Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Zvezdne novice od 4.10. do 11.10.2016 – Lunina rast v tehtnici

zvezdne novice
foto:awesomewallpapersblog.com
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Pred nami so dnevi nove Lunine rasti v tehtnici, kjer je tudi Jupiter, Merkur pa potuje skozi devico. Aspekti pomagajo, k obilnemu in sladkemu sadju, koder ga ni sklestila nesrečna toča. S temi aspekti si lahko obetamo dobre jesenjske plodove.Mars v kozorogu, bo polagoma hladil, po mlaju polagoma pričakujemo spremembo vremena, vendarle se jesenjske temperature ne bodo nižale naglo, pač pa bodo vztrajale pri umirjeni dnevni toploti. Do Ščipa naj ne bi pričakovali obilnejšega deževja, zagotovo pa v tem tednu ne.Planeti so še vedno naklonjeni delu, uspešnemu uresničenju idej in projektov, pravzaprav astrološke energije kljub nihanjem ustvarjajo kar se da pozitivno podlago, za napredek na vseh področjih življenja. Vsekakor pa planeti ne bodo storili korakov namesto nas, za te se moramo potruditi kar sami.Veliko je družbenega dogajanja in bližajo se volitve v ZDA. Čeprav na družbeno dogajanje nimamo nekakšnega vpliva, pa lahko pozitivne spremembe ustvarjamo doma in v svoji bližnji okolici.Čas je, da se potrudimo harmonizirati odnose, ustvarjamo harmonijo doma in se pripravljamo na prihajajočo zimo, da jo bomo preživeli v toplem in gostoljubnem domu.Teden je zelo primeren za počasno in meditativno delo, odločitve dobro pretehtajte. Lenarjenja si ne morete privoščiti, saj je v zraku dobra podpora za vsakršno delo. To energijo je dobro izkoristiti, v torek je Sonce v sekstilu s Saturnom. Proti koncu našega tedna bodo v zraku zelo dinamični aspekti, pazljivi bodite v prometu, Sonce kvadrat Pluton je v petek, 7.10., kar tudi zaostruje družbena dogajanja in seveda priliva olje na krizna žarišča, kjer divja vojna. V petek krepite notranji mir.Z novo Lunino rastjo v tehtnici, so se energije začele prebujati, prihodnji dnevi so odlični za pomembne korake, ki bodo spreminjali področje kariere. Mogoče to pomeni, da boste utrdili svoj položaj v karieri ali pa končno napredovali. Lahko pomeni tudi menjavo službe, skratka veliko dogajanja bo na ravni vsakodnevnega dela in opravil, kdor ima vrt bo pravi čas za končno urejanje, saj je obdobje jesenjskega dežja počasi prišlo nad naše kraje.
Mogoče te zanima  Krvava Superluna – popolni Lunin mrk v Strelcu 26. 5. 2021
Najboljša dneva celega meseca, bosta ponedeljek 10. in torek, 11.10., ko bodo energije res odprte za pomembne korake in premike. Merkur in Jupiter se srečata na 7. stopinji tehtnice, kar nakazuje na nek nov korak, ki ga boste ustvarili v svoji karieri. Družbeno pa to nakazuje na veliko priložnost, za nek stabilnejši mirovni proces, ki se bo začel prav v tem tednu.Torek, 4.10. Luna v škorpijonu, bo še naprej krepila voljo in odločenost, Sonce sekstil Saturn pa bo poskrbel, da bodo stvari ostajale v okviru dejanskih zmožnosti. Vplival bo tudi na temperature, ki se bodo znižale. Tudi, če ste navajeni odlašati, se v tem tednu teh navad izognite in se pogumno lotite tudi trdih orehov, saj tolikšne podpore astrološkega vesolja lahko malokdaj pričakujete.Sreda, 5.10. Luna je v praznem teku, do 10.26. ure, potem vstopi v optimističnega strelca in dela sekstil na Jupitra, ki je zelo srečen aspekt, ki omogoča vsestranski razvoj, ter pozitivni obrat. Bodite marljivi, dan je zelo primeren za delo, prinaša ekspanzijo na vsa področja vašega življenja. Venera sekstil Pluton, je aspekt, ki deluje ves dan, prinaša globoka čustvena doživetja, zelo primeren dan za druženje, ljubezen in negovanje zunanje in notranje lepote. Pozno zvečer se sreča tudi Mars v kvadratu z Jupitrom, to je aspekt, ki povzroča poplavo energije, intenzivno deluje in vzpodbuja moške hormone.Četrtek, 6.10. Luna v strelcu je v konjunkciji z resnim Saturnom. Lahko prinaša tudi nenavadna srečanja, dan je primeren za urejanje uradnih zadev povsod tam, kjer so pomembne konkretne odločitve in konkretna dejstva. Prav tako je dan primeren za urejanje knjigovodskih in računovodskih zadev, čeprav energija na prvi pogled ni dobra, vseeno omogoča temeljito in učinkovito delo.
Mogoče te zanima  Energijsko telo in večni Jaz
Petek, 7.10. Intenzivna energija transformacije, Luna je sicer v praznem teku, vendar je Sonce v kvadratu s Plutonom. Primeren dan, da se odločite za bolj zdrav način življenja, prinaša možnosti, da svoje želje konkretizirate. Vlagajte energijo v dober in trajnostni namen.Sobota, 8.10. Luna v kozorogu je v kvadratu z Jupitrom in v konjunkciji z Marsom. Dinamičen dan bo, zelo veliko dela vas čaka na različnih področjih, zagovarjali boste svoj prav, neka ideja se bo porodila in poskušali jo boste uveljaviti. Vremensko zna biti tudi dinamičen dan.Nedelja, 9.10. – Prvi Lunin krajec Luna v kozorogu je v kvadratu s Soncem v tehtnici. Te aspekti označujejo dinamičen dan prvega Luninega krajca. V tem času je odlično, če pripravimo načrt dela, kajti pred nami je niz uspešnih dni, katere je vsekakor dobro izkoristiti. Dopoldanska nedeljska energija je še ugodna, popoldan bo bolj stresen, zato se poskušajte izogibati morebitnim konfliktom.Ponedeljek, 10.10. Luna ob 8.33. uri vstopi v vodnarja, ki z odličnimi aspekti poveže Merkurja in Jupitra. Odličen dan, da uspešno rešite še tako težke izzive ali nepremostljive ovire. Odličen čas je za dogovarjanje, načrtovanje, za vse vrste sestankov, ki skoraj zagotovo pripeljejo do uspešnega dogovora. Dober dan je tudi za študij in izpite, ter urejanje vseh vrst pravnih zadev.Torek, 11.10. Luna v vodnarju in Merkur v konjunkciji z Jupitrom. Odličen dan, mnoge stvari se utegnejo razrešiti boljše, kot bi si sploh lahko predstavljali, danes bo prisotna energija nove dobe, ki bo presekala stare vzorce in navade. Mars sekstil Neptun, prevladovalo bo medsebojno sočutje in razumevanje, odlična energija za sodelovanje.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem