Angelska sporočilaAstrološke napovediFeatured

Vrata v Vilinski svet, Drugi ključ vilinske magije

Potujemo skozi škorpijonovo obdobje in se bližamo Ščipu, ki bo s SuperLuno pomagal transformirati tiste stvari, ki nas v življenju ovirajo, stvari, ki jih ne potrebujemo več

Tudi narava navidezno odmira, da se pomladi ponovno prebudi. V tem času se odpirajo energije v subtilni svet, zato vam danes iz mojih zapiskov predajam drugi ključ Vilinske magije, ki je modrost umiranja.

11.11. se bodo odpirala vrata na višji oktavi znanja, razumevanja sveta in komunikacije z duhovnimi bitji. Prav zato je zavedanje pomembno, ker z našim zavedanjem presežemo tu zemeljske družbene vzorce in se premaknemo v višjo oktavo zavedanja in ozremo poljane nove dobe, proti kateri se premikamo. Četudi v resnici, v času naših življenj, ne bomo živeli v novi dobi, v svojem polnem siju, je takšen pomik vseeno izjemno pomemben, saj nam omogoči, da spoznamo, katere poti so prave in katera dejanja ustvarjajo smiselno in zdravo prihodnost.

Drugi ključ Vilinske Magije je „wisdom of dying“,
Modrost umiranja ali modrost transformacije.

Vedenje, da je vse, kar je okoli nas minljivo, da smo tudi mi delček te čudovite zgodbe, da smo tu, na zemlji le kratek čas, da pridemo in se poslovimo, skozi transformacijo. Pri drugem ključu, ključu transformacije je najpomembneje, da smo zavestni. Zavedanje, o tem, kdo smo in v kaj bi se radi transformirali, spremenili.

Simbolno vam to lahko opišem tako, da imamo v rokah seme, ki ga posadimo, recimo, če imamo željo, da postanemo ali se transformiramo v drevo, recimo Kaki. Posadimo seme Kakija, to je zavestna transformacija. Lahko se odločimo tudi, da bi se radi v naslednjem življenju rodili, kot ptič, ki razširi svoja krila ali pa metulj, ki frfota iz cveta na cvet ali pa človek ali pa rastlina ali pa…..imamo veliko možnosti, če…

Učenje drugega ključa, transformacije je potrebno razumeti v globino, to je spet celo-življenjsko delo, vedenje, da se spremenimo in premagamo strah pred spremembami, strah pred smrtjo! Če pogledamo skozi zrklo naših življenj, lahko opazimo, da se ljudje podobno odzivajo. Najprej iščemo ljubezen, potem, ko se najdemo s sorodno dušo, začnemo ustvarjati dom, zakaj? Moški in ženska, ki rodita novo bitje, si želita varno hišo za svoje otroke, ker želita nekaj ustvariti, nekaj pustiti za sabo, nekaj materialnega. S tem se ljudje zamotimo, da ne opazimo, da nas je strah smrti…Se držimo materialnega!

Vse se spreminja, rojstvo in smrt hodita z roko v roki. Ko končaš življenje tu, se rodiš na drugi strani. Žalost za nekom, ki se poslavlja tu, je veselje tam, ko se duša prebuja v novo življenje.

Smrt nas ne spreminja, vendar le sprejme v svoje naročje. Lahko imaš kaj materialnega ali pa ne, njej je to čisto vseeno. Smrti se moraš predati, itak pride, pomembno je, da se toliko prečistiš, v času življenja, da veš, v kaj bi se rad preobrazil, lahko si metulj, človek ali ptica in imaš res veliko možnost izbire. Lahko se tudi odločiš, da bi rad prišel v vilinski svet ali pa se odločiš, da se ne bi več reinkarniral, ter kot mojster modrosti pomagal človeštvu, na višjih nivojih..

Življenje je popolno in smrt je del preobrazbe. Zavedanje, transformacije je v vilinski mitologiji povezana S Soncem, zavedanje, da vsakega vzame smrt, smrt nas ima rada, brezpogojno, vzame vsakega, takega, kot je.

Drugi ključ govori o spremembah, iz materialnega sveta v subtilni duhovni svet…

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !