Išči
Generic filters

Vpis v šolo Kolebnica 2019

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V teku so vpisi v nov letnik Šole za kvantne preskoke Kolebnica, ki se začne v septembru 2019.Kolebnica je program izobraževanja, namenjenega osebni rasti, višanju zavesti in izboljšanju kvalitete življenja in zdravja na vseh ravneh.Vabim vse, ki si želite sprememb v življenju, novih znanj in spoznanj, da se nam pridružite v novi skupini, ki jo bova skozi 10 mesecev vodila Tadej Pretner in Tina Ogorevc Pavlin.Po zaključenem prvem letniku, pa se lahko odločite za nadaljevanje izobraževanja in se ob poglobljenem delu naVpis v šolo Kolebnica 2019 1 sebi naučite tudi energijske diagnostike in terapiranja drugih.

Zakaj je šola Kolebnica posebna:

  • Program šole Kolebnica je usmerjen duhovno: cilj izobraževanja ni samo razvijanje zdravilskih sposobnosti, ampak osebna in duhovna rast. Kvantne metode, ki temeljijo na delu s torzijskim poljem (skalarnimi valovi), delujejo na podzavest in nam omogočajo doseganje večje svobode v življenju.
  • Poudarek je na učenju metod, katerih cilj je izstop iz karmičnega kroga – že v prvem letniku se boste naučili konkretnih in učinkovitih vaj, s katerimi boste zdravili in odpravljali posledice travm iz tega in prejšnjih življenj, čistili v podzavest potisnjene bolečine in stres in na ta način osvobajali svojo energijo, potenciale in višali stopnjo zavedanja.
  • Delo in učenje poteka na vseh ravneh, ne učimo se samo mentalnega ozaveščanja, niti se ne ukvarjamo samo z analiziranjem težav. V šoli Kolebnica se boste naučili postopkov, meditacij, energijskih, somatskih in dihalnih vaj. Naučili se boste vplivati na svoje življenje, odnose, psihično in fizično zdravje, usodo … na edini učinkovit način – tako da se boste naučili usmerjati pozornost nase in da boste prečistili in uravnovesili svojo energijo.
  • V šoli Kolebnica se ukvarjamo tudi s posebnimi področji, kot je odpravljanje entitet – brez tega znanja je pogosto nemogoče napredovati, izpeljati spremembe v življenju ali se pozdraviti, ne glede na to, katere metode obvladamo.
  • Velik poudarek je na razvijanju čutenja in učenju usmerjanja pozornosti: čutenja in zavedanja fizičnega telesa in gibanja, čutenja energij v nas in izven nas. Učimo se različnih diagnostičnih tehnik, kot so kineziološki mišični testi, uporaba senzorjev na vekah – blinkanje. Na splošno razvijamo zaznavanje energij z različnimi vajami.
  • Spoznavanje uporabe Aura-Soma energijskih izdelkov in Bachovih esenc, ki so na voljo za uporabo na vseh predavanjih. Posebnost je tudi spoznavanje uporabe homeopatskih pripravkov za prvo pomoč. Z obiskovanjem šole si pridobite tudi poseben popust na Aura-Soma izdelke.
  • Dodana vrednost šole Kolebnica je, da našim učencem nudimo podporo tudi skozi vaje, ki jih organiziramo izven rednih predavanj in so vključene v ceno šolanja. Dobivamo se v živo, pogosto pa imamo vaje preko webinarja, v obliki vodenih skupinskih meditacij in energijskih vaj.
  • Učenci Kolebnice dobijo po vsakem predavanju gradivo, večina vaj in meditacij pa je kvalitetno posnetih. S tem je delo doma olajšano in možnost rednega izvajanja vaj je bistveno večja.
  • Posebnost naše šole je ustvarjanje harmonične skupinske energije, povezovanje in sodelovanje – temu dajemo največjo pozornost. Tako se razvije energijska podpora in prijateljski odnosi s podobno mislečimi ljudmi. Tudi po zaključeni šoli boste vedno imeli nekoga za izmenjavo terapije ali pogovor.
Mnenja nekaterih naših učencev http://www.kolebnica.si/mnenja-ucencev.htmlTina Ogorevc Vodja šole Kolebnica www.kolebnica.si Vpis v šolo Kolebnica 2019 2

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako iz trenutne situacije potegniti najboljše in zaživeti v obilju, uspehu in svobodi?

Kako iz trenutne situacije potegniti najboljše in zaživeti v obilju, uspehu in svobodi?

Empati se učijo preko kvantne prepletenosti

Empati se učijo preko kvantne prepletenosti

Zakaj potresi in druge naravne katastrofe

Zakaj potresi in druge naravne katastrofe

ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise

ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem