Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Vizija meseca – Napoved za avgust 2017

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Vizija meseca se izrazi skozi neko dokončno spoznanje; soočanje z resnico. Refleksija okolja na nas bo delovala kot ogledalo, v katerem vidimo sebe; svoje sončne, pa tudi senčne plati.Mesec je naklonjen potrpežljivosti, meditaciji ali poglobljeni kontemplaciji in pogovoru s samim seboj, kot tudi čiščenju čustev in gradnji naše notranjosti.Energijska podpora meseca: prva polovica meseca je naklonjena potovanju, tako fizičnemu, kot duhovnemu potovanju »poti k spoznavanju sebe«, medtem, ko je druga polovica bolj naklonjena izražanju svojega stališča in delitev mnenja z drugimi.

AVGUST bo naklonjen spoznanju resnice naše duše.

Če smo se prejšnji mesec spraševali, kaj si naša duša želi, bomo ta mesec razkrivali, zakaj se mi dogaja to in to v življenju?Letni karmični cikel se bliža koncu. Tako kot se nam narava razkriva v vsej svoji radodarnosti, rastline so namreč ta mesec v popolnem razcvetu, reke, morja hribi in doline, čakajo na naš obisk, tako se ta mesec zazremo v ogledalo svojih preteklih dejanj in pogledamo resnici v oči.Zakaj se mi dogaja to in to? Kar smo posejali, to žanjemo. Žanjemo pa tudi »dejanja« iz svojih prejšnjih življenj.

Vizija meseca avgusta se izrazi skozi karmo modrosti.

V mirni kontemplaciji bomo soočeni sami s seboj – s svojim resničnim Jazom. Na primer: Vas izkorišča delodajalec – morda ste si nadeli masko ustrežljivega in potrpežljivega delavca? Morda vas preganja strah, ki vam iz trebušne čakre prigovarja, da morate opravljati podcenjeno delo, ker sicer ne bi zadostili potrebam svojih življenjskih stroškov. Pomembo je, da smo modri, da modro »prodajamo« svoje sposobnosti in »talente«. Pomembno je, da sledimo svojim sposobnostim, ki so znanilci naše dharme – poslanstva zaradi katerega smo tukaj in zdaj.V drugi polovici meseca se bo karma modrosti izkazala skozi komunikacijo. Kako izražamo svoje mnenje? Smo dovolj modri, da znamo »stisniti jezik za zobmi«, ko je to potrebno in obenem znamo ob pravem času in na pravi način izraziti svoje stališče. Mnoge duše bojo v tem času na karmičnem testiranju. Se sprašujete, kateri? Vsi, ki so v tem ali prejšnjih življenjih »zlorabili govor«. Slednje pomeni preprosto lagali ali izkrivili resnico, manipulirali oz. zavajali z besedami in podobno. Mnogi so v tem življenju celo prikrajšani za sposobnost pristne, jasne in prisrčne komunikacije. Nekaterim – hujši primer, pa se soočajo tudi z težavami govora, kot je na primer jecljanje ali težave z izgovarjanjem.
Mogoče te zanima  Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021
Da ne bo pomote: zakon karme – kot temeljni duhovni zakon, ni kazen, je le priložnost za popravni izpit, in ker se simbolično izkaže v temu, da kar smo posejali, to žanjemo, bodo mnoge duše tudi nagrajene za svojo modrost in komunikacijo. Mnoge take duše bodo ravno ta mesec prejele blagoslove stvarnika in žele rezultate svojega minulega dela. Med karmo komunikacije sodijo tudi logistika, dogovori, pogodbe in obljube. Intenzivno dogajanje bo ravno na teh področjih. Dobro ali slabo? Odvisno od modrosti naše duše in naših osebnih nagnjenj.

KRISTALIVizija meseca - Napoved za avgust 2017 1

Peridot (olivna, od rumenkaste do temno zelene): S svojo energijsko močjo nam pomaga, da postanemo močni pri odstranjevanju ovir s poti, da bi zmogli čutiti z vsem svojim srcem. Pomaga nam do obilja na vseh področjih in je izvrstno orodje za razumevanje odnosov z odkritostjo in integriteto.Fluorit (prosojno moder, zelen, vijoličen in / ali rumen): Pripomore nam pri doseganju globlje zavesti; hkrati spodbuja duhovno rast. Je mogočen zdravilni kamen, ki nam pomaga ozemljiti energijo in izboljšati zbranost.Žad (zelena, svetlo vijolična, bela, črna, rumena, rdeča, rjava in modra): Kamen blaginje, izboljšuje zdravje in pomaga obuditi spomin na pretekla življenja ter starodavne modrosti, predvsem azijskih izročil.

DHARMA OSEB ROJENIH V AVGUSTU

Mnoge duše rojene v tem mesecu so prejele blagoslov, da lahko častno opravljajo svoje delo. Mnoge so presegle osebno dharmo, ki predstavlja učenje osebnih človeških vrlin kot so: skupinsko sodelovanje, odpuščanje, sočutje in empatijo, sposobnost zdrave tolerance, resnico in nenasilje. Ker so svojo osebno poslanstvo mnoge že opravile, to obvladajo, so nagrajene in povišane in je njihova dharma služenje potrebam drugih, za širše dobro. Slednje se izrazi v vlogi vodje, organizatorja, izumitelja, učitelja, varuha živali, duhovnega mojstra, skratka tudi v skrbi za zdravje in psihično stanje drugih, kot tudi naravovarstvenika, poljedelca in predavatelja.
Mogoče te zanima  Tradicionalna kitajska medicina: kako lahko ženska ohrani zdravje in prepreči bolezen
Avgustovski Levi: Vaše poslanstvo je, da častno opravljate svoje delo. Morda boste ali ste postavljeni na višji položaj, kjer boste imeli pomembno funkcijo. Pri svojem delu boste imeli mnogo veselja in dosegli mnogo časti. Vaša dharma je, da pokažete svetu vso božansko kreacijo in da brzdate svoj ego, trmo in ponos. Kajti vsi vaši darovi in sposobnosti so od stvarnika in nikakor ne podcenjujte manj sposobnih, kajti tudi oni so božji otroci, ravno tako kot vi. Pomembno je, da karkoli počnete, resnično počnete iz lastnega veselja in za širše dobro.Delujte modro, sicer se boste soočili s težavami vratu – zg. del hrbtenice in težavami srca, kot je npr. visok pritisk.Avgustovske Device: Vaša naloga je, da »preverjate« vse, kar človek počne z božjo kreacijo. Podzavestno ali zavestno to tudi počnete, kajti ostro pristopate in presojate človeške navade, človeške slabosti in jih spodbujate k boljšemu načinu življenja in delovanja. Vaša naloga je, da spodbujate k popolnosti božanske kreacije. Vse duše, ki ste presegle svojo osebno karmo ste nagrajene s čistostjo analitičnega uma.Vaša naloga je, da se naučite pozornost usmeriti k bistvu in da vidite celotno sliko, vedno pred seboj.Vaša dharma se lahko izkaže v poklicih, kot so odvetnik, politik, računovodja, učitelj, organizator dobrodelnih združenj, zdravstveni delavec in duhovni mojster – zdravilec, predvsem pri zdravljenju odvisnosti vseh vrst.Če vidite oz. doživljate kaj, česar ne morete »prebaviti«, se zagotovo soočate s težavami želodca in prebavnega traku. Naučite se (več) počivati in ne toliko premlevati.
V viziji meseca se zrcali naša avtentičnost – koliko smo resnični, smo v stiku s svojo dušo?! Krajši trenutki osame in kontemplacije nam bodo prijali. Okolje z drugimi ljudmi bo naša refleksija. Na preizkušnji pa bosta tudi naša potrpežljivost in strpnost.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem