Duhovnost

Znamenja časa

Na Bližnjem vzhodu so odkrili like, ki so podobni tistim v Nazci
Po vsem Bližnjem vzhodu, od Sirije do Saudske Arabije, so odkrili velikanske okrogle kamnite strukture. Raziskovalci jih zdaj s pomočjo kartografskih satelitskih tehnologij in fotografij iz zraka odkrivajo več kot kdajkoli prej.

Primerjajo jih s črtami v Nazci – starodavnimi risbami v puščavi južnega Peruja – le da se za strukture na Bližnjem vzhodu ocenjuje, da so stare vsaj 2000 let. Večino so odkrili na vulkanskih kamninah, v širino pa se raztezajo od 25 do 70 metrov.

V publikaciji Journal of Archaeological Science (Revija arheoloških znanosti) bo objavljena nova raziskava teh struktur izpod peresa Davida Kennedyja, profesorja klasične in starodavne zgodovine na univerzi v Zahodni Avstraliji. Kot študent je Kennedy prebiral poročila pilotov kraljevega vojaškega letalstva, ki so poročali o strukturah, ki so jih opazili v 1920-ih na svojih letih čez Jadran. Leta 1927 je eden izmed pilotov objavil poročilo o ruševinah v strokovni publikaciji Antiquity. Poročal je, da jih je videl nad "deželo lave" in rekel, da jih imajo beduini za "dela ljudi iz davnine" (kar menijo tudi o drugih kamnitih kompozicijah).

Zasnova struktur je različna. Nekatere so pravokotne, druge okrogle, toda vsebujejo dve prečki, ki skupaj tvorita drog, ta pa je pogosto v poravnavi z vzhajajočim ali zahajajočim soncem. Druge imajo več špic, za katere se zdi, da niso povezane z določenim astronomskim pojavom. "Leta sem opazoval veliko število teh struktur, pa me vzorec, kako so špice položene, ni v nobeni meri presunil," je rekel Kennedy. Skupaj s sodelavci ni prepričan, za kaj so bile te strukture uporabljene niti, kaj pomenijo.
vir: livescience.com

(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so ti liki starodavni zapisi ali risbe
vesoljskih ladij izpred 2000 let.)

benjamin

Fotografija Yoja Chasa, poslana na spletno stran Facebooka 5. oktobra 2011, prikazuje velikanski lik nad goro Šasta v ZDA.
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bila to vesoljska ladja z Jupitra.)

201111_ufo_mount_klyuchevskaya_sopka[1]

Fotografijo gore Ključevskaje sopke v Rusiji je posnel 35-letni fotograf Ivan Dementievski, ki je potoval po tem delu sveta. Rekel je: "Ko sem opazil ta oblak, nisem mogel verjeti svojim očem – bil je tako poseben. Ljudje, ki živijo na tistem področju, so rekli, da česa takega še nikoli niso videli. Zdelo se je, da se je nebo nenadoma razprlo in pojavila se je ta oblika NLP-ja. Fotograf sem že več kot deset let in to je eden tistih trenutkov, ki te popolnoma prevzamejo. Tega trenutka ne bom nikoli pozabil."
vir: metro.co.uk
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bila to vesoljska ladja z Venere.)

NLP videli v štirih državah ZDA

O skrivnostnem svetlem predmetu na nebu, ki so ga videli nad Kalifornijo, Koloradom, Nevado in Arizono v noči 14. septembra 2011, so na veliko poročale lokalne ameriške informativne televizijske postaje.

Kalifornijska postaja KCAL9 je poročala, da so njihovo informativno uredništvo preplavila elektronska sporočila ljudi, ki so opazovali skrivnosten predmet, "ki je švigal po nočnem nebu". Bleščeča svetloba je osvetlila nočno nebo južne Kalifornije, videli pa so jo ljudje z zelo širokega območja od obalnega San Diega, prek gora, puščave in vse do Las Vegasa in Phoenixa. Postaja je prikazala posnetek predmeta, ko je ta prečkal Glendoro v Kaliforniji. Voditelj oddaje News At Ten (Novice ob desetih), Dave Bryan, je povedal, da so ljudje videno opisali kot svetlo luč, utrinek ali kot rdeč komet, ki ga je obdajala zelena svetloba. Prebivalec kraja San Clemente v Kaliforniji, ki je predmet uspel ujeti s kamero z visoko ločljivostjo, je predmet opisal kot "rdeč komet, ki ga je obdajal zelen sij."
Kim Curto je snemala nogometno igro svojega brata v Phoenixu, Arizoni, ko je videla "veliko okroglo luč, ki se je premikala po nebu" ter jo uspela posneti na video.

(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da je bil predmet Maitrejeva "zvezda".)

Čudež svamija Premanande

Fotografija duhovnega avatarja svamija Premanade, ki je preminil 21. februarja 2011, počiva na njegovem stolu. 17. julija 2011 so ob 15. uri odkrili, da je fotografija čudežno prekrita z vibutijem ali svetim prahom, ki je ustvaril tudi kupčke na stolu. Ta zadnji čudež potrjuje, da življenje in smrt presegata smrt fizičnega telesa ter da se delo svamija Premanande nadaljuje.
vir: Ašram svamija Premanande
Vir: www.share-international.net

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !