Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Vrata v Vilinski svet, Tretji ključ vilinske magije

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Jutri je datum 11.11., ki je mistično število in simbolno predstavlja odpiranje vilinskih vrat. To si lahko predstavljamo, kot navdih ali nek nov pogled, s katerim bomo lahko zaigrali na prave strune, zato vam v tem času predajam iz mojih zapiskov tri ključe Vilinske magije.“Vsako obdobje s sabo prinaša nove potrebe, ki jih kliče življenje, še posebno v našem, zahodnem svetu, se vse zelo hitro dogaja. Lahko bi rekla, da je življenje, kot voda, ki spolzi med prsti ali pa kot list na drevesu, ki jeseni odpade, ogenj, ki se spremeni v pepel ali pa zemlja, ki se skozi letne čase spreminja.Tudi mi smo v krogu Luninega cikla in življenje je ustvarila Luna, hitenje pa je neke vrste iluzija, ko se trudimo ujeti potrebe, a bistvo se nam lahko, ne da bi to vodo spoznanja ujeli v dlan, zlije z večnostjo. Morda je tudi tako prav, pustiti življenju naj teče, ga ne zadržati, le opazovati njegovo lepoto in ohraniti zavedanje.Prvi ključ Vilinske magije je Ljubezen. Drugi ključ Vilinske magije je Umetnost umiranja.

Tretji ključ Vilinske magije

Iskati pot Dharme, poiskati zmajevo linijo, ugotoviti svoje poslanstvo, povezati se z modrostjo iz severa. S tem se spomnimo na svoje prve prednike, Stone people, ter začutimo svoje notranje bitje.Včasih, ko so tradicionalna ljudstva živela bolj povezano z naravo, smo bili veliko bolj zliti z življenjskim poslanstvom, saj so v plemenu, vzpodbujali tisto, kar je pri človeku njegovo bistvo, tisto za kar se je rodil. Že v materinem trebuhu so ugotovili, kakšno poslanstvo čaka novorojenčka, ko se je otrok rodil, pa so ga usmerjali v smeri poslanstva.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved za junij 2021: Vstopamo v energijo arhetipa Moči in Sijaja
Življenjska naloga je zdravilna za nas, potrebno se je spomniti, ter znati povedati, kaj si želimo, da lahko ustvarimo Namero. Pri tem je pomembno, da se spomnimo, zakaj smo prišli na zemljo in kaj je naša naloga na Zemlji.Skozi tretji ključ, se oblikuje Zavest.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem