Išči
Generic filters
Previous
Next

Vstopili smo v leto kovinske Podgane

Oglas

Leto 2020 je leto Podgane, element kovina – od 25. januarja 2020 do 11. februarja 2021

Po kitajskem horoskopu prihaja po letu vladavine zemeljskega Prašiče (2019), kovinska Podgana.To bo leto novih začetkov! Novih priložnosti, ljubezni in denarja. 2020 bo uspešno leto!Podgana je prvo znamenje iz cikla 12 živali kitajskega zodiaka in zato je to časovno obdobje, ki velja za leto novih začetkov in obnove. Zgodovinsko gledano je leto Podgane znano kot leto preobrazbe. Zahteva stalno akcijo in gibanje.Začetek leta, prvi februarski dnevi bodo izjemno svetli in polni motivacije. Kot darilo boste prejeli novo, čisto, sveže leto, brez napak in obžalovanja.Leto Podgane vam bo prineslo ustvarjalno energijo, energijo, ki se lahko pokaže z izpolnjevanjem številnih stvari, ki si jih želite v življenju.Zagotovili boste, da je vse mogoče, da ste ustvarjalec svojega lastnega življenja in da ja, »moč je v vaši biti, da postanete tisto kar želite biti«. Izkoristite jo, ker je lahko temelj za nove navade in dejanja, ki jih želite začeti in jih ohraniti še dolgo zatem.Uradno se kitajsko leto podgane začne 25. januarja, ko se začne uradna vladavina luninega cikla. Podgana ljubi bogastvo. V tem letu ji vlada element kovine, ki ustvarja vodo, kar za kovinsko industrijo pomeni produktivnost in aktivnost. Sem spadajo: proizvodnja avtomobilov in strojev, IT, visokotehnološka industrija, kozmetika in zdravje, tako da, tem panogam leto Podgane prinaša uspeh in bogastvo.
Leto kovinske Podgane bo močno, uspešno in srečno leto za vsa znamenja zodiaka. Vsi bodo pokazali odločnost glede svojih ciljev, želja in celo svojih hobijev.
To je veliko leto, ki vas podpira za razvoj in ustanovitev novega.Tisti, ki nameravate kupiti nepremičnine, ustanoviti podjetje ali vložiti denar v dolgoročni projekt, imate velike možnosti, da boste v prihodnosti zadovoljni.Ampak, pozor! Tovrstne pobude bodo uspešne le, če bodo skrbno načrtovane.Vedite, da po drugi strani leto Podgane ni ravno naklonjeno varčevanju, saj bi vam v tem letu denar zlahka drsel skozi prste in lahko varčevanje predstavlja dobesedno iluzijo. Tema tega leta bodo potovanja in spremembe, saj boste veliko raje kjerkoli drugje, samo doma ne. Podgana je tudi tekmovalna. Če ste navdušen športnik, pazljivo, saj se v tem letu lahko pokažejo zdravstvene težave s koleni, sklepi ali krčnimi žilami.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved 7. 7. 2021: Portal 77, portal modrosti, učenja in znanja
Leto Podgane bo gravitiralo k neodvisnosti in svobodi gibanja za vsako ceno.To bo »odločilno« leto, saj se bo v vašem življenju marsikaj spremenilo. Podgane ne vedo, kako ostati doma, raje so sredi dogajanja, tudi če se prepirajo, samo da imajo družbo. Podgane so zgovorne, vsega se lotijo aktivno, zato vas v tem letu energija podpira, da bodo vaša prizadevanja in mala podjetja uspevala.Večina znamenj se bo hitro in samozavestno premaknila na vseh področjih. Ker se Podgane enostavno zlahka zaljubijo in tudi hitro in brez obžalovanja zapustijo osebo, ki jo imajo rade, bo v tem letu vladala tudi romantičnost.

Letos bo uspeh zagotovljen le, če boste skrbno načrtovali…

Vedite, da po drugi strani leto Podgane ni ravno naklonjeno varčevanju, saj bi vam v tem letu denar zlahka drsel skozi prste in lahko varčevanje predstavlja dobesedno iluzijo. Tema tega leta bodo potovanja in spremembe, saj boste veliko raje kjerkoli drugje, samo doma ne. Podgana je tudi tekmovalna. Če ste navdušen športnik, pazljivo, saj se v tem letu lahko pokažejo zdravstvene težave s koleni, sklepi ali krčnimi žilami.Leto Podgane bo gravitiralo k neodvisnosti in svobodi gibanja za vsako ceno.To bo »odločilno« leto, saj se bo v vašem življenju marsikaj spremenilo. Podgane ne vedo, kako ostati doma, raje so sredi dogajanja, tudi če se prepirajo, samo da imajo družbo. Podgane so zgovorne, vsega se lotijo aktivno, zato vas v tem letu energija podpira, da bodo vaša prizadevanja in mala podjetja uspevala.Večina znamenj se bo hitro in samozavestno premaknila na vseh področjih. Ker se Podgane enostavno zlahka zaljubijo in tudi hitro in brez obžalovanja zapustijo osebo, ki jo imajo rade, bo v tem letu vladala tudi romantičnost.
Mogoče te zanima  Pritok novih Svetlobnih kod - Levja zvezdna vrata in zvezda Sirius
Utrip leta 2020 bo hitrejši in drugačen. Zdaj je čas za »neskladnost«, kar pomeni, da bodo tudi najbolj zadržani ljudje sklenili družbene pogodbe in vstopili v nove čustvene odnose. Kljub vsem tem dejavnostim, pa bo nespečnost imela glavno besedo in bo vplivala na zdravje. Zato naredite kaj tudi okoli tega.In nasvet za leto Podgane… najprej razmislite, šele nato skočite. Ohranjajte ravnotežje med razmišljanjem in delovanjem ter se izogibajte fizičnim ali čustvenim pobegom.

Kariera in bogastvo

Za razliko od lanskega leta, ko je vladal zemeljski Prašič, vlada letu 2020 kovinska Podgana. Vse akcije, ki jih boste začeli letos, so usmerjene v uspeh. Ciljem sledite samozavestno in odločno. Da boste uresničili svoje cilje, bodite neusmiljeni in ne dopustite, da vas padci, težave ali neuspehi odvrnejo od poti k cilju. Čeprav bi se lahko zaradi tega počutili precej nerazumne, neprilagodljive in trmaste, morate računati na svoje moči in morebitne težave rešiti sami.

Ljubezen

Po letu 2019, letu polnem nepredvidljivih situacij v ljubezenskih zadevah, bo leto 2020 mirnejše. Zdaj lahko pričakujete, da bo ljubezensko življenje ponovno harmonično, komunikacija pa vam bo pomagala, da ga ohranite. Po drugi strani, pa bo drugi del leta 2020 prinesel nezaupanje, zaradi katerega lahko obstajajo sicer razlogi, nekateri so lahko izmišljeni, nekateri pa bodo zaradi pomanjkanja iskrenosti.

Zdravje

V času leta Podgane, ki ji vlada element kovine, bodo vsa znamenja zodiaka uživali dobro zdravje. Poleg tega prihaja v drugi del leta 2020 veliko energije in splošnega dobrega počutja, tako da se lahko tudi duševno stanje izboljša. Ukvarjanje s športom še vedno velja za najboljše zdravilo in ga bi morali predpisati vsakemu od vas za izboljšanje zdravja, dolgo življenje in splošno dobro počutje.In za konec… zdaj bo čas za nov začetek. Zavihajte rokave in v akcijo. Tudi za leto Podgane velja, da vsi, ki ste sadili dobra semena, boste zdaj želi obilno, v nasprotnem primeru pa, se boste zdaj soočali s svojim pohlepom, prevarami in neiskrenostjo, goljufije pa plačali s svojim časom, ki bi ga lahko kar daljše obdobje preživeli na hladnem.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem