Zaščiti svojo energijo pred ljudmi, ki te težijo. ;)

Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Tem intenzivnejše kot zagrizneš v idejo, da se boš posvetil(a) sebi in stremel(a) h konstantnemu napredku, se ti odprejo nove sfere dojemanja tako samega sebe kot tvoje okolice, v katero sodijo tudi ljudje, ki dopolnjujejo tvoj dan na takšen ali drugačen način.

Ko jemlješ duhovni svet zares in vse, kar duhovnost nudi tvojemu bistvu, sooblikuje tvoje dojemanje vsega, se tvoja poduhovljena raven, ki jo dosegaš v njeni poglobitvi, izraža tudi skozi to, kakšen je tvoj odnos do sočloveka.

Najsi gre za (ne)znanca ali bližnjega, prisotnejši si skozi vsak dialog in vtisi iz tvoje komunikacije (glej tudi moj prejšnji post na temo komunikacije na portalu, op. avt.) te spremljajo še v čas po tem, ko osebe (več) ni v tvoji bližini.

Po eni strani si strpnejši, pozornejši na vedenje kot tudi vsebino besed osebe, tudi navzven deluješ posvečen človeku in naravnan v več spektrih čustvene inteligence, ki se kaže tudi skozi tvoj način (po)govora, po drugi pa tudi opaziš, da ti tvoja posvečenost z vsem bitjem in prisotnostjo vzame veliko energije. Poskrbi za to, da si energije sprotno obnavljaš (zlasti na načine, kakršna je meditacija, čiščenje in obnavljanje čaker, obredi izkazovanja hvaležnosti ter izvajanje vaj manifestacije, skozi katere polniš svoj energijski račun).

Predvsem pa bodi (bolj) pozoren/-na na to, kdo ti jemlje še posebej veliko energije, posebno takrat, ko je takšno jemanje energije res opazno odstopajoče od povprečja pri ostalih ljudeh iz tvojih socialnih krogov. Če gre za osebo, s katero se ti zdi smiselno in vredno ohraniti kot tudi izboljšati odnos, vloži dodaten napor v ta(k) odnos, pri bežnejših odnosih in občasnih stikih, ki se jim lahko izogneš, pa v prihodnje prej premisli, preden se celostno razdaš, zlasti če imaš ob določenih ponavljajočih se negativnih vzorcih konstantno vse slabšo percepcijo takega (ne)odnosa.

Prisluhni si, opazuj se, izkusi občutke, s katerimi te navdaja prisotnost nekoga v tvojem življenju in svoja (z)internalizirana spoznanja o tem tudi čim bolj dosledno upoštevaj. Gre zate, za tvoj notranji mir, razbremenitev (ki je v vse bolj napetem in stresnem vsakdanu prioritetnega pomena oz. bi vsaj morala biti) in v nadaljnji fazi eventuelno tudi srečnejše bivanje in življenje.

vir: instagram

Svojo energijo je treba ščititi in tudi če v njeno obnovo in rast (kot tudi v pozitivno miselno naravnanost) vlagaš dovolj časa in truda, ti z njo ni treba ravno razmetavati. Kdor se ima rad, skrbi zase, za svoje fizično in psihično zdravje ter dobro počutje, se posluša in vlaga v svoje odnose tudi na način, da se ne le posluša, temveč tudi sliši. Investicija vase prinese obresti od obresti, tu anatocizem ni prepovedan;), dolgoročno najpomembnejše kopičenje bogastva pa je kopičenje koristnih notranjih (spo)znanj. To bogastvo ohranjaj, tako da vztrajaš v novoosvojenih naukih, ko jih zavzeto pretvoriš v praktične vidike svojega načina življenja

Wingia

  30
  SEP
  POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
  AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
  VEČ
  3
  NOV
  WEBINAR
  Kaj vam prinaša nepredvidljivo leto 2021?
  Priznana numerologinja Lili Sorum je za leto 2020 napovedala, da nas bo vrglo.
  VEČ
  Naslednji članek

  Išči…

  Search
  Generic filters
  Exact matches only

  Promocijsko besedilo

  Izbrani svetovalci

  Brezplačne E-novičke