Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice, Mlaj v škorpijonu – 29.10. do 4.11.2016

Čaka nas teden zmerne rasti, Luna bo imela v nedeljo Mlaj in se bo polagoma gibala proti uresničevanju, harmoniji in združevanju.

Tik pred mlajem bodo na nebu nevarni aspekti, predvsem v soboto, ko je nevaren aspekt Marsa v kvadratu z Uranom, ki spodbuja izbruh potencialnih napetosti, tudi na kriznih žariščih. Osebno aspekt pomeni, da je boljše, da se izogibate ne nujnim potem in ste zelo previdni, kajti aspekt lahko povzroči nepričakovane dogodke, vzpodbuja nesreče in zemeljske plazove. Ni dobro hiteti, temveč priporočam, da vse delate čim bolj mirno in preudarno. Na družbeni ravni pa bodo napetosti trajale še do mlaja, potem bodo malo popustile.

Mlaj bo 30.10., ko se Luna in Sonce srečata na 7. stopinji škorpijona, blizu Merkurja, ki je tudi v trigonu s Neptunom. Nova Lunina rast v škorpijonovem mesecu prinaša veliko boljše aspekte, kot smo jih bili vajeni v preteklem mesecu, veliko lažje bomo delovali, stvari nam bodo šle bolj na roko, kakor bi se kolo sreče obrnilo na našo stran.

Predvsem pa bodite vztrajni in marljivi, saj v tem času lahko dosegate najbolj učinkovito delovanje, nasploh. Pojavljale se bodo tudi nove priložnosti, vladal bo večji optimizem. Dneve bomo doživljali usodno, v ljubezni bomo strastni in zelo zgovorni v komunikaciji.

Škorpijon je sicer znamenje, ki ima neizčrpen vir moči, a ima hkrati trdo kožo, toda ob enem je preobčutljiv. Škorpijonovo energijo se moramo naučiti uporabiti v pozitivni preboj, tako kot osebe, ki so rojene v času škorpijona, svoje sile morajo usmeriti v pozitivno smer in tako svoje življenje usmeriti v rast. Znamenje škorpijona pomeni transformacijo, oziroma spremembo. Ta vpliv je lahko bolj ali manj korenit, glede na osebni horoskop. Do četrtka se bo dovršil aspekt Merkurja v sekstilu s Plutonom, ki prinese pomembne dogovore, na družbeni ravni.

Nekako živimo v obdobju, v katerem je nujno, da duhovno rastemo, v sebi krepimo ljubezen in sočutje, saj je to odgovornost do celotnega človeštva in vsega sveta.

Sobota, 29.10.
Do dvanajste ure so zelo nevarni aspekti, povzročajo stres, obrabljeni železni materiali lahko popustijo, prihaja do okvar, možne so nesreče, zato izjemna previdnost. Lahko se pojavijo tudi vremenske ne-prilike. Smo dan pred pomembnim mlajem, s katerim se bo začela nova Lunina rast, v precej bolj mirnem in energijsko dobrem obdobju. Sledi mrzla noč, Venera se približuje Saturnu.

Nedelja, 30.10. Mlaj
Danes je dan mlaja, Luna je zjutraj vstopila v škorpijona, mlaj bo ob 18.38. uri. Čas je, da pospravimo občutljive rastline, na toplo, Venera je danes v konjunkciji z Saturnom, pomembne zadeve se bodo dogajale in odločitve ne bodo ustrezale vsem, toda zagotavljale bodo trajnost in stabilnost.

Ponedeljek, 31.10
Luna v škorpijonu je v sekstilu s Plutonom, energijsko zanimiv dan, primeren za mistične pogovore, zanimive zgodbe, druženje in nepozabna doživetja. Vse bolj jadramo v škorpijonovo srce, vse to bo okrepila Luna v aspektu s Plutonom. Škorpijon je čudovita energija, z neizmernim virom moči in volje, ta vam lahko pomaga, da greste preko sebe in premagate svoje slabe navade, naredite korak naprej v svojem duhovnem življenju.

Torek, 1.11.
Luna bo do 15.40 ure v škorpijonu in Sonce v trigonu z Neptunom. Posvečeni bodite ekologiji, zavedajte se, da lahko drobne pozornosti tudi škodujejo okolju. Določeni običaji se morajo oplemenititi z okoljevarstvenim zavedanjem, kot je na primer preobilje sveč, na grobovih.

Sreda, 2.11.
Luna v strelcu raste, v sesktilu z Jupitrom čez dan in zvečer se sreča v konjunkciji s Saturnom. Kar naj bi po metro-astroloških pravilih prineslo nočne ohladitve, kar je za pretoplo jesen precej dobrodošlo. Sicer bo dan imel pozitiven naboj, potencialni poslovni dogovori lahko zelo dobro stečejo, veliko lepega lahko storite tudi za svoje bližnje. V zraku bo optimizem in dobro počutje.

Četrtek, 3.11.
Spet dan s pozitivno energijo, Luna v strelcu je zjutraj v konjunkciji z Venero in dopoldan v trigonu z Uranom. Pomembnejše stvari naredite v dopoldanskem času, kajti kasneje je Luna v praznem teku. Dopoldan pa so odprte vse poti, astrološka podpora in zelo pozitivna energija bo poskrbela, da lahko marsikaj uredite.

Petek, 4.11.
Luna v hladnem in discipliniranem kozorogu, v sekstilu z Neptunom. Hladen in mističen dan bo primeren za druženje, Neptun označuje tudi alkoholne pijače, zato se izogibajte prekomernemu pitju, ker v kombinaciji z ostalimi planeti predvsem škoduje vašemu zdravju, nikakor pa ne vozite, če niste popolnoma trezni.

Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !