Angelska sporočilaAstrološke napovediFeatured

Vrata v Vilinski svet, Tretji ključ vilinske magije

Jutri je datum 11.11., ki je mistično število in simbolno predstavlja odpiranje vilinskih vrat. To si lahko predstavljamo, kot navdih ali nek nov pogled, s katerim bomo lahko zaigrali na prave strune, zato vam v tem času predajam iz mojih zapiskov tri ključe Vilinske magije.

“Vsako obdobje s sabo prinaša nove potrebe, ki jih kliče življenje, še posebno v našem, zahodnem svetu, se vse zelo hitro dogaja. Lahko bi rekla, da je življenje, kot voda, ki spolzi med prsti ali pa kot list na drevesu, ki jeseni odpade, ogenj, ki se spremeni v pepel ali pa zemlja, ki se skozi letne čase spreminja.

Tudi mi smo v krogu Luninega cikla in življenje je ustvarila Luna, hitenje pa je neke vrste iluzija, ko se trudimo ujeti potrebe, a bistvo se nam lahko, ne da bi to vodo spoznanja ujeli v dlan, zlije z večnostjo. Morda je tudi tako prav, pustiti življenju naj teče, ga ne zadržati, le opazovati njegovo lepoto in ohraniti zavedanje.

Prvi ključ Vilinske magije je Ljubezen.
Drugi ključ Vilinske magije je Umetnost umiranja.

Tretji ključ Vilinske magije

Iskati pot Dharme, poiskati zmajevo linijo, ugotoviti svoje poslanstvo, povezati se z modrostjo iz severa. S tem se spomnimo na svoje prve prednike, Stone people, ter začutimo svoje notranje bitje.

Včasih, ko so tradicionalna ljudstva živela bolj povezano z naravo, smo bili veliko bolj zliti z življenjskim poslanstvom, saj so v plemenu, vzpodbujali tisto, kar je pri človeku njegovo bistvo, tisto za kar se je rodil. Že v materinem trebuhu so ugotovili, kakšno poslanstvo čaka novorojenčka, ko se je otrok rodil, pa so ga usmerjali v smeri poslanstva.

Življenjska naloga je zdravilna za nas, potrebno se je spomniti, ter znati povedati, kaj si želimo, da lahko ustvarimo Namero. Pri tem je pomembno, da se spomnimo, zakaj smo prišli na zemljo in kaj je naša naloga na Zemlji.

Skozi tretji ključ, se oblikuje Zavest.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !