Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Vizija tedna od 18.12. do 24.12.2017

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Karmična lekcija: Planiranje novega letnega ciklusa

„Če ne vem, kam sem namenjen, je vsaka pot napačna“. Ljudje smo izgubili nagon, kot ga imajo ptice selivke, da ujamejo pravi čas, prave zračne tokove, ki jih peljejo na pravo mesto… Zato pa potrebujemo okvirje, plane, načrte, da se naše ideje lahko materializirajo.Ta teden vse do najdaljše noči, snujemo načrte, si postavljajmo okvirne plane za novo leto, za nov ciklus, ki bo po zimskem solsticiju. Ta naravna prelomnica predstavlja kozmično novo leto. Od tega dne dalje sonce pridobiva na moči. Simbolično tudi naša energija za izvedbo narašča. Do takrat obredno prečistimo svoj dom, ga prekadimo z žajblom in seveda podarimo humanitarni organizaciji ali posameznikom oblačila, ki jih ne potrebujemo več. Nikar ne razmišljajmo samo o tem, kaj bomo prejeli – temveč tudi, kaj smo mi pripravljeni darovati drugim. Kako dober organizator svojega življenja smo, bo pokazal ravno ta teden. V najtemnejših dneh se rodijo najsvetlejše ideje. Mnogi plemeniti ljudje so rojeni ravno v teh dneh. Zunaj bo hladno, naj nas grejejo lepe misli in toplina človeške prisotnosti, ljubeče pozornosti in vzajemne dobrote.Na najdaljšo noč – letos bo to 21.12. so Nebesa posebej blizu Zemlji in na ta dan so naše prošnje mnogo lažje in hitreje uresničene. Zato je planiranje celoletnega ciklusa na ta dan tako pomembno. Ravno na ta dan se nam utrnejo “briljantne zamisli” – zvezda repatica simbolizira razsvetljenje uma. Trije modreci z vzhoda pa trojstvo Duša, Duh in Telo. Letos je najdaljša noč ravno v številu 3 (21 oz. 12). Mnogi viri trdijo, da se je na ta dan rodil Jezus Kristus, vendar so njegov prihod na Zemljo – prestavili na 25. december.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Časovni stroj

Časovni stroj

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem