Angelska sporočilaAstrološke napovediFeatured

Vrata v Vilinski svet, Prvi ključ Vilinske magije

Pred nami je datum 11.11., ko so odprta vrata v Vilinski svet in skoznje pritekajo informacije.

Približujemo se tudi škorpijonovemu Ščipu – 14.11., ki bo v Perigeju, kar pomeni, da se na svoji orbiti najbolj približa Zemlji. „Superluna“ bo videti večja in svetlejša, zato bo tudi močnejše delovala. Zanimivo je, da je največja v zadnjih 68 letih.

Da se boste lahko na pravi način pripravili, bom vsak dan pisala o Vilinskih ključih, vse do 11.11.

Danes vam opišem prvega…

Nekega večera, tik pred avgustovskim Ščipom so zvezde srebrno mežikale in nekaj v zraku je klicalo, kot bi se srce hotelo zliti z vesoljem. Poznam ta občutek, z mano je bil, ko sem zrla v nebo kot majhna deklica, celo vonj je bil popolnoma isti. Spomin na znanje o planetih, o večnosti, o vesolju, ki obliva našo zemljo, ko se rodi novo bitje in žalost za nekom, ki se poslovi. Življenje je res kratko, pravijo stari ljudje, še včeraj sem bil mlad, danes pa, kot bi se moral že posloviti. Kaj nam ostane, kaj nesemo s sabo? Naše telo ni večno, sesuje se v prah, energija se spremeni, pravijo vse kar je živo, se spreminja, a kaj je tisto, kar ostane? Le ljubezen in dotik, je tisto, kar nas v tišini spremlja tja onkraj.
Ta večer sem dobila znanje, iz Vilinskega sveta, ki govori o ljubezni, o prvem ključu Vilinske Magije.

Prvi ključ Vilinske magije, govori o ljubezni, ljubezen je tista, s katero se rodimo. Vsak dan, ki ga preživimo, vsaj delček dneva ali trenutek v dnevu, posvetite ljubezni. Kvaliteto Ljubezni se lahko diha, opazujte naravo. Dobro je, da naredimo nekaj dobrega za naravo, zemlja je naša mati in nas brezpogojno ljubi. Ekologija je vsakodnevna ljubezen, med nami in zemljo. Vsak dan pokažemo drugim, da jih imamo radi, ter sprejemamo in dajemo to veliko moč ljubezni. Brez prvega ključa, brez ljubezni bi bilo življenje prazno. Življenja brez ljubezni sploh ne bi bilo, prinesla ga je Luna s svojo bibavico, s svojo rastjo in padom, s svojim mesečnim ciklom. Luna je po vilinski mitologiji povezana z ljubeznijo.

Pred nami je torej največja SuperLuna in odpirajo se vrata v vilinski svet.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !