Zvezdne novice od 2.8.2016 do 7.8.2016

Zvezdne novice od 2.8.2016 do 7.8.2016

Včeraj se je začela nova Lunina rast, v kraljevem mesecu.

Priporočam, da se res poglobite vase in najdete pravo smer, v katero boste vlagali energijo, saj je rast Lune v levjem mesecu zelo pomembna za načrtovanje, pisanje, druženje in promocijo. Mlaj bo deloval kot katalizator realizacije, če ste v času zadnjih treh mesecev vlagali pozitivno energijo v nekaj, bo ta mlaj sprožil razvoj dogodkov in realizacijo.

Pred nami je močan teden, Luna je v začetku rastoče faze in prinaša vsak dan več energije, saj nas rastoča Luna polni z duhovno, čustveno in fizično energijo.

Mars bo v tem mesecu, okoli 8. avgusta dosegel največjo stopnjo odmika od ekliptike, kar bo seveda povzročalo konflikte na družbeni ravni. Najbolj neugodni so izbruhi nasilja, kadar je Mars OOB, poveča se namreč moška energija, tudi v obliki moškega hormona, ta dodatek energije lahko usmerite osebno v ustvarjalni potencial, se posvečate ljubezni in ljubezenskemu življenju, za kar je Mars OOB zelo primeren, v svoji negativni obliki pa lahko prinaša agresivnost.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem