Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Vizija tedna od 18.9. do 24.9.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Ta teden bo na karmičnem testiranju LJUBEZEN. Najbolj iskana in najlepša beseda bo iskala pot do nas. Nas bo našla? Pustimo vrata svojega srca odprta… 🙂Cel svet se vrti okrog ljubezni, vse izhaja iz ljubezni… Koliko resnično ljubimo sami sebe? Kaj smo pripravljeni storiti zase? Kako izrazimo ljubezen do drugih; smo požrtvovalni ali žrtve. Požrtvovalnost je kvaliteta, kajti to predstavlja lik mamice, ki noč in dan bedi nad svojim detetom…Vlogi žrtve, pa se raje odpovejmo – ta nima kaj veliko skupnega s pravo ljubeznijo.V prvi polovici tedna mirno planirajmo in načrtujmo, v drugi polovici tedna, pa se le aktivirajmo v smislu našega poslanstva – naše dharme ljubezni.Enakonočje, ki nam predstavlja harmonijo polaritete noč in dan, moškega in ženskega principa, bo vsem, ki smo v harmoniji z vizijo meseca predstavljalo nov začetek, nov ciklus, oz. novo poglavje v našem življenju.P.S: Priporočam v branje Vizija meseca in napoved za september, saj je vizija tedna le detajl v celotni sliki.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem