Vizija meseca - Napoved za julij 2017

Vizija meseca – Napoved za julij 2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Vizija meseca se izrazi skozi poklic ali hobby ter dušnim vzgibom – dharmo povezano z lepoto, umetnostjo, estetiko in kreativnim izražanjem v širšem pomenu.

Energijska podpora meseca: pogum, samodisciplina, trdnost, odločnost, fokus jasnih misli.

JULIJ bo naklonjen želji naše duše

Kaj si naša duša v resnici želi? Ne ego ali razum, temveč duša. Kaj to pomeni? Kot otrok smo vedeli, kaj si želimo početi iz dna duše. Vedeli smo kako dati duška svoji kreativni naravi. Ob reki smo zidali peščene gradove, v najstniških letih kreirali z glino, pa lepili peščene slike… Fantje so zajezili potok, izdolbli deblo za čolniček… Spomnimo se in obudimo svoj kreativni estetki duh, kajti Stvarnik je kreator, in ko oživimo svojo sposobnost izražanja in če je ta osnovana na pozitivnem konceptu, se prebudi božanski del v nas samih. Prav božanstvo obilja, pa je ta mesec tako rekoč zelo odprto, da nam pomaga.

Pritoževanje in iskanje krivcev za naše težave nas poriva v samopomilovanje, mnogi pa to tako intenzivno počnejo, da jim posledično zmanjka energije za napredek. Izogibajmo se upiranju avtoritetam, iskanju bližnjic (lukenj v zakonu), jezi, destrukciji in skratka vsem negativnim emocijam in jih premagujmo z močjo volje. Več kot je pozitivnih čustev, manj je negativnega v nas – tako kot luč prežene temo in več kot je svetlobe, manj je teme.

Bodimo hvaležni, kajti božanstvo obilja, ki nas ta mesec energijsko podpira v obilju, pričakuje hvaležnost. V kontemplaciji se zahvalimo vsem, ki so nam pomagali, da smo danes to kar smo, pa tudi tistim, ki so nam »metali polena pod noge«, kajti tudi od njih smo se nečesa naučili.

Ta mesec bo po viziji karmičnega zakona na preizkušnji naša moč manifestacije.

Ali se vam to in ono zgodi kar tako – po naključju ali je kakšen višji, božji namen? V ezoteriki velja pravilo, da naključij ni, vse se nam dogaja z namenom. Vendar velja, da s sposobnostjo »stika z božanskim«, privabimo dobro namerne ljudi, privabimo blage lekcije, dobre učitelje, ipd.

Ta mesec je mesec manifestacije obilja v vseh pogledih in pomenih, uživanja v lepoti in estetiki. Izkoristimo lepote narave in se predajmo razkošnemu uživanju svojih dragocenih prostih dni.

Očistimo svoj dom, zahvalimo se vrtu za domače pridelke, podarimo otroku v sebi čas za kreativnost. Ob vsem tem pa prisluhnimo glasu duše, ki nam nežno in tiho šepeta, kaj si v resnici želi.

Pod drobnogledom karme, bo »obilje«.

Kaj nam oblije predstavlja? Kaj lahko še storimo, da bi si izboljšali kvaliteto svojega življenje?

Mi smo potomci Nebeškega očeta in Matere Zemlje. Kaj to dejansko pomeni? Imamo um – višjo zavest, kot tudi materialno telo, ki ga sestavljajo enaki elementi, kot jih najdemo v naravi; kosti in zobje – kalcij, železo v krvi itd. Ko duhovni popotnik prejmeš vizijo iz nebeškega kraljestva, si jo močno želiš realizirati. Za to pa potrebuješ preproste zemeljske kvalitete. Slednje so za manifestacijo ideje v materialno obliko neizbežne – in sicer: odločnost namena, fokus jasnih misli, pogum za realizacijo ter samodisciplino, da boš z vsakim dnem bliže svojemu cilju.

DHARMA OSEB ROJENIH V JULIJU

Mnoge duše rojene v tem mesecu, so inkarnirane princese, princi, kralji in kraljice. Med njimi so nekdanji predstavniki višjih slojev. Ne glede na družben položaj, na poklic, ki ga v tem življenju opravljajo, pa je v njihovih očeh zaznati nekaj veličastnega, nekaj kraljevskega. Celo med brezdomci sem našla neko plemenito dušo, ki je po svoji energiji povsem izstopal med berači. Njihov kraljevski, zaščitniški duh se bori, ne le zase, temveč za svoje ljudstvo – v tem življenju – za svoje otroke, pa vnuke… Če izgubijo bitko lahko dolgo trpijo in so kot izgubljeni outsiderji, umetniki svoje vrste zavlečejo v svoj brlog in sanjajo dan, ko bojo njihove umetnine zagledale luč sveta. Njihova skupna dharma je združiti moč duha in materije. Od ideje do izvedbe. Slednje pa zahteva prizemljenost. Nasvet: Bodite realni v svojem svetu želja, hotenj in namenov.

Julijski Raki: Če bi iskali človeka s prodornim umom in dobrim srcem obenem, potem ga najdemo med julijskimi raki. Njihova dharma je, da se urijo na področjih intelekta, sočutja in duhovne – filozofske naravnanosti. Kar veliko lekcij za eno življenje, kajne. Vendar to so si izbrali, ker so si vse to želeli osvojiti. Veliko dela z otroki, vnuki, živalmi, kot tudi veliko izzivov v poslu, jim daje priložnost, da vozijo (in izvozijo) med ovirami. Obenem pa se trudijo biti neopredeljeni glede politike in verske pripadnosti. Morda pa svojo opredelitev ne obešajo na velik zvon in jo prijazni kot so, ne vsiljujejo drugim. Slaba stran je nagnjenost k težavam srca in ožilja. Pazijo naj se končnice -ol (holesterol, alkohol, zobobol).

Julijski Levi: Njegovo življenje je ena sama velika drama. Vendar v tej teatralni zgodbi je on glavni igralec, režiser in scenograf. Mnogo uspešnih podjetnikov je rojenih prav zadnje dni v juliju. Ker ne prenese avtoritete (šefa), bo vse naredil, da bo sam svoj gospodar. Običajno so to osebe, ki ljubijo življenje in ga živijo na veliki nogi. Neradi prosijo za pomoč, vendar radi priskočijo drugim in v zameno seveda nočejo nič. Zakaj? Ker so ponosni. V tem življenju se mnogi po dharmi soočajo prav s ponosom. Pogoste so hude preizkušnje, ki jih spravijo »na kolena«. Več pozornosti velja nameniti pravilni telesni drži – hrbtenici ter delovanju srca, na katerega delujemo tudi s pravilnim dihanjem.

KRISTALI, ki nas ta mesec podpirajoVizija meseca - Napoved za julij 2017 7

  • Rubin (temno črno rdeča): Krepi ljubezen, prinaša zavedanje o naših srčnih zvezah in nam omogoči, da začnemo skrbeti zase, saj smo lahko le tako deležni predanosti drugih.
  • Citrin (rumeno prosojen) Okrepi samozavest in služi kot uravnalno orodje, ki v sodelovanju z višjim jazom zdravi stare, neuporabne vzorce in privlači obilje.
  • Puščavska roža (peščene barve) Krepi dobro počutje in razumevanje posameznikove edinstvene, osebne veljave v vesoljnem načrtu. Pomaga razviti občutek za slogo, sodelovanje in razviti individualnost brez egoističnih primerjav.

Privoščimo si obilje!

Vizija meseca se nam tokrat manifestira skozi obilje. Narava je v svojem obilnem razcvetu, predajmo se ji. Sprostimo svojo otroško plat kreativnosti, še posebno v dneh pred polno luno in nebo se nam bo na široko odprlo. Bodimo odprti za čudeže, vendar ne otroško naivni. Mnoge duhovne vaje obljubljajo bogastvo, mnoge knjige nas učijo, kako je nekoč nekomu uspelo… Živimo po svoji karmi, delujmo v skladu z našo dharmo – poslanstvom naše duše. Če nismo usklajeni z dušo, če ego hoče eno in duša hrepeni po nečim povsem drugem, potem je to tako, kot bi pričakovali, da nam bo mačka čuvala hišo in pes lovil miši.

Srečno in obilo sonca v senci drevesa, vam želim

Jasnovidka, zdravilka, vizionarka
Aleksandra Saša Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem