Zvezdne novice, Lunina rast v škorpijonovem mesecu, od 5.11. do 11.11.2016

Zvezdne novice, Lunina rast v škorpijonovem mesecu, od 5.11. do 11.11.2016

Razvoj energij v tem tednu bo šel intenzivno navzgor, saj Lunina rast podpira čvrste in odločene korake za dosego določenega cilja.

11.11. je prav poseben dan in odpira vrata v določene izboljšave ali spremembe, ki jih želimo uvesti pri svojem delu ali na področju kariere.

Dnevi bodo prinašali obilje idej, ljudi in komunikacije. To se bo poznalo tudi pri vremenu, saj je nastopilo obdobje jesenskega deževja.

Ne izgubljajte časa ter energije za stvari, ki vam ne pomagajo ali koristijo.

Zdaj je primerno obdobje, vse do Ščipa, da iztisnete iz sebe vso razpoložljivo energijo in naredite kar se da, da dosežete želeni rezultat. Škorpijonov čas je energijsko najbolj nabit, od vseh ostalih astroloških obdobij, čeprav se vam zdi, da je zaradi pomanjkanja Sonca manj energije, je v resnici ravno nasprotno. Namreč, dnevi pred škorpijonovim Ščipom, so primerni, da odprete svoj notranji potencial in presenetite okolico in celo samega sebe z vašimi sposobnostmi. Zato, kar marljivo naprej, pravi čas za počitek bo vendarle v strelčevem mesecu.

Najdete notranji mir in iz njega tudi ustvarjate. Okoli sebe širite ljubezen in mir ter razumevanje, saj se ustvarjanje boljše družbe začenja pri nas samih in se širi navzven v družinskem krogu in krogu prijateljev.

Čez teden energije poudarjajo pomen komunikacije, lahko povzročijo tudi preobilna deževja, šele s premikom Lune v znamenje ovna, 11.11., se bodo energije spremenile, tudi vremensko in začutili bomo svežino nekega novega obdobja, ki šele prihaja.

Prihaja dobro obdobje za učenje, študij ali ustvarjanje. Na družbeni ravni bodo napetosti ostajale nespremenjene, vsi bodo namreč čakali izid volitev v ZDA. Venera trigon Uran, bo očitno tudi prinesel zmago prvi ženski predsednici ZDA, vsaj tako nam kažejo vsi astrološki kazalci.

Sobota, 5.11.
Luna v kozorogu se sreča v konjunkciji s Plutonom, dan bo v znamenju sprememb, lahko pomeni odločitve, prinese neka nova spoznanja, nekaj novega se lahko naučite, odločite se za drugačno ravnanje. Aspekt pomeni tudi, da boste lahko v svojem delu ali zgolj v pripravljanju kosila presegli samega sebe in ustvarili nekaj čudovitega. Dan bo nabit z energijo, saj bo v zraku ljubezen, Venera je v trigonu z Uranom.

Nedelja, 6.11.
Luna v kozorogu je v konjunkciji z Marsom, dopoldan bomo imeli veliko energije, od 11. do 15. ure je Luna v praznem teku, s premikom v vodnarja, se bodo spet sprostile nove energije, podajte se v neznano, razvajajte se, razveselite svojo dušo in telo.

Ponedeljek, 7.11. Prvi Lunin krajec
Danes sta Sonce in Pluton v sekstilu, Luna v vodnarju je v trigonu s Jupitrom, in v sekstilu z Saturnom, dan usodnih sprememb in pomembni družbeni dogodki, ohladilo se bo. Prvi Lunin krajec nam bo dal nov zagon, spoznali boste, da lahko storite veliko več, kakor menite, do Ščipa bo ogromno energije v zraku in lahko boste premagali celo samega sebe.

Torek, 8.11.
Lep dan, z Luno v vodnarju, v sekstilu z Venero, planeti podpirajo žensko energijo, kar nam obeta zmago demokratov v ZDA, ozračje pa bo še vedno izpolnjeno z ljubeznijo. Mars danes zapušča kozoroga in jutri vstopa v vodnarja, ta sprememba bo očitna. Če ste prej menili, da ne morete ničesar bistvenega narediti ali spremeniti, vam bo sprememba Marsove energije pognala novo kri po žilah, čutili boste, da preprosto nimate več omejitev in lahko dosežete tudi nepojmljive cilje.

Sreda, 9.11.
Danes bo Mars vstopil v znamenje vodnarja, Luna v ribah pa bo dosegla konjunkcijo z Neptunom, Dan v znamenju deževja, Mars v vodnarju, vetrovna energija, ohladilo se bo. Dober dan pa je za nove ideje in načrte ter predstavitve, predvsem pa za konkretno delo.

Četrtek, 10.11.
Luna še vedno potuje skozi ribje znamenje, še vedno je malo mokro, vendar bodo trigoni, s Soncem in Merkurjem ustvarjali dobro podlago za pravilne odločitve, tudi Sonce bo posijalo in na vrsti boste, da se izkažete v svoji naj boljši luči.

Petek, 11.11.
Luna vstopi v ognjenega ovna, v zgodnjih jutranjih urah je bila v sekstilu z Marsom in otvorila mističen dan, s katerim se odpirajo vrata 11.11., ki jih lahko zaznamo kot intuitivne prebliske, spoznamo nekaj pomembnega ali imamo uvid, ki bo na nek način zaznamoval našo pot.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem