Zvezdne novice od 27.8. do 2.9.2016, Sončev mrk

foto:pics-about-space.com

V obdobju med mrki, ki traja že od zadnjega Ščipa in se bo razpotegnilo do naslednjega Ščipa, smo običajno žal priča ekstremnim dogodkom, konflikti so zaostreni, pogosteje se dogajajo nesreče, sproščajo se napetosti pod Zemljinim površjem. Obdobje med mrki je namreč veliko bolj intenzivno, vplivi planetov so močnejši, letos se to izraža skozi Mars, kajti njegov odmik od ekliptike deluje obremenilno na psiho, ter vzpodbuja agresivno vedenje pri ljudeh, katerim je notranji mir bolj nepoznano stanje.

V tem obdobju vam priporočam, da negujete prav notranji mir in izberete pot nenasilnega pogovora in ljubezni, namesto da zaostrujete morebitne konflikte. Predvsem je pomembno, da najdete ravnovesje med delom in druženjem, ter počitkom in se v skladu z znamenjem device modro odločate, o svojih odločitvah in dejanjih.

Ob mlaju se bo zgodil po tradicionalnih legendah zelo pomemben obročasti Sončev mrk, ko je Luna v apogeju prekrije Sončev disk, okoli nje ostane obroč ali prstan.

V tradicionalni astrologiji ta mrk prinaša pomembne odločitve, na osebni in družbeni ravni. Viden bo od Madagaskarja, do centralne Afrike. Mrk bo iz serije Saros 135, ker je v devici, bo vplival bolj na fizično ali materialno področje življenja, tudi odločitve se bodo dotikale prav tega področja. Prav tako bo imel vpliv na dogajanje v globalni ekonomiji, kjer se bodo spremenile določene smernice.

30.8.2016 namreč vstopamo tudi v Merkurjevo retrogradno gibanje, navidezno nazaj bo potoval do 22.9., zato od 28.8. naprej ne priporočam nobenih pomembnejših poslovnih odločitev ali začetkov novih projektov.

Zagotovo bo od 30.8. do 5.9. bolj kaotično obdobje, v katerem se bodo marsikateri pogoji vašega delovanja spremenili.

Mrk bo trajal tri minute, kar pomeni, da bo njegov vpliv deloval še tri mesece. Padajoča Luna bo do mrka pomagala pri realizaciji, kakor koli že v tem tednu bodite pridni in če delate na določenih projektih, naredite čim več, v obdobju do mrka, kajti po mrku bo vaša pozornost bolj drugje, kar sovpada z koledarskim začetkom septembra.

Vreme se bo v tem tednu nekako ohranjalo, negotovo pa postaja v parih dneh, po mrku. Mrk se bo dogodil na 9. stopinji device, bolj občutljiv na mrk bodo rojeni v prvi in drugi dekadi device, ribam se bo ponudila neka zanimiva priložnost.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here