nedelja, 29 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Vpliv polne lune – Septembrski lunarni cikel

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

In če se sprašujete ali je kaj v zraku… ja je… Polna luna, ki bo imela velik vpliv na razrešitev vaših situacij… in če vas spremlja občutek, da je nek nemir okoli vas v ljudeh… se ne motite! Preberite, kaj nam prinaša današnja polna Luna, kajti septembrska polna luna je zagotovilo za pozitivno preobrazbo in ponovno rojstvo. O ja, pripnite pas, spustite zavore in … prePustite vse, kar ni vaše… <3

Septembrski lunarni cikel

Pomembne prelomnice v mesecu septembru prinaša lunarni cikel… prav polna luna bo zagotovilo za pozitivno preobrazbo in ponovno rojstvo, nova luna pa za nov začetek. Ker nas vodi energija »dlakocepske« Device, poglejmo z mikroskopsko natančnostjo, kaj nam ščip – polna in mlaj – prazna, nova luna prinašata…

Močan vpliv Plutona bo naredil to polno luno godno za pozitivne preobrazbe in ponovno rojstvo skozi intenzivno osebno dinamiko ob čiščenju čustvene prtljage in destruktivnega vedenja.

Polna luna, ki je danes, v soboto, 14. septembra 2019 na 21 ° Ribe, bo aktivirala veliko planetarnih aspektov, kar pomeni izjemno aktivno dinamiko. Pridružuje se ji Neptun, zato prinaša test vere zaradi razočaranj, ki jih prinaša Jupitrov kvadrat z Neptunom. Temu vidiku se pridruži še Mars in tvori T-kvadrat. Ta povečuje tveganje, prevare in zmede zaradi razpoloženja, jeze in impulzivnih akcij. Kar bo zdaj zanimivo je, da bo ta polna Luna v tudi v ozvezdju Feniks. Pa vendar je najmočnejši vidik polne lune pozitiven sekstil Plutona, ki daje zagotovilo za pozitivno preobrazbo in ponovno rojstvo, po drugi strani pa daje močno intuicijo in sposobnost nadzora nad vašimi močnimi čustvi. Pluton bo spodbujal fazo ponovnega rojstva.

Pomen polne lune…

Sonce bo stalo nasproti Lune, zato se fokus v naslednjih dveh tednih te faze Lune ostro osredotoča na vaš dom, družino in intimne odnose. Nasprotujoče si sile, kot so delo proti domu ali tisto, kar potrebujete, v primerjavi s tem, kar želite, ustvarjajo notranjo napetost in zunanje pritiske. To lahko privede do konfliktov in kriz, ki vam lahko zelo izčrpajo energijo. Ne pozabite, da je tudi tematika karmične osi enaka… vladajoči arhetip Obešenca, ki vlada temu letu in mesecu septembru doda piko na i, kajti karma se bo izčistila. Lunarne lastnosti se kažejo skozi čustva in nagone in ti dosežejo svoj vrhunec ob polni Luni, zato je pomembno, da veste in uporabite svojo povečano čustveno moč ter intuicijo za premagovanje vseh izzivov v odnosu. Podzavestno zavedanje vam lahko omogoči nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose.

Zdaj boste jasno videli dinamiko odnosa ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.

Kaj vam prinašajo aspekti septembrske polne lune…

T-kvadrat polne Lune: Jupitrov kvadrat z Neptunom prinaša preizkus vere zaradi neke zadrege ali razočaranja. Morda boste optimistični, zaupljivi in radodarni, vendar je tveganje zaradi iluzije in prevare veliko. Nagnjenost k sumničavosti in paranoji se lahko izkaže za veliko varnejšo obliko zdaj, saj bo nad idealizacijo in lahkovernostjo. Izogibajte se igram na srečo, drogam, čaščenjem in sledenju gurujem, kultom in sistemom za hitro obogatitev – mrežni marketing. Mars bo stal nasproti Neptuna, zato lahko prinese nezaupanje, šibkost in občutke neprimernosti. Spolna sprevrženost, strah pred konkurenco in napačna energija lahko privedejo v zadrego, prevaro ali razočaranje. Vaša pričakovanja v karieri in spolnem življenju morda niso v stiku z resničnostjo. Mars v kvadratu z Jupitrom daje energijo, pobudo in pripravljenost tveganja. Čeprav se bi morda počutili močno, seksi in navdušeni, lahko nagnjenost k impulzivnim dejanjem vodi v zadrego, napake ali nesreče. Zato svojo energijo uporabite premišljeno in naredite strategijo, da se izognete izgubam ter fizični ali čustveni izčrpanosti.

Septembrska polna luna vam bo prinesla kar nekaj izzivov, zato se vsega lotevajte premišljeno in zavestno.

Polna luna bo v tesnem spoju z Neptunom povečuje vašo čustveno občutljivost, pa tudi raven negotovosti in zmedenosti. Prav ti napačni signali bi lahko prinesli blodnjo, krivdo, prevaro in škandal. Sanje se lahko spremenijo v fantazije in sumnja v paranojo. Pomembno bo, da si zapomnite razliko med fantazijo in resničnostjo, da se izognete zavrnitvi in zadregi. Morda boste tudi bolj dovzetni za zasvojenost, zastrupitve, bolezni in okužbe.

Polna luna v kvadratu z Jupitrom prinaša nagnjenost k prekomerni samozavesti in presežku. Spremenljivo razpoloženje in spremenljivi okusi bi vas lahko ponovno zmedli. Znižanje standardov ali nelojalnost v odnosih pa lahko povzroči zadrego ali škandal. Pazite predvsem pri vseh presežkih, kajti nagnjenost bo k pretiravanju s stvarmi. Pazite pa tudi na prehrano, droge in da vas ne zanese prekomerno nakupovanje, ki bo mašilo čustvene nepotešenosti.

Polna Luna v opoziciji z Marsom vas lahko naredi razpoložljive, sebične, nadležne in kratkočasne. Jeza in nagnjenost k ukrepanju brez razmišljanja povečujeta tveganje, da se manjša draženja spremenijo v prepir ali pretepe. Odnosi lahko trpijo zaradi impulzivnih dejanj in agresivnih nagonov. Nasvet, da se izognete sovražnosti je, da usmerite svojo energijo v trdo delo, vadbo in tekmovanje.

Sekstil Plutona s polno Luno bo naredil vašo podzavest bolj intenzivno in močno. Globoko zakopani občutki bodo izpostavljeni, zato boste pridobili več nadzora nad svojimi čustvi, reakcijami in instinktivnim vedenjem. Zdaj vam bodo prav intenzivne osebne interakcije natančno pokazale, kako se počutite s kom in kako se drugi počutijo z vami. Zdaj se pomemben odnos v vašem življenju lahko razvije na globlji raven ali pa se boste v življenju premaknili.

Karkoli je v vašem življenju v stanju razpada, se lahko ponovno rodi. Dobra plat je, da lahko pridete do vzroka zakaj imate katere kakšne slabe navade ali zasvojenosti. Lahko se boste globoko zagledali vase ali v situacijo in stvarem prišli do dna. Zdaj bo čas, da pogledate pod površjem ter rešite vse skrivnosti.

Vaša intuicija je zelo močna in na vašem potovanju vas lahko vodi v podzemlje.

Ta Polna luna ima močan odnos s prejšnjo novo luno. Nova luna je bila 30. avgusta in ta vam je pomagala vzpostaviti stik s svojimi najbolj strastnimi željami in vam dala moč, da ste jih delili. Odlična energetska podpora je bila za začetek nečesa novega ali ponovno obnovitev nečesa, predvsem romantične narave. Faza polne lune, ki je 14. septembra pa traja dva tedna, vse do nove lune 28. septembra.

  • Članki
Vpliv polne lune - Septembrski lunarni cikel 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij