Išči
Generic filters

Življenje lahko spremenimo, saj ne živimo samo v eni realnosti!

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Večina nas se enkrat ali večkrat znajde v slepi ulici in takrat potrebuje nekoga, da mu prisluhne in ga usmeri.

Lejla Meden iz Brezovice pri Ljubljani napoveduje prihodnost tako, da se poveže s stranko preko njene energije. Napove prihodnost iz večih realnosti, saj ljudje ne živimo samo v eni realnosti. Kar pa je najpomembneje in čudovito je, da realnost lahko zamenjamo oz. spremenimo v vsakem trenutku.Lejla Meden s starim poganskim običajem – z vlivanjem svinca v vodo čisti strahove, nespečnosti, uroke in blokade v človeku. Skratka, čisti negativno energijo, ki jo vsak človek nosi v sebi, če jo seveda ne čisti sproti.

Negativna energija je edini zaviralec na poti k uspehu in zadovoljstvu.

Življenje lahko spremenimo, saj ne živimo samo v eni realnosti! 1Iz svinčenih figuric, ki nastanejo, ko na ognju staljene koščke svinca potopi v mrzlo vodo, dobi vpogled v človekovo preteklost, sedanjost in prihodnost. Na osnovi tega osvetli njegove trenutne možnosti v življenju in očisti negativno energijo v njem. Tako da ima ponovno čisto energijo in zagon za naprej.
“Stranki vedno povem vse, kar vidim, nič ne tajim in stvari ne olepšujem.”
Lejla Meden ima poleg napovedovanja prihodnosti tudi svetovanje za osebnostno rast. Strankam pomaga najti izhod, kako iz trenutne situacije (postaviti jih nazaj na tirnice), seveda za njihovo najvišje dobro.
“S takim načinom dela vsak človek pri meni preko pogovora dobi tudi duševno hrano. Večina nas se enkrat ali večkrat znajde v slepi ulici in takrat potrebuje nekoga, da mu prisluhne in ga usmeri. Čeprav imamo vse odgovore že v sebi, a se ne poslušamo. In k vedeževalcem in svetovalcem se zatekamo zato, ker potrebujemo mnenje tretje, nevpletene osebe.”
Ljudem, ki za svojo usodo krivijo druge, vselej pove:Tisti, ki vam povzročajo največ težav, so vaši najboljši učitelji življenja. Sprejemajte drugačno mnenje in izrazite svojega. Ne spreminjajte sebe, spremenite svoj način videnja in izražanja. Ko boste začeli delati na sebi, se primerjajte sami s seboj, s tem, kje ste bili v preteklosti in kje ste sedaj. Ne čakajte na spremembo, ko delate ene in iste stvari. Edino tako se boste premaknili v željeno!

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Maj: Venera v biku z Rahujem - Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja - djotish

Maj: Venera v biku z Rahujem – Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja – djotish

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem