Vizija tedna od 6.11. do 12.11.2017

Vizija tedna od 6.11. do 12.11.2017

Ta teden bo na karmični preizkušnji naša sposobnost “premika”.

Kozmična podpora nas spodbuja k introvertiranosti, naša aktivnost bo notranje usmerjena. Kaj lahko izboljšam v svojem življenju? Na kakšen način?

Sedaj je pravi čas, da pričnemo z malimi koraki pot velikega cilja. Vendar ne pozabimo ločiti med vizijo in iluzijo, med tem kaj je namen naše duše in kaj si naš ego želi postati. Pri zaznavanju resnice se v meditativnem stanju obrnimo po nasvet na točko Višjega Jaz- a, ki domuje v “oceanu modrosti”, tam so shranjeni zapisi in vodenje za našo dušo. Po meni znanih informacijah, je to stanje ”dušne komunikacije”, uporabljal že sam izumitelj in vizionar Nikola Tesla. Vendar naši “izumi” potrebujejo realizacijo, kaj ne? To pa dosežemo le, če smo dovolj dobro prizemljeni.

Zaznati resnico o sebi in svojih kvalitetah, o svojih željah in namenih, ki so v skladu z našo dharmo – z našim poslanstvom, in jim tudi slediti. Premik iz “cone udobja” pričnemo z malimi koraki.

P.S: Priporočljivo branje “Vizija meseca in napoved za november”, kjer opisujem dharmo oseb rojenih v tem času.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem