Zvezdne novice od 2.8.2016 do 7.8.2016

Včeraj se je začela nova Lunina rast, v kraljevem mesecu.

Priporočam, da se res poglobite vase in najdete pravo smer, v katero boste vlagali energijo, saj je rast Lune v levjem mesecu zelo pomembna za načrtovanje, pisanje, druženje in promocijo. Mlaj bo deloval kot katalizator realizacije, če ste v času zadnjih treh mesecev vlagali pozitivno energijo v nekaj, bo ta mlaj sprožil razvoj dogodkov in realizacijo.

Pred nami je močan teden, Luna je v začetku rastoče faze in prinaša vsak dan več energije, saj nas rastoča Luna polni z duhovno, čustveno in fizično energijo.

Mars bo v tem mesecu, okoli 8. avgusta dosegel največjo stopnjo odmika od ekliptike, kar bo seveda povzročalo konflikte na družbeni ravni. Najbolj neugodni so izbruhi nasilja, kadar je Mars OOB, poveča se namreč moška energija, tudi v obliki moškega hormona, ta dodatek energije lahko usmerite osebno v ustvarjalni potencial, se posvečate ljubezni in ljubezenskemu življenju, za kar je Mars OOB zelo primeren, v svoji negativni obliki pa lahko prinaša agresivnost.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here