Vodena meditacija – Projekcije in scenariji prihodnosti

VODENA MEDITACIJA – PROJEKCIJE IN SCENARIJI PRIHODNOSTI

meditacijo vodi: Aleš Kramer
glasba – kitara: Ajša Svetlin
glasbeni aranžma: Dario Sever, DarioSoundDesign

Kreativna meditacijska tehnika PROJEKCIJE IN SCENARIJI PRIHODNOSTI je promo meditacija iz knjige in zvočnega DVD-ja z naslovom 13 KREATIVNIH MEDITACIJSKIH TEHNIK ZA VSAK DAN. Knjiga in DVD sta izšla pri založbi Buča v sodelovanju z društvom Magičnost gibanja.

13 KREATIVNIH MEDITACIJSKIH TEHNIK ZA VSAK DAN
Knjiga in zvočni DVD predstavljata izbor 13 kreativnih meditacijskih tehnik, ki so prilagojene nenehno premlevajočemu umu. Z njimi treniramo pozornost in domišljijo, mentalno koncentracijo in zavedanje drugih ravni obstoja. Namen kreativnih meditacijskih tehnik je vsakodnevna povezava z našim višjim jazom, dušo, intuicijo, s samim sabo. Z vsakodnevnim izvajanjem kreativnih meditacijskih tehnik postopoma zvišujemo energijo in zavest, ki ju potrebujemo za soočanje s svojimi strahovi, blokadami in vzorci.

Knjiga in zvočni DVD vsebujeta naslednje kreativne meditacijske tehnike
Občutenje in sproščanje napetosti
Zbiranje energije s hojo
Energijsko zdravljenje
Resnica osvobaja
Spomini na preteklost
Dekodiranje starih programov
Sprejemanje sebe
Odpuščam tebi, odpuščam sebi
Projekcije in scenariji prihodnosti
Združevanje zemeljske in kozmične energije Zaupanje
Realizacija namere oziroma usmerjanje energije v cilj
Hvaležnost

Več informacij: …

Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Skupina Magičnost gibanja je nastala na pobudo skupne vizije o izvajanju in širjenju znanja o starodavnih veščinah samozdravljenja. Skupaj sodelujemo pri delavnicah, različnih projektih in gradimo tisto, kar nam je v največje veselje. Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: