojenih v tem mesecu je, da ohranijo sicer zdrav mladostniški duh, a se obenem naučijo modrosti življenja, da duhovno odrastejo, vendar še vedno ohranijo zdravo otroško igrivost, smeh in prisrčno naravo, tudi v zrelih in poznih letih. Mnogi ostanejo naivni in lahkomiselni, ter se (pre)večkrat pustijo peljati žejne okrog jezera. Introspekcija – globinski pogled v situacijo, je del pomembne karmične naloge, ki se jim ponavlja skozi življenje, vse dokler se je ne naučijo.

Junijski Dvojčki

Bi bili radi na dveh koncih hkrati!? Vam enako pomenita služba kot hobby? Ste razdvojeni med mamo in ženo? S takimi in podobnimi temami se soočate v življenju. Če ste neodločni, potem se na mesto vas odločijo drugi ali pa usoda določi pravila igre in prioritete. Tako se vam na primer lahko zgodi, da ostanete brezposelni in vaš hobby preraste v poklicno kariero. Umirite svoje misli, pogovarjajte se sami s seboj – v miru, v tišini, z konstruktivno samokritiko. Takrat boste našli bliskovite in izvirne ideje za vse svoje težave. Previdnost pri dihalih in srčni aritmiji.

Junijski Raki

Če bi imeli čarobno paličico, potem bi vi zagotovo vsem pričarali boljši svet. V svoji dobromisleči in dobrodušni naravi ste tako predani temu, da bi bilo za vse boljše, da se pogosto za to borite namesto drugih. Vaša dharmična naloga je, da zaupate tudi drugim, določene naloge in opravila. Izogibajte se ekstremom, kot so pogoste nadure v službi, za blagostanje družine. Slednja potrebuje tudi vašo prisrčno prisotnost. Na drugi strani je v tem mesecu rojenih mnogo žena, ki se odpovejo karieri v zameno za materinsko vlogo. Tukaj ste, da najdete ravnotežje in pravo mero v vseh stvareh. Uravnotežena prehrana in zadostna količina vode, sta ključ za vaše zdravje.

KRISTALI, ki nas ta mesec podpirajoVizija meseca - Junij 2017 1

Biser (bleščeče bela in rožnata, tudi temno siva): Biser je simbol integritete, čistosti in miline. Deluje kot poseben prevodnik k nebesom. Boste sprejeli preteklo bolečino, jo transformirali v ljubeče sočutje? Potem izberite biser, kot simbol samozavedanja, saj se je skozi njega, skozi vodo, prelila vez z božanskim in je zato simbol čustvene rasti in pripravljenosti.Mesečev kamen (kremno bela, modra, rožnata, rumena): Je talisman sreče, kamen novih začetkov, ki privabi pozitivne spremembe, obenem varuje popotnika na poti. Namenjen je ženskam, ki s svojo mesečevo energijo poudari njihovo lepoto in ženstvenost. Obenem pripomore k uravnovešanju Jin in Jang, kar omogoča prost dotok kozmične energije.Celestit (svetlo modra sivkasta prosojna) Pomaga nam razvijati višje ravni zavesti – stik z angelskimi sferami. Je kamen osebne resnice in obenem prinašalec angelskih sporočil.

ZA ZAKLJUČEK

Bodimo modri! Včasih je modro stisniti jezik za zobmi, včasih pa je modro spontano, prisrčno povedati… Razumsko težko definiramo modrost, kajti to je kvaliteta duše. Ta mesec bodo izpit iz modrosti polagali tisti, ki ga v preteklosti niso opravili. In ne pozabimo, največ karme si prislužimo z jezikom in spolnostjo. Semena dobre karme sejemo z besedami resnice, spodbude, s prisrčno, naravno komunikacijo… ter s spolnostjo, ki je okronana z ljubečim odnosom, z zaupanjem spoštovanjem in zvestobo.Srečno.Jasnovidka, zdravilka, vizionarka Aleksandra Saša Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem