Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice 16.7. do 22.7.2016 – Ščip v raku

V tem tednu se Luna približuje svojemu Ščipu, še vedno v znamenju raka.

Ta bo poskrbel, da temeljito očistite dom ali okolico, naredite nove načrte, pomembne stvari na družbeni ravni se dogajajo, prav tako lahko naredite pomembne premike na ravni družine, ki naj bodo usmerjeni k poenostavljanju stvari in čim bolj skromnemu življenju, saj se z avgustom počasi približujemo jesenjskim mrkom, ki bodo družbeno še bolj težavni in je dobro, da se na te stvari tudi ustrezno pripravimo.

Ščip v času raka, bo z Luno v kozorogu, pred Ščipom je še močan aspekt, Sonce kvadrat Uran, ta dinamika je že prinesla ohladitve in vročinske nevihte, saj je Luna v apogeju, to je točka Lunine ekliptike, ki je najbolj oddaljena od zemlje in vodo izpusti. Vročinske nevihte in ta vremenska sprememba, ki nas je doletela, se je sicer zgodila tri dni pred aspekti, ki so jo napovedali. Po aspektih naj bi bila vremenska sprememba v soboto, ko je aspekt Sonce kvadrat Uran, do takrat lahko pihajo močni vetrovi, možnen je izpad elektrike, vsekakor pa v soboto odsvetujem daljše poti.

Po vremenski dinamiki lahko sodimo dogajanje na družbeni ravni, ki bo v glavnem še ves teden, oziroma do konca rakovega znamenja v dokaj nevihtnem obdobju. Vseeno pa to obdobje navidezne negotovosti, morda lahko prinese boljše rešitve in bolj usklajeno politiko.

Tudi sicer se bomo počutili vsak dan bolj pri močeh, Lunina rast nam bo prinašala svežo energijo, vsak dan bo bolj popoln, prinašal nam bo zanimive stike in povezave, tu nam pomagata Merkur in Venera, ki se srečata v soboto, na začetnih stopinjah leva, kar bo dvignilo nivo komunikacije in nam vlilo več samozavesti.

Ščip v raku bo izjemno močan, tudi zelo čustven, saj so čustva kakor voda, ki jih Luna, kadar je oddaljena, prav tako izpusti in nam s tem pomaga, da se sprostimo in pustimo čustvom prosto pot. Rakom vlada Luna, zato je to še dodaten razlog, da bo tokrat res močno vplivala na nas, sploh ker naša država praznuje svoj rojstni dan v znamenu raka, ni čudnega, da je v zraku res veliko sprememb.

Poleg tega bodo takoj po Ščipu blagodejni vplivi Venere prinašali boljše razpoloženje in večjo sproščenost v odnosih. Svetujem vam, da se do Ščipa res sproščate in se poskušate razbremeniti skrbi, kajti ne boste jih rešili le tako, da jih držite v sebi.

Po Ščipu se bodo postopoma vaši načrti začeli udejanjati in ugotovili boste,
da ste na pravi poti.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !