Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice od 23.7. do 29.7.2016 – Zadnji Lunin krajec

Pred nami je čudovit teden zrelega poletja, Sonce je vstopilo v znamenje leva, kar bo prineslo vsem skupaj nekoliko več samozavesti in ponosa, sploh vsem rojenim v kraljevem znamenju, to je njihov čas. Levi so ponosni, iskreni in topli. So dobri prijatelji, zelo zaščitniški do svoje družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa so lahko ljubosumni, sicer zanesljivi in natančni. V svet širijo svojo prisotnost in običajno so izjemno uspešni na svojem področju. Najbolj, od vsega jih dotolče kritika in kakršen koli podrejen položaj.

Od vstopa Sonca v znamenje, ki predstavlja najbolj vroč plamen, se bo v prvih dneh začel močen učinek udejanjanja vaših idej ali projektov, dober čas je tudi za promocijo in seveda druženje.

Sredina tedna bo razburljiva, prinašala bo novosti, dobre novice, vsak trenutek boste lahko izpeljali nekaj pomembnejšega skratka pozitiven naboj, ki ga je vredno izkoristiti.

Proti koncu tedna bodo dinamični aspekti, bodite previdni v prometu, družbeno se bodo udejanjala razna trenja, tudi vreme nas lahko preseneti, okoli četrtka in petka.

Negujte pozitivne odnose z okolico in predvsem razvijajte svoje občutke ljubezni, sočutja in pripadnosti. S tem se nekako že pripravljate na jesenske mrke, ki se jim v tem mesecu že močno približujemo.

Mars se približuje točki največjega odmika od ekliptike, 8.8. bo potoval OOB, kar bo precej kaotično vplivalo na razvoj dogodkov, na družbeni ravni. Mars je sicer oseben planet, vendar ravno vpliv posameznikov na družbeno sfero ima lahko slabe posledice, povezane z izbruhi nasilja. Prav tako bo tudi vreme bolj ekstremno in v prometu bomo morali biti še bolj previdni, kot ponavadi.

V sredo bo zadnji Lunin krajec, to je čas, ko se stvari udejanjajo, pomembno je tudi za razstrupljanje telesa, vsak vaš korak bo imel močnejši učinek. Pri delu ste lahko zelo učinkoviti. Če preživljate počitnice, je to odlično obdobje, za razne duhovne aktivnosti, kot so joga, meditacija, pogovori…

Luna bo ta teden v perigeju, v največji bližini zemlje in bo zato imela močnejši učinek na vse energije, označuje tudi začetek sušnega obdobja.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !