Začenja se cikel miru in z njim vstop v novo dobo

Začenja se cikel miru in z njim vstop v novo dobo

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

21. december, najdaljša noč, ko mnoge kulture praznujejo dan prihoda odrešenika. Na dan Zimskega solsticija, so Nebeška vrata odprta za priklic Svetlobe in manifestacijo ciljev na stežaj odprta

MISTICIZEM 36 KARMIČNEGA CIKLA

Božanstvo Sonca so častile mnoge kulture, saj luč prežene temo in pozitivne strani človeka premagajo temne sile v njem. Egipčani so častili Ozirisa, ki predstavlja karakteristike pol človeka in pol boga.

Kult Mitre Mitraizem je vera, ki je temeljila na cikličnem menjavanju življenja in smrti, na boju med dobrim in zlom ter na moči odrešenjske daritve. Izvira iz prastarih verovanj Perzije. Mitraizem se je v svojem razvoju oplajal z vplivi gnosticizma in krščanstva ter nanju tudi sam vplival. Ob podpori posameznih cesarjev so ga z bližnjega vzhoda po rimski državi razširili trgovci, vojaki in uradniki. V sanskrtu beseda »Mitra« pomeni »prijatelj« ali »prijateljstvo«.

Rojstvo Sonca so podobno častili tudi stari Rimljani in sicer boga Dioniza. Keltom je ta čas predstavljal magični čas, v katerem bog Sonca obišče podzemlje – potuje tam spodaj. Medtem, ko Sonce tone, pa napredujejo temne sile in negativne energije. Da bi ponovno priklicali boga Sonca, so pripravljali obredne daritve in rituale, z namenom, da jih obvaruje pred nevšečnostjo slabih energij. Rimski bog sonca imenovan Sol Invictus, so kristjani v 4. stoletju spremenili v Božič. Tako kristjani častijo rojstvo Jezusa Kristusa, ki je prinesel Luč upanja in svetu postavil ogledalo – soočal človeštvo o neizmerni krutosti in kako z dobroto, ljubeznijo in odpuščanjem premagamo temne sile, torej pošasti, ki so v nas.

V katoliški religiji, naj bi se na ta dan rodil Jezus Kristus, vendar so koledarje kasneje spreminjali…

LETOŠNJI DECEMBER JE POSEBEN ČAS, PREIZKUŠNJA MODROSTI

Letošnji december oz. zimski solsticij pa je še posebej pomemben, saj se v astrološki karti združita Saturn (Shani) bog karme, reda, discipline, pravični učitelj, ki dobre nagrajuje, slabe pa… ne, ne kaznuje, temveč si sami s tem, ko niso (nismo) dojeli njegovega učenja, niso ali nismo sledili… sami kaznujejo. Prav za prav nikogar bog Shani oz. Saturn, ki je v tem ciklu tudi vladar, niti ne nagrajuje, niti ne kaznuje…Vse to, najsi bojo nagrade ali kazen, so svobodna izbira posameznika.

KAJ SMO IZBRALI?

Rodili smo se z velikim darilom in to je SVOBODNA VOLJA. S to svobodno voljo imamo možnosti…možnosti izbire. Včasih se nam zazdi, da so te možnosti zelo, zelo majhne, pa vendar so.

Z vsako odločitvijo kreiramo svoj vrt življenja. Ja, prav ste pomislili… Nekateri so z dedovanjem nasledili velike površine zelo dobre in plodne zemlje, z odličnimi vremenskimi pogoji in vse, kar posadijo jim zraste, vse se jim spremeni v denar. Z veliko denarja pa spet imamo večje možnosti izbire, z veliko možnimi izbirami, pa živimo svobodne.

Zgodba Marka, ki sem ga spoznala na Celjskem sejmu

Po zaključnem predavanju v veliki dvorani, se je za mano usula množica .. Namreč mnogi so želeli izkoristiti še zadnji trenutek, da bi me v živo kontaktirali, pa najsi bo to za branje dušnega zapisa ali pa za hiromantiko – branje (pred)usode iz dlani. Mirno in obenem polni pričakovanja so čakali v dolgi vrsti…Čisto zadnji, ki ni obupal, bil je Marko, povprečen fant okrog 30 let. Sejem so že zapirali in čistilke so že vklopile svoje čistilne stroje, vendar sem s prošnjami, da rabim samo še 10 minut, uspešno prepričala tudi mimoidočega varnostnika. In kaj sem ugledala pri Marku? Kar trije negativni vodniki, ki so prispevali k njegovi izjemni upornosti. Upiral se je namreč vsem »logičnim« pravilom, tudi takim, ki zagotavljajo našo varnost in red. V nadaljevanju sem mu na kratko opisala še programiran um, ki je bil posledica prejšnjega življenja, ki je najbolj zaznamovalo oz. vplivalo tudi na njegovo izbiro okoliščin v tem življenju. Bil je namreč poklicni vojak. Priporočala sem mu OnLine program Ključ do duše, kjer naj bi sodelovala vsaj 3 mesece in to po 2 do 3 uri tedensko. Bil je navdušen, vendar mi je kasneje na mail odgovoril, da ima še 10 obrokov za ta nov motor in da morda kasneje, ko se znebi kredita. Ker spoštujem svobodno voljo posameznika, se ne vpletam v njegove odločitve in tako je tudi ostalo. Čez leto dni me na tem istem sejmu najde njegova sestra. Omeni mi, da je bil Marko izjemno navdušen nad mojim videnjem in da mi prinaša njegove pozdrave. Žal pa me tokrat ni mogel obiskati, ker je ves polomljen v bolnišnici.

ALI SMO SUŽNJI NAŠIH NAPAČNIH 0DLOČITEVZačenja se cikel miru in z njim vstop v novo dobo 7

Kar vam želim povedati je v bistvu to, da ljudje imamo vedno svobodno voljo. Tukaj ne obstajajo duhovi, neki magični obredi, ki bi nas osvobodili… Vedno in nikoli in nihče nam ne sme kratiti svobode oz. odvzeti. Če smo odrasle in polnoletne osebe, lahko s svojim prisluženim denarjem izbiramo… Ne le z denarjem, ki je v glavnem razumska odločitev, temveč izbiramo tudi na podlagi »dušnih vzgibov«. Človek na podlagi duše izbere na grobo rečeno: užitek ali trpljenje. In tukaj nastopi bog KARME… Če izbiramo na podlagi čiste duše, duše, ki ni sprejela tekom mnogih življenj negativne vzorce, programe, prepričanja… Če ni prevzela ali si navlekla z družinsko ali genetsko karmo, potem so te odločitve v glavnem take, da človeku nudijo izbire… In s tem, kar izbere je dobo, odlično.. In posledično je življenje posameznika kot eno samo igrišče… Ja, človek doživlja to življenje kot eno lepo in vznemirljivo igro, polno radosti, veselja, navdušenja, hrepenenja in polno ljubezni.

Seveda velja tudi obratno. Mnogi, ki so me kontaktirali, ko so bili v izjemni krizi, res, res na robu obupa, bi (ali pa včasih sem) vprašala: »Ali si celo svoje življenje prav načrtno izbiral take odločitve, ki so te pripeljale do kritične situacije v kateri si sedaj?«

Ja, to je retorično vprašanje, ki človeka zadene, da se sooča sam s seboj, tudi s svojimi sencami..

Namreč živimo v svetu polaritet: noč – dan, ženski – moški princip, razum – duša, užitek – trpljenje…

Te dni, v ciklu MIRU, razmislimo o svojih možnih izbirah. In morda se nismo vsi rodili z zlato žico v ustih in podedovali 100 hektarjev rodne zemlje… Pa vendar lahko izbiramo. Spomnimo se na Jezuščka, ko se svoje življenje pričel v štalici, pa vendar nam je zapustil mnogo, mnogo modrosti.

To leto, ki se začenja, je v znamenju MODROSTI.

In na dan 21. 12. 2020 se Saturnu (bogu karme, učitelju človeštva), pridruži še njegov sin Jupiter (guru). Take postavitve planetov ne pomnimo, saj se zgodi le na vsake 180 let. In taka postavitev je tudi naznanila rojstvo Jezusa, ki so ga obiskali trije modri z Vzhoda…, ki so sledili zvezdi.

In vzhodna filozofija je temelj mnogim religijam. Zato pa sem zaljubljena v Vede, starodavne svete spise, ker so temelj mnogih religij in predstavljajo življenjsko miselnost oz. filozofijo.

Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem