Išči
Generic filters
vizijatedna
foto:pixabay.com

Vizija tedna od 24.7. do 30.7.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Ta teden se bo v nas prebujala želja po duhovnosti.

To je idealen čas, da prisluhnemo sami sebi – svoji duši. Bolj intuitivni posamezniki se boste želeli umakniti iz mestnega hrupa in iskali bolj mirne, naravne kotičke. Tisti, ki ste si ta teden izbrali za dopust, pa ste “zadeli v črno”. Čestitam. Biti obkrožen z ljudmi, ki jih imamo najraje, preživeti prijetne trenutke in se podati na pot “introspekcije”, biti iskren sam s seboj, biti sam sebi prijatelj in slediti glasu svoje duše – to je temelj duhovnega človeka.

Vizija tedna nas spodbuja k sočutju, občutljivosti in miroljubnosti.

Kdor te “lekcije” že obvlada, ne bo opazil nič posebnega. Osebe, katerih dharma se trenutno odvija na osebnem nivoju, pa bojo ta teden intenzivneje vpletene v dogodke, kjer bo na preizkušnji prav to; koliko sočutja premorejo, koliko senzibilnosti premorejo do drugih in kako rešujejo konflikte, miroljubno ali z borbo ego proti egu.
Življenje je naš največji učitelj in to bo duhovno spoznanje tedna. Pomembno je, da se poglobimo vase, da raziščemo globlji pomen dogajanja, da odpravimo iluzije in zaznamo uvid – vizije našega poslanstva.
Ker bo ta teden na nas intenzivo delovala podzavest in intuicija, se bo marsikdo o nečem dokončno odločil -nečemu ali nekomu bo naredil konec. Vsak konec pa se stika z novim začetkom in zato je smiselno vizualizirati svoj novi začetek – svoj cilj ali namen.Ta teden bomo polni energije; šport, rekreacija, skratka več gibanja bo osvežilo duha in prispevalo k harmoniji fizičnega in energijskih teles. Ne pomaga sanjariti, “kako lepo bi bilo, če bi…” temu je smiselno dodati aktivno udeležbo na poti do cilja, pa najsi gre za lepo postavo ali dobro počutje, za novo službo ali dobro družbo.P.S.: Priporočam branje tudi vizije meseca, kajti vizija tedna je le sestavni del te celote.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem