Astrološke napovedi

Zvezdne novice 9.7. do 15.7.2016

Z Lunino rastjo prehajamo v čedalje bolj vroče poletje, izrazito sušno obdobje bo šele v avgustu.

Energija tedna se bo nekoliko popravila, čeprav bo začetek spet bolj konflikten, kar se predvsem odraža na področju družbenih dogajanj. Direkten Mars in dobro ležeč Merkur sicer omogočata, da bi se lahko kakovostno dogovorili, če le imamo pozitivno usmerjenost in željo po trajnostnem napredku.

Rakova energija je namreč tista, znotraj katere naj bi delali dobre korake, za skupnost in naj bi svoje želje in potrebe pustili ob strani. Rakov mesec je za Slovenijo izjemno pomemben in prav v tem času je primerno, da ustvarjamo pozitivno energijo in nekaj naredimo za skupnost. Obdobje raka je prav tako pomembno, za zdravljenje slovenske družbe in za začetek neke nove poti, ki lahko opisuje dobre zgodbe.

Lunina rast nam bo prinašala svežo energijo, bolje se bomo počutili in vsak dan bo bolj popoln, prinašal nam bo zanimive stike in povezave, predvsem od torka naprej, ko je prvi Lunin krajec. V tem tednu imamo tudi dva prestopa planetov, Venera in Merkur vstopita v leva, kar bo dvignilo nivo komunikacije in nam vlilo več samozavesti. Tudi na družbenem področju, se v tem tednu lahko rešijo večji problemi.

Proti koncu tedna bodo zanimive energije, veliko bolj bomo sproščeni, predvsem Mars bo imel dobro obdobje in bomo veliko bolj jasno videli naslednje korake na svoji poti. Stvari se bodo dogajale v pravi smeri, kakor koli gledamo, bosta ta in prihodnji teden najbolj umirjena poletna tedna.

Zdi se, da ravno Mars v času raka, prinaša prave usmeritve in vzpodbuja trajnostni razvoj, ter Sloveniji omogoča, da najde vodilno mesto v kmetijskih izdelkih in proizvodih vrhunske kakovosti na globalnem tržišču. Mars je vladar leta, v tem času namreč potuje skozi škorpijona in v trigonu na Sonce v raka omogoča preboj.

Vrhunsko obdobje je tudi za promocijo Slovenije, kot odlične turistične destinacije, skratka astrološki planeti vzpodbujajo razvoj vsakogar v njegovi izjemnosti in posebnosti.

Primeren čas je za intelektualno delo in komunikacijo, promocijo, druženje, snovanje idej.

V ponedeljek se izogibajte konfliktom, Merkur je v kvadratu z Uranom, drugače pa uživajte, vrhunec poletja se začne z vstopom planetov v znamenje leva.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !