Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice, nova Lunina rast, v strelcu

Smo v obdobju rastoče Lune, v mesecu strelcu

Postavitev planetov bo v času strelčeve rasti omogočala uresničevanje stvari, ki smo jih jeseni začeli razvijati. Končno nam bo uspelo videti bolj jasno in celovito sliko, našega hotenja, želja in truda.

Pomembno je tudi, da v tem obdobju storite vse pomembne korake, kajti 19. decembra bo planet Merkur začel retrogradni ciklus, ki bo trajal do 8.1. 2017. V tem času ni primerno za kakršen koli začetek novih projektov ali pomembnejših poslovnih korakov. Zato je prva polovica decembra izjemno pomembna in priporočam, da dobro izkoristite ta čas. Dnevi bodo izpolnjeni z dogodki, obiskovanji in druženji. Vsakdo bo želel posvetiti nekaj svojega časa dragoceni stvari, ki jo ima najraje. Ker je to najverjetneje nekaj povsem drugega, kot je vaša služba, se boste morali tudi čemu odpovedati, da boste izpeljali tudi vse stvari, ki jih morate.

Do Merkurjevega obrata so vendarle delavni dnevi, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Astrološko prihajajo hladnejši dnevi, kar se ob prihajajoči zimi tudi spodobi. Nekateri srečneži se preživljate natančno s tistim, kar je vaša življenjska naloga in to tudi najraje delate, vam bo lažje, vendar se na koncu tedna tudi spomnite na druženje in družino. Pomembno vlogo v naslednjih dneh bo odigral Mars, ustvarjal bo različno paleto odnosov, pri vsem tem pa priporočam, da ostajate zbrani in trezni.

Družbeno bo prav tako veliko aktualnih dogodkov, ob spremembah na svetovnem političnem parketu, se namreč še vsi držijo nekoliko nazaj. V ozadju se dogaja marsikaj, kar se bo počasi, do prvega Luninega krajca, 7.12. počasi tudi pokazalo. Vsekakor so se s prejšnjim Ščipom začele negotove energije, na družbenem področju, ki se bodo začele oblikovati nekje okoli zimskega solsticija. V sebi negujte lepe in prijetne občutke, ter zalivajte ljubezen, tudi narava bo lepa, prevladovale bodo barve strelca, ki se bodo razlivale po nebu ob čudovitih sončnih zahodih.

Sreda, 30.11.
Luna v optimističnem strelcu, bo že zgodaj zjutraj v sekstilu z Jupitrom in v konjunkciji s Saturnom. V dopoldanskem času se bodo nizale uradne zadeve, papirji, ekonomija, finance. Veliko odgovornega dela vas čaka, prihajajoč konec leta bo pritiskal in doživljali boste občutek pomanjkanja časa. Popoldan se bo energija sprostila, Luna prihaja v trigon z Uranom, čakajo vas dobre novice ali prijetno srečanje.

Četrtek, 1.12.
Hladen dan bo, Luna bo ob 9.53 vstopila v kozoroga. V zraku bodo konfliktne energije, Sonce bo v kvadratu z Neptunom. Ne jemljite ničesar samo po sebi umevno, ampak se potrudite, za soljudi. Naslednji aspekt bo Mars v trigonu z Jupitrom, kar bo proti večeru prineslo zmagoslavje, nad težavami dneva.

Petek, 2.12.
Lep, dinamičen dan z Luno v kozorogu, ki se sreča s Plutonom in naredi veliko preobratov. Ves dan bomo še čutili Mars v trigonu z Jupitrom, končno se boste bolj sproščeno zazrli v svet in se začeli zavedati, da ste dobri in lepi, takšni, kot ste.

Sobota, 3.12.
Prebudili se boste v lepo jutro, spočiti in lepo razpoloženi. Čez dan vas čaka delo okoli doma, morda boste pomagali sosedom, energija skupnosti bo. Bodite pazljivi v prometu, danes je Mars sekstil Saturn, kar je dober aspekt za organizacijo. Vse česar se boste lotili, vam bo tudi uspelo. Večer bo lep, Luna bo vstopila v vodnarja.

Nedelja, 4.12.
Luna v družabnem vodnarju, v sekstilu s Soncem, čudovit dan za druženje. Sreča bo v zraku in izpolnjenost. Tudi vreme bo sončno in čisto, čeprav mrzlo. Zapihal bo veter sprememb, zelo lepe energije za nedeljo, saj je res poseben dan, ko se lahko posvetite sebi in duhovnim sferam.

Ponedeljek, 5.12.
Luna v vodnarju, bo vzpodbujala napredne ideje. Do 12.24 ure bo astrološko nebo na široko odprto, že dopoldan bo veliko energije, Luna se sreča z Marsom, strast in volja bosta v zraku, da ustvarite nekaj dobrega. Okoli 12. ure prihaja prijetno presenečenje, Luna bo v sekstilu z Uranom, še vedno bo vetrovno. Po 12.24 uri bo Luna v praznem teku, nič bistvenega se ne bo zgodilo.

Torek, 6.12.
Luna v ribah lahko prinese kakšno kapljo dežja. Občutljivejši bomo kot ponavadi, v komunikaciji bodimo iskreni in jasni, kajti lahko pride do nesporazumov. V zraku bodo vendarle lepe energije, nekoliko mistične. Če imate radi filme, vas bo kakšen dober film potegnil, sicer pa je večer tudi v znamenju gledališča, koncerta, skratka uživajte v umetnosti…

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !