Išči
Generic filters
zvezdne novice

Zvezdne novice od 25.1. do 31.1.2017 – Mlaj v vodnarju

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Pred nami je mlaj, Sonce in Luna se bosta 28.1. srečala v vodnarju

Z mlajem se bodo končno umirile težke energije, ki nas spremljajo vse od zadnjega Luninega krajca. Nastopilo bo novo obdobje, s poudarjenimi energijami vodnarja. Mlaj bo na 8. stopinji vodnarja, Merkur bo v konjunkciji s Plutonom, Mars v konjunkciji s Kironom, Venera v ribah.Srečali se bomo z izzivom nove poti, marsikdo bo naredil pomemben korak, toda ob tem se boste morali odpovedati sebičnim težnjam zavoljo skupnega dobrega. Ves mesec vodnarja bo namreč klical po skupnem delu, združevanju in medsebojni pomoči. Prihodnost se ne zgodi sama po sebi, ampak jo ustvarjamo živi ljudje.V času vodnarja nam astrološko nebo lahko odstre, kam naj gremo in kako naj hodimo, tudi družbeno se bodo dogajale pomembne stvari.Teden pred in teden po mlaju bosta tudi najhladnejša tedna letošnje zime, toda ob enem bo v zraku veliko združevalne in ustvarjalne energije, priporočam da izjemen astrološki potencial uporabite za razvoj vaših sposobnosti.Prav tako je padajoča Luna znak realizacije in zaključevanja, zato je to obdobje dobro, da pripeljete določene projekte k cilju. Dnevi so naklonjeni za dobro sodelovanje in komunikacijo, prinašajo novosti na področju vašega dela, kariere in duhovnega razvoja.Dnevi od mlaja naprej so idealni za nove projekte, marsikdo bo stopil na pot korenitejših sprememb. Zapomnite si, da v tem obdobju ustvarjate temelje, na katerih boste pomladi začeli graditi prihodnost.Merkur v konjunkciji s Plutonom je dokaj družbeno obarvan in prinaša zelo pomembne odločitve, zelo dobro bi bilo, če bi vsi čim bolj sodelovali v skupnih interesih in pozabljali na lastne interese. Vodnarjev mesec nas namreč uči, kako na družbeni ravni ravnati v skupno dobro, za prihodnost celotnega človeštva. Vrstili se bodo hladni dnevi, Venera bo v kvadratu s Saturnom, kar bo prinašalo notranji (čustveni) in zunanji hlad. Na dan mlaja se bo energija spremenila, Mars bo vstopil v ovna in mraz bo začel popuščati. Merkur bo v konjunkciji s Plutonom, od nedelje dalje prinašal bolj turobno februarsko vreme. Družbeno se bodo na globalni ravni dogodile pomembne stvari, predvsem bodo spremembe v dialogu in odločitvah velikih držav. Prav vodnarjev čas nam nudi možnost sprememb in globljih razmislekov o globalni družbi in stanju eko sistema.

Tudi na osebni ravni prinaša mlaj v vodnarju veter sprememb

Vegetarijanstvo in veganstvo je ena od pomembnih prehranskih kultur, ki jih bomo morali sprejeti, saj je živalska industrija preveč potratna, v vidikih energije, rabe prostora in pitne vode. Svoj način življenja moramo vrednotiti globalno in se truditi k energijsko čim manj obremenjujočemu življenjskemu slogu. Prav vodnarjev čas nam nudi možnost sprememb in globljih razmislekov o globalni družbi in stanju eko sistema.Sreda, 25.1. Luna v upadanju potuje skozi resnega kozoroga, dan bo imel manj kakovostne energije, precej napeti bomo in lahko pride do napačnega razumevanja. Predlagam, da se predate pozitivni energiji, saj s pravo ljubeznijo do vsega vsako še tako težko delo postane lepo in lahkotno.Četrtek, 26.1. Luna v kozorogu je v konjunkciji s Plutonom in v dinamičnih aspektih z Uranom in Jupitrom. Na astrološkem nebu se vrstijo hladni aspekti, ki bodo povzročali mraz, tako zunanji, kakor tudi notranji. Pred seboj imejte večer,, z Venero v lepem aspektu, krepite občutek notranje sreče in ljubezni. Tako vam bodo izzivi, ki jih bo prinašal dan, nekako mirneje stekli.Petek, 27.1. Luna bo dopoldan vstopila v humanega vodnarja, Venera bo v kvadratu z Saturnom. Čustveno bo naporen dan, prenapeti boste, danes vam bodo prav prišle vaje sproščanja, če ste z nekom v konfliktu, se raje objemite in pobotajte, kajti aspekt med Venero in Saturnom vzpodbuja sumničavost in nezaupanje. Ničesar ni bolj pomembnega, od prijetnih in sproščenih odnosov.Sobota, 28.1. Mlaj, ob 1.07 Danes je dan mlaja, v vodnarju, pred nami je nova Lunina rast, sledite svoji energiji in ljubezni. Predajte se tistemu, v kar verjamete in bodite dobri do vseh. Pomemben mlaj v vodnarju ustvarja stopničko novega začetka, vzpona, s katerim imate možnost udejanjiti svojo življenjsko nalogo.Nedelja, 29.1. Luna bo v praznem teku, do 17.10 ure, ko bo vstopila v ribi. Merkur bo danes v kozorogu v konjunkciji s Plutonom, aspekt vedno prikliče neke usodne dogodke ali dogovore, oziroma nekaj, kar se na družbeni ravni zapiše, kot nekakšen mejnik v zgodovini. Na osebni ravni lahko sklenete pomembne in modre odločitve, glede življenjske poti ali kariere.Ponedeljek, 30.1. Ponedeljek bo bolj zasanjan dan, Luna v ribah je v konjunkciji z Neptunom. Neptun lahko tudi prinese intuitivne prebliske ali pomembne ideje, odličen dan bo za ustvarjanje, ter pripravljanje na kakšne nove podvige. Vsi planeti so v direktnem gibanju, kar je izjemen čas za prave priložnosti, rojstvo novih projektov in predvsem veliko srečnih doživetij, trenutkov in druženja, ki porodi izjemne sadove.Torek, 31.1. Luna v ribah bo v kvadratu s Saturnom in v konjunkciji z Venero. Zelo delaven dan in hladen, po 13. uri se odpira nekaj povsem novega in spet odlični trenutki, za ustvarjanje nove prihodnosti. Zvečer bo Luna vstopila v ovna, ponoči bo nevaren aspekt, Merkurja v kvadratu z Uranom, prinaša nepredvidljive dogodke, zato se izogibajte nepredvidljivih poti. Sicer bodite izjemno previdni.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem